sugariasgeorge
παπουσ(της)...
Μα για αυτό το έκανα...Όπως το έχεις κόψει εδώ έχεις αλλάξει το νόημα της πρότασης, το λέω γιατί οι φανς της Ελένης Λουκά παραμονεύουν
Τους περιμένω στη γωνία..
Αλλά με "μαρτύρησες" ...

Μα για αυτό το έκανα...Όπως το έχεις κόψει εδώ έχεις αλλάξει το νόημα της πρότασης, το λέω γιατί οι φανς της Ελένης Λουκά παραμονεύουν

Μπορείς να κάνεις και μόνος σου σιδεροκωλες με περισσότερη ασφάλεια και να γλυτώσεις από τους επικίνδυνους συμμετεχοντεςΕίσαι σιδερόκωλός, αλλά αυτό το ξέραμε ήδη. Γεμάτο χιλιόμετρα 36ώρο, όπως πρέπει να είναι! Ή όχι;
Θυμάμαι να έχω γράψει για τον εαυτό μου απο παλιότερο 36ώρο, ότι με χαλάει η συσσώρευση χιλιομέτρων και κούρασης, αφού δημιουργεί συνθήκες ατυχύματος. Από την άλλη κάθε φορά λέω δε το ξανακάνω και κάθε φορά με τρώει οΤι να πεις, μεγαλώνοντας αποκτάμε περίεργα βίτσια.
Δηλαδή, θες να εξηγήσεις να καταλάβω τις αδικίες; Έχω λάβει και εγώ μέρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση αρκετές φορές και έοχυν δει διάφορα τα μάτια μου.Εγώ τερμάτισα πρώτος, αλλά από την πρώτη στιγμή το είπα σε όλους παιδιά οτι πήγα πολύ μεγάλο κομμάτι από εθνική στον γυρισμό γιατί δεν ήθελα να φτάσω πολύ αργά στο σπίτι μου, δούλευα την επόμενη μέρα (και έπαιζε και η ΑΕΚ εκείνη την ώρα) και είχα και άλλα χλμ να κάνω μέχρι να γυρίσω.
Αυτό σε προβλημάτισε, οτι τερμάτισα στις 7μιση, και όχι οτι δεν βγήκαν πρώτοι αυτοί που άξιζαν να βγούν? Και στο ατομικό, και στο 2κάβαλο, μέτρησα 2 αδικίες στην πρώτη θέση..
Τώρα αν σου πω ότι δεν θυμάμαι ποιος κέρδισε τι, ο Ιταλός ήταν στο ατομικό; Μπορεί να ήταν pr stunt όντως.
Δεν με προβληματίζει το πότε τερμάτισες. Θέλω να δω την διαφορά ανάμεσα στην βέσπα και το R56 και τα σύγχρονα. Προσωπικό στατιστικό περισσότερο, δεν έχει πρακτική αξία.
Πέρσι τερματίσαμε κάπου στην μέση, και μου φάνηκε εύκολο και ξεκούραστο.
Φέτος πονούσα λόγω σέλας και στο τέλος της κατάταξης. Και η απορία μου, στον επαρχιακό ξέρω ότι ο ρυθμός της ομάδας δεν είχε διαφορά προς τα κάτω, πόσο στο καλό έπαιξε ρόλο η ΕΟ για να πεις ότι είχαμε χάσει τρεις ώρες περίπου, αν κρινω από άλλους που μάθαμε περίπου τι ώρα έφυγαν το πρωί; Και πέρσι είχε εθνική οδό.
Η έντονη συζήτηση που είδαμε κοντά στην είσοδο με τον γυαλάκια που κάτι έλεγε στραβωμένος ήταν της λογικής "μου φάγατε το μπιφτέκι μου";To Transalp με τα trailmax raid ήταν ναι, τα είχε λίωσει! Ε δεν είναι εντελώς χωμάτινα οκ!