36 Ώρες 2026 - 27ο Endurance Tour of Greece: 25 & 26 Απριλίου 2026

Σε ποιες περιοχές κινείται στο περίπου;

Ανατολική Στερεά μια γύρα τον Παρνασσό
Και διαδρομές βόρεια ανατολικη Πελοπόννησο

Ανατολική Στερεά μια γύρα τον Παρνασσό
Και διαδρομές βόρεια ανατολικη Πελοπόννησο
Ακούγεται όντως νερόβραστό για 36ώρο...

Σου'χω ετοιμάσει κάτι χάρτες, λουκούμι!

Με βάση το google maps, βγαίνει η κάθε μέρα απο 12μιση ώρες οδήγηση χωρίς στάση. Οπότε οκ ναι είναι μέρη που τα έχουμε κάνει οι περισσότεροι, αλλά έχει ξύλο ε
Σε χρηματιζω να μου τους στείλεις

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε χρηματιζω να μου τους στείλεις

Βρε εγώ τους στέλνω, οκ. Αλλά είμαι κατά 99% σίγουρος οτι θα τους αλλάξουν στα μισά της ημέρας και τις 2 μέρες. Δεν παίζει να μας έδωσαν έτσι απλά την διαδρομή, δεν προβλέπεται πουθενά κάποο κομμάτι τουλίπας

Βρε εγώ τους στέλνω, οκ. Αλλά είμαι κατά 99% σίγουρος οτι θα τους αλλάξουν στα μισά της ημέρας και τις 2 μέρες. Δεν παίζει να μας έδωσαν έτσι απλά την διαδρομή, δεν προβλέπεται πουθενά κάποο κομμάτι τουλίπας
Τελικά Ερέτρια να πάμε η όχι ;;;; Χαχαχαχα

Ψηστε το ,to ξενοδοχείο παίζει να χει μινι γκολφ :roflmao:

Δεν έχει κάθε χρόνο τουλίπες. Και ακόμα και να έχει, συχνά τα χιλιόμετρα είναι λάθος.

Από την μια μεριά λέω μακάρι να μην είναι ο κανονικός χάρτης αυτός, από την άλλη δεν έχω υπομονή για τρολ σε φάση τέτοια και δεν μου φαίνεται ούτε αστείο ούτε ευχάριστο το ενδεχόμενο του παιχνιδιού όπως το συζητάμε. Έχει ήδη στεναχώριες η καθημερινότητα μου, όταν ακουμπάει το χέρι το κλειδί οφείλω στον εαυτό μου να το κάνω με/για χαρά όχι πάω μόνο για την παρέα. Ακόμα και αν έχει κρυφά/εκπλήξεις η βάση είναι βαρετή.

Κοντός ψαλμός αλληλούια και η κίτρινη κάρτα μένει.

Τι άλλο λέγαμε, α ναι, στα ορεινά του Λεωνιδίου, σε διαδρομή που επίσης έχω κάνει κάπου προς Μελιγού Αη Γιάννη κλπ, υπάρχει ένα τεράστιο επικίνδυνο Στέλβιο, μην τυχόν και κόψετε ταχύτητα, θα πεσΟΥτε. Δεν θα έχει τον τύπο με την κάμερα και τα αυτοκόλλητα, οπότε κάντε κουμάντο και υπομονή. Το βίντεο για υπενθύμιση γιατί δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω εγώ γενικά.

Δεν έχει κάθε χρόνο τουλίπες. Και ακόμα και να έχει, συχνά τα χιλιόμετρα είναι λάθος.

Από την μια μεριά λέω μακάρι να μην είναι ο κανονικός χάρτης αυτός, από την άλλη δεν έχω υπομονή για τρολ σε φάση τέτοια και δεν μου φαίνεται ούτε αστείο ούτε ευχάριστο το ενδεχόμενο του παιχνιδιού όπως το συζητάμε. Έχει ήδη στεναχώριες η καθημερινότητα μου, όταν ακουμπάει το χέρι το κλειδί οφείλω στον εαυτό μου να το κάνω με/για χαρά όχι πάω μόνο για την παρέα. Ακόμα και αν έχει κρυφά/εκπλήξεις η βάση είναι βαρετή.

Τι άλλο λέγαμε, α ναι, στα ορεινά του Λεωνιδίου, σε διαδρομή που επίσης έχω κάνει κάπου προς Μελιγού Αη Γιάννη κλπ, υπάρχει ένα τεράστιο επικίνδυνο Στέλβιο, μην τυχόν και κόψετε ταχύτητα, θα πεσΟΥτε. Δεν θα έχει τον τύπο με την κάμερα και τα αυτοκόλλητα, οπότε κάντε κουμάντο και υπομονή. Το βίντεο για υπενθύμιση γιατί δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω εγώ γενικά.

Οποιος φτανει στον Αη Γιαννη θα εχει ΣτεΛβια pass κερασμενο :roflmao: :roflmao: :roflmao:
14-340x227.png

Ελα ρε,δεν ειναι τοσο σφικτο...3-4 φουρκετες ειναι...Τι μερα του 36ωρου ειναι αυτη?

Ρίξτε μπιστολιά κι ελάτε Άνω Χώρα για πιπεράτες διαδρομές! :p

Ελα ρε,δεν ειναι τοσο σφικτο...3-4 φουρκετες ειναι...Τι μερα του 36ωρου ειναι αυτη?
Η 2η, είναι το κομμάτι Άστρος - Σελλασία

Ρίξτε μπιστολιά κι ελάτε Άνω Χώρα για πιπεράτες διαδρομές! :p
Ασε μας κουκλίτσα μου, ακόμα δεν φτιάξαμε το γόνατο θα πάμε να το χαλάσουμε με τους βλαμμένους.

Υπέροχη διοργάνωση ....τα λεφτά αξίζουν και με το παραπάνω..... Βενζίνες ελάχιστες.... Φουλ τανκ έβγαλα 720 χλμ... Τα ίδια λεφτά θα έβγαινε για ένα τριήμερο σε καλό ξενοδοχείο με βραδινό και πρωινό..... Οι συμμετέχοντες ένας και ένας ..... Μπράβο σε όλους !!!!!

Να ευχαριστήσω δημόσιο τον φίλο του αμυρου Απολλωνα για την gpxαρααα που μου έδωσε.....ευχαριστήθηκα τόσο πολύ την διαδρομή και έμαθα το μηχανάκι όσο δεν πάει

Στο διατα γνωστά μέρη δυστηχως αλλά τουλάχιστον κατάλαβα ότι το έχω και δεν είναι κάτι Ουάου το 36ωρο αν και κάτι παρεσθησεις με λεοφωρια απο το αντίθετο που εν τέλη ήταν δέντρα που κουνιοντουσαν τις είχα ομολογω ειδικά σήμερα μετά το μεσιμερι

Άντε σε 10 χρόνια θα λέω ότι έχω και γω 10 36ωρα χχαχαχαχα

amyroukai χάρηκα που τα είπαμε από κοντά με το υπέροχο παρεάκι σου.....
1c9d677badd61bb9f0ebffcb5df339f8.jpg
4304d2064f5f85ac57a1d6a726b5a20f.jpg

Ωραίος ο Απόστολος

Το χτεσινό ήταν διεκπεραίωση, το μόνο που το έσωσε ήταν που θυμόμουν πρόσωπα και πράγματα σε κάθε χωριό και δρόμο.

Το σήμερα επίσης φορτωμένο αναμνήσεις αλλά είχε ένα δύο νέα σημεία και άξιζε σαν διαδρομή έτσι και αλλιώς.

Αυτό που δεν είχα υπολογίσει ήταν οι εντυπώσεις των όχι Αθηναίων, οι οποίοι είδαν που πάμε ημερήσιες τόσα χρόνια. Για αυτούς ήταν διαφορετικά όλα.

Ούτε 1500 πόρτα πόρτα το φετινό, αλλά ήταν σφιχτό και με κακό οδόστρωμα. Η βέσπα δεν θα περνούσε καλά, η επιλογή του μεγάλου ήταν σωστή.

Γέλιο με τον parkaris που συζητήθηκε ότι το adventure 2 γλιστράει και στους δύο μας σε άσχετες στιγμές, τόν βλέπουμε στο δρόμο σήμερα και σταματήσαμε στο ίδιο σημείο ελέγχου, το μηχανάκι να μυρίζει "καμένο" από μοτέρ, από λάστιχα, από φρένα και ο Πάρης να επιμένει ότι... Πάει ήρεμα και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάνει τέτοια πράγματα το λάστιχο.

Αντε ανεβαστε καμια φωτο

Αν και το adventure ήταν τετραγωνισμενο πριν το 36ωρο έγινε πολύ γρήγορα φιτίλια το πλαϊνό από την ψάθα ....αλλά όμως δεν με πούλησε πουθενά μόνο στα χαλίκια που χόρευαν Χουλα χουπ ανάμεσα στα βυζιά χαχαχαχ σκεφτομαι. Σοβαρά το road 6 .......

Ps τις φωτογραφίες να ανεβάσουμε;;; Με τον κολο από τα μηχανάκια .... Δεν νομίζω να έχει κανείς κάτι ιδιαίτερο.... Χαχαχαχα

Του χρόνου στείλτε όλοι μέιλ για Βουλγαρία αν υπάρχει ενδιαφέρον εκεί θα το κάνουν είπες ο κύριος ταμιας

Αντε ανεβαστε καμια φωτο
Να δω τι έχω γιατί ελάχιστα πλάνα πλην των υποχρεωτικών βγήκαν. Τα χάρηκα με το μάτι. Την δεύτερη ημέρα θα την χαρούμε και παρέα, διαδρομές που σίγουρα θα εκτιμήσεις και για να είναι ευχάριστο θα πάμε "βόρεια" και "νότια" δύο βόλτες Πελοποννήσου.

Έμαθα ότι το γκλιτερ τερμάτισε από τα πρώτα, οι διαδρομές ήταν "ραμμένες" για αυτό το μηχανάκι.

parkaris τώρα χαζεύω τα στατιστικά της διαδρομής όπως τα κατέγραψε η εφαρμογή της πενφέ

Traction control δεν έχει σημειωθεί ούτε μια φορά, χθες κινήθηκα μόνο με το dynamic ίσως για αυτό αλλά και το Σάββατο που πέρασα ως κάποια ώρα με το road το ίδιο. Οπότε δεν ξέρω, θεωρητικά το καταγραφικό δεν λέει ψέματα αλλά στην πράξη όντως το λάστιχο είχε "ανησυχία" σε επιτάχυνση και μερικά ψαρέματα υπό κλίση. Είχε μπιμπίκια της χύτευσης, ίσως φταίει ότι ήθελε στρώσιμο, ίσως φταίει η νέα σύνθεση για αντοχή.

ABS μπήκε αρκετά, αλλά μάλλον είναι το πίσω που μπαίνει στα κατεβάσματα με το QS και το κάνει με όλα τα λάστιχα.

Το μεγάλο μοτέρ δείχνει γιατί το θες, μέσο όρο χρήσης την Κυριακή 3500 στροφές και σπάνια πάνω από 5000. Πολύ ωραίες μεσαίες το 900, ευστροφία και πολύ χορταστικό ήχο που στο τέλος της ημέρας τον ήθελα πιο χαμηλά σε ένταση παρά τις ωτοασπιδες.

Το φτεράκι της givi στην ζελατίνα η καλύτερη βελτίωση που μπορείς να κάνεις στο 900. Χτες θυμήθηκα πάλι γιατί θέλω και την ράλι/ίσια σέλα όπως και το ότι θέλω νέο προβολέα.

Ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φάνηκε παραπάνω σπαστηρι συνολικά ,από ότι συνήθως;;;;;

Back
Top Bottom