Ακούγεται όντως νερόβραστό για 36ώρο...Ανατολική Στερεά μια γύρα τον Παρνασσό
Και διαδρομές βόρεια ανατολικη Πελοπόννησο
Σε χρηματιζω να μου τους στείλειςΣου'χω ετοιμάσει κάτι χάρτες, λουκούμι!
Με βάση το google maps, βγαίνει η κάθε μέρα απο 12μιση ώρες οδήγηση χωρίς στάση. Οπότε οκ ναι είναι μέρη που τα έχουμε κάνει οι περισσότεροι, αλλά έχει ξύλο ε

Βρε εγώ τους στέλνω, οκ. Αλλά είμαι κατά 99% σίγουρος οτι θα τους αλλάξουν στα μισά της ημέρας και τις 2 μέρες. Δεν παίζει να μας έδωσαν έτσι απλά την διαδρομή, δεν προβλέπεται πουθενά κάποο κομμάτι τουλίπαςΣε χρηματιζω να μου τους στείλεις
Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά Ερέτρια να πάμε η όχι ;;;; ΧαχαχαχαΒρε εγώ τους στέλνω, οκ. Αλλά είμαι κατά 99% σίγουρος οτι θα τους αλλάξουν στα μισά της ημέρας και τις 2 μέρες. Δεν παίζει να μας έδωσαν έτσι απλά την διαδρομή, δεν προβλέπεται πουθενά κάποο κομμάτι τουλίπας
Δεν έχει κάθε χρόνο τουλίπες. Και ακόμα και να έχει, συχνά τα χιλιόμετρα είναι λάθος.Βρε εγώ τους στέλνω, οκ. Αλλά είμαι κατά 99% σίγουρος οτι θα τους αλλάξουν στα μισά της ημέρας και τις 2 μέρες. Δεν παίζει να μας έδωσαν έτσι απλά την διαδρομή, δεν προβλέπεται πουθενά κάποο κομμάτι τουλίπας
www.instagram.com
Οποιος φτανει στον Αη Γιαννη θα εχει ΣτεΛβια pass κερασμενοΔεν έχει κάθε χρόνο τουλίπες. Και ακόμα και να έχει, συχνά τα χιλιόμετρα είναι λάθος.
Από την μια μεριά λέω μακάρι να μην είναι ο κανονικός χάρτης αυτός, από την άλλη δεν έχω υπομονή για τρολ σε φάση τέτοια και δεν μου φαίνεται ούτε αστείο ούτε ευχάριστο το ενδεχόμενο του παιχνιδιού όπως το συζητάμε. Έχει ήδη στεναχώριες η καθημερινότητα μου, όταν ακουμπάει το χέρι το κλειδί οφείλω στον εαυτό μου να το κάνω με/για χαρά όχι πάω μόνο για την παρέα. Ακόμα και αν έχει κρυφά/εκπλήξεις η βάση είναι βαρετή.
Κοντός ψαλμός αλληλούια και η κίτρινη κάρτα μένει.
Τι άλλο λέγαμε, α ναι, στα ορεινά του Λεωνιδίου, σε διαδρομή που επίσης έχω κάνει κάπου προς Μελιγού Αη Γιάννη κλπ, υπάρχει ένα τεράστιο επικίνδυνο Στέλβιο, μην τυχόν και κόψετε ταχύτητα, θα πεσΟΥτε. Δεν θα έχει τον τύπο με την κάμερα και τα αυτοκόλλητα, οπότε κάντε κουμάντο και υπομονή. Το βίντεο για υπενθύμιση γιατί δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω εγώ γενικά.
![]()
Motorcycle, bicycle, car photography στο Instagram: "All shades of Orange today! Check these amazing vehicles passing by on Passo dello Stelvio - Italy. What should be the next color of Stelvio Pass riders? Music: French Fuse (Tiktok) #passodell
3,813 likes, 25 comments - kanyarfoto στις April 22, 2026: "All shades of Orange today! Check these amazing vehicles passing by on Passo dello Stelvio - Italy. What should be the next color of Stelvio Pass riders? Music: French Fuse (Tiktok) #passodellostelvio #stelviopass #kanyarfoto...www.instagram.com
Ελα ρε,δεν ειναι τοσο σφικτο...3-4 φουρκετες ειναι...Τι μερα του 36ωρου ειναι αυτη?Δεν έχει κάθε χρόνο τουλίπες. Και ακόμα και να έχει, συχνά τα χιλιόμετρα είναι λάθος.
Από την μια μεριά λέω μακάρι να μην είναι ο κανονικός χάρτης αυτός, από την άλλη δεν έχω υπομονή για τρολ σε φάση τέτοια και δεν μου φαίνεται ούτε αστείο ούτε ευχάριστο το ενδεχόμενο του παιχνιδιού όπως το συζητάμε. Έχει ήδη στεναχώριες η καθημερινότητα μου, όταν ακουμπάει το χέρι το κλειδί οφείλω στον εαυτό μου να το κάνω με/για χαρά όχι πάω μόνο για την παρέα. Ακόμα και αν έχει κρυφά/εκπλήξεις η βάση είναι βαρετή.
Τι άλλο λέγαμε, α ναι, στα ορεινά του Λεωνιδίου, σε διαδρομή που επίσης έχω κάνει κάπου προς Μελιγού Αη Γιάννη κλπ, υπάρχει ένα τεράστιο επικίνδυνο Στέλβιο, μην τυχόν και κόψετε ταχύτητα, θα πεσΟΥτε. Δεν θα έχει τον τύπο με την κάμερα και τα αυτοκόλλητα, οπότε κάντε κουμάντο και υπομονή. Το βίντεο για υπενθύμιση γιατί δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω εγώ γενικά.
![]()
Motorcycle, bicycle, car photography στο Instagram: "All shades of Orange today! Check these amazing vehicles passing by on Passo dello Stelvio - Italy. What should be the next color of Stelvio Pass riders? Music: French Fuse (Tiktok) #passodell
3,813 likes, 25 comments - kanyarfoto στις April 22, 2026: "All shades of Orange today! Check these amazing vehicles passing by on Passo dello Stelvio - Italy. What should be the next color of Stelvio Pass riders? Music: French Fuse (Tiktok) #passodellostelvio #stelviopass #kanyarfoto...www.instagram.com
Ρίξτε μπιστολιά κι ελάτε Άνω Χώρα για πιπεράτες διαδρομές!Δεν έχει κάθε χρόνο τουλίπες. Και ακόμα και να έχει, συχνά τα χιλιόμετρα είναι λάθος.
![]()
Η 2η, είναι το κομμάτι Άστρος - ΣελλασίαΕλα ρε,δεν ειναι τοσο σφικτο...3-4 φουρκετες ειναι...Τι μερα του 36ωρου ειναι αυτη?
Ασε μας κουκλίτσα μου, ακόμα δεν φτιάξαμε το γόνατο θα πάμε να το χαλάσουμε με τους βλαμμένους.Ρίξτε μπιστολιά κι ελάτε Άνω Χώρα για πιπεράτες διαδρομές!![]()

Να δω τι έχω γιατί ελάχιστα πλάνα πλην των υποχρεωτικών βγήκαν. Τα χάρηκα με το μάτι. Την δεύτερη ημέρα θα την χαρούμε και παρέα, διαδρομές που σίγουρα θα εκτιμήσεις και για να είναι ευχάριστο θα πάμε "βόρεια" και "νότια" δύο βόλτες Πελοποννήσου.Αντε ανεβαστε καμια φωτο