36 Ώρες 2026 - 27ο Endurance Tour of Greece: 25 & 26 Απριλίου 2026

Ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φάνηκε παραπάνω σπαστηρι συνολικά ,από ότι συνήθως;;;;;
Αν δεις και το βίντεο που ανέβασε ο Σωκράτης σε άλλο νήμα, το ότι γενικότερα οι δρόμοι έχουν παρατηθεί στην τύχη τους από όλες τις περιφέρειες στην ελλάδα είναι μία πραγματικότητα με την οποία δυστυχώς ζούμε. Επειδή τα κομμάτια και της πελοποννήσου τα έχω κάνει αρκετές φορές η διαφορά χρόνο με το χρόνο φαίνεται. Φέτος είχαμε αρκετές βροχές, σε όλο το δρόμο υπήρχαν χαλίκια και αρκετά κομμάτια χαλασμένα από διάβρωση και καθιζήσεις.

Με street μηχανάκι δεν θα ήταν ωραίο το 36ωρο φέτος, η παρέα με το μπλε gsxr και την πορτοκαλί hayabusa φαντάζομαι λίγο ταλαιπωρία πέρασε. Με μεγάλους τροχούς ήταν οκ.

Τελευταία επεξεργασία:
Είχε κλειστά στροφιλικια ,είχε ανοιχτά, αν κράταγες ρυθμό έβγαινε νωρίς ,μπορούσες να δεις όλα τα ωραία μέρη με φως.
Τα χιονοδρομικά μου άρεσαν ιδιαίτερα κυρίως για την διαφορά θερμοκρασίας, ευχάριστο διάλειμμα!

Από ποιότητα δρόμων , έτσι είναι η Ελλάδα,υπήρχαν και ανοιχτά κομμάτια αλλά 1000αρια supersport είναι υπερβολή για τέτοιες διοργανώσεις για μένα έτσι κι αλλιώς.Οτι θέλει βέβαια ο καθένας και με ότι έχει.
To TCS μου άνοιγε σε περίεργα σημεία που για 2 φορές ρώτησα φωνακτα μέσα στο κράνος "γιατί!" Το μπροστινό κανένα παράπονο, σε γενική εικόνα το μηχανάκι φαίνεται να είναι πιο άνετο σε λακούβες με αυτά τα ελαστικά ειδικά το πίσω σε σπασίματα απο παγο.ισως δοκιμάσω χαμηλότερη πίσω πίεση. Όσο περνάνε οι ώρες το ριχνω πάνω μου το φταίξιμο:p

Υγ. Το ανοιχτό κομμάτι πριν την Σελλασία ήταν το tcs wtf no2 point

Τελευταία επεξεργασία:
Αν δεις και το βίντεο που ανέβασε ο Σωκράτης σε άλλο νήμα, το ότι γενικότερα οι δρόμοι έχουν παρατηθεί στην τύχη τους από όλες τις περιφέρειες στην ελλάδα είναι μία πραγματικότητα με την οποία δυστυχώς ζούμε. Επειδή τα κομμάτια και της πελοποννήσου τα έχω κάνει αρκετές φορές η διαφορά χρόνο με το χρόνο φαίνεται. Φέτος είχαμε αρκετές βροχές, σε όλο το δρόμο υπήρχαν χαλίκια και αρκετά κομμάτια χαλασμένα από διάβρωση και καθιζήσεις.

Με street μηχανάκι δεν θα ήταν ωραίο το 36ωρο φέτος, η παρέα με το μπλε gsxr και την πορτοκαλί hayabusa φαντάζομαι λίγο ταλαιπωρία πέρασε. Με μεγάλους τροχούς ήταν οκ.
Εντάξει, μόλις κατάλαβα γιατί κοπανιομουν τόσο πολύ όλο το διήμερο......47,6 psi πίσω και 38,4 μπροστά.... μια χαρά δηλαδή.Παραδοξος δεν είχα ούτε ένα γλυστριμα πουθενά, ζήτω τα STR.

Η παρέα με το busa και το gsxr μια χαρά τερμάτισαν στις δέκα.

Πολύ καλή ώρα :ok:

Αυτό που λέγαμε με τις πιέσεις σε άλλο νήμα :)
Δεν τις κοίταξα πριν φύγω για να μην το ματιάσω.

Τους είδα στον τερματισμό πριν φύγουμε για σπίτι, δεν ρώτησα πως τους φάνηκε.

Έμεναν παρόλαυτα από την δεύτερη μέρα κρατάω το Άγιο Πέτρο Καρυές .... Όπου αν ήταν ασφαλτοστρωμένο θα ήταν αρρωστοοοοοοο

Όταν είδα την ταμπέλα Αγ.Πετρος έκανα ένα self awareness check καλου κακου :roflmao:

Τελικά το σύνολο είναι κάτι περισσότερο από το άθροισμα των επιμέρους συστατικών; Νομίζω ότι δεύτερη μέρα απάντησε με ένα αδιαμφισβήτητο "ναι", αποδεικνύοντας ότι η συρραφή γνωστών, κοντινών και "εύκολων" διαδρομών μπορεί τελικά να δώσει μια μέρα γεμάτη εικόνες και συγκινήσεις που ξεπερνούν τις αποσπασματικές βόλτες. Ομολογώ ότι στην παρουσίαση απογοητεύτηκα κάπως (ήθελα Πίνδο - δεν είναι ποτέ αρκετή άλλωστε) και έπειτα η πρώτη μέρα είχε πολύ λίγα highlights για να με κάνουν να αλλάξω γνώμη. Όμως η 2η μέρα τα γύρισε όλα τούμπα και θα μπορούσε να έχει τίτλο "η Πελοπόννησος στα καλύτερά της", με τη φύση να δίνει ρέστα και το Χελμό να κλέβει την παράσταση.

Για 13η φορά λοιπόν ένα "ευχαριστώ" στη λέσχη για τη διοργάνωση που καταφέρνει να κρατάει σταθερό χαρακτήρα και κοινό τόσα χρόνια! Και ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ στους συνοδοιπόρους μας που κάνουν το κλίμα του 36ωρου σχεδόν γιορτινό.

Ανυπομονούμε για του χρόνου!

Μπράβο σας παιδιά!

Τι μας έλεγαν ότι υπάρχει πάνω από το Λεωνίδιο

Τι μας έλεγαν ότι υπάρχει πάνω από το Λεωνίδιο

Και το Χόντα το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Τελικά το στελβιο ήταν μεταξύ Άστρους και μόνη;;; Δεν κατάλαβα τίποτα

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου έλεγε ο κύριος Λυμπερόπουλος ότι το 1/3 ήταν νιουφιδες...... Καλό αυτό γιατί αν δεν το ζήσεις μόνος δεν μπορείς να κρίνεις..... Κάτι τέτοια μου έλεγαν και για το 24ωρο .... "24ωρο με το έξτιιιι;;;" Γελάω πλέον

Το φετινό ήταν μικρό. Πέρσι με +600χλμ, έστω και αν είχε και εθνική μέσα, δεν ήταν τόσο ευγενικό με το σώμα.

Το φετινό ήταν μικρό. Πέρσι με +600χλμ, έστω και αν είχε και εθνική μέσα, δεν ήταν τόσο ευγενικό με το σώμα.
Άντεχα και άλλο εύκολα .... Με λίγες παραπάνω στάσεις όμως ... Κάτι μου λέγαν ότι σκέφτονται για 12 Ώρο νύχτα... Άντε να δουμε

Άντεχα και άλλο εύκολα .... Με λίγες παραπάνω στάσεις όμως ... Κάτι μου λέγαν ότι σκέφτονται για 12 Ώρο νύχτα... Άντε να δουμε

Το θέμα είναι να φτάσεις.
Αυτοί που έχουν σκοπό να κερδίσουν δημιουργούν και προβλήματα και δυστυχώς είδαμε και φέτος κάμποσα τέτοια φρουτάκια, σεσημασμένα πλέον.

/edit και η υπόλοιπη σκέψη που δεν έγραψα είναι ότι οι στάσεις είναι μέρος της ημέρας και "απαραίτητες" για νερό/σνακ/ανάσα. Το να πηγαίνεις στον ρυθμό σου, ο οποίος κάλλιστα μπορεί να μεταβάλλεται μέσα στην ημέρα, είναι το επιθυμητό. Το νυχτερινό το βλέπω οριακά επικίνδυνο με τα φρουτάκια που μαζεύονται. Φαντάσου τώρα τον κάθε έναν με 100 προβολάκια αναμμένα και απαίτηση να οδηγεί σαν να μην υπάρχει άλλος στο δρόμο.

Τελευταία επεξεργασία:
Το θέμα είναι να φτάσεις.
Αυτοί που έχουν σκοπό να κερδίσουν δημιουργούν και προβλήματα και δυστυχώς είδαμε και φέτος κάμποσα τέτοια φρουτάκια, σεσημασμένα πλέον.

/edit και η υπόλοιπη σκέψη που δεν έγραψα είναι ότι οι στάσεις είναι μέρος της ημέρας και "απαραίτητες" για νερό/σνακ/ανάσα. Το να πηγαίνεις στον ρυθμό σου, ο οποίος κάλλιστα μπορεί να μεταβάλλεται μέσα στην ημέρα, είναι το επιθυμητό. Το νυχτερινό το βλέπω οριακά επικίνδυνο με τα φρουτάκια που μαζεύονται. Φαντάσου τώρα τον κάθε έναν με 100 προβολάκια αναμμένα και απαίτηση να οδηγεί σαν να μην υπάρχει άλλος στο δρόμο.

Εγω γιατι δεν πετυχα ουτε εναν!!! ειχαμε τετοιες περιπτωσεις

POV : και βλεπεις το ονομα μου αποκλειετε απο τα επομενα 36 ωρα χαχαχαχαχα

Βραδυνό απαιτεί αλλα επίπεδα οργάνωσης , ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση,μεγάλο ρισκο για μένα . Θα το έστηνα πιο κυνήγι θησαυρού παρά χιλιομετρικο το βραδυνό προσωπικά .

Εγω γιατι δεν πετυχα ουτε εναν!!! ειχαμε τετοιες περιπτωσεις
Γιατί έφυγες μόνος σου και "μπροστά".

Γιατί έφυγες μόνος σου και "μπροστά".

Η καλυτερη λυση ηταν τελικα .... πρεπει να εχεις κανει πολλες βολτες με καποιον για να ακολουθησετε ο ενας τον αλλο σε 36ωρο!

Back
Top Bottom