36 Ώρες 2026 - 27ο Endurance Tour of Greece: 25 & 26 Απριλίου 2026

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Το έβαλε ο Σταμάτης στο "μοτο επικαιρότητα" αλλά θα χαθεί εκεί μέσα.

Βασικά Στοιχεία Οδοιπορικού

• Έναρξη: Παρασκευή 24 Απριλίου 2026 (άφιξη στο ξενοδοχείο έναρξης)

• Λήξη : Κυριακή 26 Απριλίου 2026 (βράδυ, εκτός Αθηνών σε λογική απόσταση)

• Διαδρομή: Περίπου 1.500 χιλιόμετρα στις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας

• Διανυκτερεύσεις: 2 (Παρασκευή και Σάββατο, εκτός Αθηνών)

Πρέπει να έπεσε τρελή "παντόφλα" από τους συμμετέχοντες για το περσινό που ήταν όντως "δύσκολη" η δεύτερη ημέρα... λόγω βέσπας, με το μεγάλο δεν νομίζω ότι θα είχα την ίδια εντύπωση και μάλλον έπιασε. Θέλουμε οδοιπορικό αντοχής αλλά χωρίς κούραση κιόλας, κύριοι συμμετέχοντες έχετε χάσει αυγά και καλάθια.

Τέλος πάντων, εγγραφές από σήμερα μέχρι και 8 Απριλίου 2026 ή όσο διαρκεί το απόθεμα.

πληροφορίες εδώ Ελληνική Λέσχη MOTO GUZZI

36_hours2026_pre_poster.jpg

To σκέφτομαι για φέτος.

• Διαδρομή: Περίπου 1.500 χιλιόμετρα στις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας

Εντάξει... με πρόχειρους υπολογισμούς βγαίνουν τα χιλιόμετρα σε 19 ώρες....

dca484dba216197752a5e926c627d5f1_XL.jpg

Παρών! Θα έρθω και φέτος, πιο προετοιμασμένος μετά το περσινό ξεπαρθένιασμα :p

+10 ευρώ παραπάνω η συμμετοχή απο πέρσι, με το μονόκλινο που θέλω θα μου βγεί 340 euros! Βάλε και βενζίνες, βάλε και κάτι εξτραδάκια που θέλω να βάλω στη μηχανή... Μας έσταξε!

Που μπορεί να είναι η αφετηρία χμμ..

Θα τους αφήσουν τα τζιμάνια της Αμοτοε ;

Παρανομο κύριοι... στείλτε τα στοιχεία σας να επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Ο κύριος amyroukai που άνοιξε το θέμα θα πληρώσει διπλό πρόστιμο

Θα τους αφήσουν τα τζιμάνια της Αμοτοε ;
Είναι κανονική λέσχη η MG, δεν είναι "παρέα φίλων" δεν υπάρχει θέμα. Η διοργάνωση συμμετέχει κάποιες χρονιές στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αντοχής, αυτά τα προβλήματα έχουν λυθεί.

Είναι κανονική λέσχη η MG, δεν είναι "παρέα φίλων" δεν υπάρχει θέμα. Η διοργάνωση συμμετέχει κάποιες χρονιές στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αντοχής, αυτά τα προβλήματα έχουν λυθεί.
κύριε amyroukai το ποιοι είναι παρέα φίλων και ποιοι κανονικη λεσχη θα το αποφασίσουν αυτοί που επιβάλλουν τα πρόστιμα...

να παρουσιαστείτε κυριε στο πλησιέστερο ΑΤ

Μέσα και εγώ φέτος

Μετά την περσινή αποχή φέτος θέλω να πάω πάλι.
Γιάννη με την βέσπα και φέτος;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Screenshot-20260414-231150-Opera.jpg

Ποιος έκατσε χθες στην ενημέρωση;;;; ειπώθηκε τίποτα ενδιαφέρον;;;;;

Πήγα.

Και επειδή όλοι ξέρετε ότι χαϊδευω αυτιά και πάντα θέλω να αρέσω σε όλους, η αίσθηση που πήρα από τους γύρω μου αλλά και αυτή που αποκόμισα ο ίδιος είναι...

Τι.
Στο.
Καλό.

Και αν δεν είναι όλο αυτό μια τρολιά και δώσουν νέο rb στα ξενοδοχεία, το φετινό είναι πραγματικά κέρδος για όποιον ΔΕΝ δήλωσε συμμετοχή. Ο χάρτης είναι αδιάφορος και είναι διαδρομές που έχω κάνει τμηματικά άπειρες φορές.

Ας ελπίσουμε ότι έτσι θα είναι.

Η παρέα είναι καλή και θα κάνει το ΣΚ ωραίο έτσι και αλλιώς, αλλά ναι, περιμέναμε κάτι καλύτερο σε διαδρομές.

Πήγα.

Και επειδή όλοι ξέρετε ότι χαϊδευω αυτιά και πάντα θέλω να αρέσω σε όλους, η αίσθηση που πήρα από τους γύρω μου αλλά και αυτή που αποκόμισα ο ίδιος είναι...

Τι.
Στο.
Καλό.

Και αν δεν είναι όλο αυτό μια τρολιά και δώσουν νέο rb στα ξενοδοχεία, το φετινό είναι πραγματικά κέρδος για όποιον ΔΕΝ δήλωσε συμμετοχή. Ο χάρτης είναι αδιάφορος και είναι διαδρομές που έχω κάνει τμηματικά άπειρες φορές.

Ας ελπίσουμε ότι έτσι θα είναι.

Η παρέα είναι καλή και θα κάνει το ΣΚ ωραίο έτσι και αλλιώς, αλλά ναι, περιμέναμε κάτι καλύτερο σε διαδρομές.
Φίλε, εδώ θα συμφωνήσω άπειρα μαζί σου.... ελπίζω να είναι αργοπορημένο πρωταπριλιάτικο αστείο..... μεγάλη ξενερα.

Το ότι κάποια στιγμή τα έχεις κάνει "όλα" το καταλαβαίνω

Το ότι έχει κόσμο που δεν ξέρει τίποτα πέρα από τα Βίλια και το Σούνιο επίσης

Οπότε για κάποιους ίσως είναι σούπερ περιπέτεια, ίσως ζούμε και το αυτό έβγαινε φέτος, αργή διαδρομή, χαμηλή κατανάλωση κλπ.

Για εμένα ο χάρτης είναι "πως θα φάω ώρες χωρίς να πάω πουθενά* το οποίο το κάνω μερικές φορές για να γελάσω μόνος μου, αλλά δεν δεσμεύω δυόμισι μέρες για αυτό.

Γενικά όπως τα έχω υπολογίσει στο μυαλό μου, βγαίνει μια χρονιά καλό, μια ψιλο αδιάφορο -ψιλομαλακια.... πέρσι που δεν πήγα, μάλλον ήταν αρκετά καλό, οπότε στατιστικά φέτος θα ήταν αρκετά αδιάφορο.

Γενικά όπως τα έχω υπολογίσει στο μυαλό μου, βγαίνει μια χρονιά καλό, μια ψιλο αδιάφορο -ψιλομαλακια.... πέρσι που δεν πήγα, μάλλον ήταν αρκετά καλό, οπότε στατιστικά φέτος θα ήταν αρκετά αδιάφορο.
Σου'χω ετοιμάσει κάτι χάρτες, λουκούμι!

Με βάση το google maps, βγαίνει η κάθε μέρα απο 12μιση ώρες οδήγηση χωρίς στάση. Οπότε οκ ναι είναι μέρη που τα έχουμε κάνει οι περισσότεροι, αλλά έχει ξύλο ε

Σου'χω ετοιμάσει κάτι χάρτες, λουκούμι!

Με βάση το google maps, βγαίνει η κάθε μέρα απο 12μιση ώρες οδήγηση χωρίς στάση. Οπότε οκ ναι είναι μέρη που τα έχουμε κάνει οι περισσότεροι, αλλά έχει ξύλο ε
Ναι οκ, αλλά είναι αλλο πράγμα το ξύλο στο γήπεδο και άλλο στο the upper floor.

Εδώ το αποτέλεσμα δεν το βλέπω ιδιαίτερα wow.

Back
Top Bottom