Acerbis X-Stradhu

cosgili

Rattlehead
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 990 ADV & KTM EXC450
Ενδιαφέρουσες φαίνονται σε αυτή την τιμή αλλά με λίγα επιπλέον € θα πήγαινα στις παρακάτω...
https://www.xlmoto.eu/mc-gear/motorcycle-boots_c12/adventure-boots_c1668/gaerne-g-adventure-aquatech-motorcycle-boot-black_pid-PM-0033664

Ότι έχω πάρει έως τώρα σε acerbis ενώ στην αρχή είναι καλά "ξεχειλώνουν - φθείρονται" γρήγορα....
Φοβάμαι μήπως γίνει το ίδιο και με τις μπότες.
Πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει με τις (enduro) Gaerne οι οποίες παρά την ταλαιπωρία τους συνεχίζουν και είναι αξιόπιστες...

cosgili

Rattlehead
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
Ενδιαφέρουσες φαίνονται σε αυτή την τιμή αλλά με λίγα επιπλέον € θα πήγαινα στις παρακάτω...
https://www.xlmoto.eu/mc-gear/motorcycle-boots_c12/adventure-boots_c1668/gaerne-g-adventure-aquatech-motorcycle-boot-black_pid-PM-0033664

Ότι έχω πάρει έως τώρα σε acerbis ενώ στην αρχή είναι καλά "ξεχειλώνουν - φθείρονται" γρήγορα....
Πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει με τις (enduro) Gaerne οι οποίες παρά την ταλαιπωρία τους συνεχίζουν και είναι αξιόπιστες...
Δεν έχει τύχει να πάρω ποτέ κάτι από Acerbis. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!:friendship:

akis92

Μέλος
Περιοχή
Αγια Χωματα(Ηλεια)
Όνομα
Aκης
Μοτό
R1200GS

Δεν χρειάζεται νομίζω να βάλεις επιπλέον χρήματα...απλά πας στο fc moto και τις έχει 140€ αν θυμάμαι καλά που εψαχνα.

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

jojo72

Gira, il mondo gira.....
Περιοχή
Τρίπολη
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Aprilia Caponord ETV 1000
Ξεθάβω το νήμα γιατί τις βρίσκω με την έκπτωση, μόνο για σήμερα, στα 136€ στο xlmoto.

Τις έχει φορέσει κανείς να μου πει εντυπώσεις; Κυρίως αν τα μεγέθη είναι κανονικά και πόσο άνετες και τι επίπεδο ασφαλείας παρέχουν για touring χρήση και περάσματα από χωματόδρομους - όχι σε στυλ εντουρο.

Η προσφορά τελειώνει σήμερα το βράδυ οπότε οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί δεόντως.

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 990 ADV & KTM EXC450
Ξεθάβω το νήμα γιατί τις βρίσκω με την έκπτωση, μόνο για σήμερα, στα 136€ στο xlmoto.

Τις έχει φορέσει κανείς να μου πει εντυπώσεις; Κυρίως αν τα μεγέθη είναι κανονικά και πόσο άνετες και τι επίπεδο ασφαλείας παρέχουν για touring χρήση και περάσματα από χωματόδρομους - όχι σε στυλ εντουρο.

Η προσφορά τελειώνει σήμερα το βράδυ οπότε οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί δεόντως.
Γιατί φαίνονται στα 161€ στο site...?
Υπάρχει κάποιος κωδικός έκπτωσης?

kranomitros

Μέλος
Περιοχή
Αχαρναι
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
KTM 890 Adventure R
Το κουπόνι ισχύει, το βάζεις πάνω από την πληρωμή.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Δεν χρειάζεται νομίζω να βάλεις επιπλέον χρήματα...απλά πας στο fc moto και τις έχει 140€ αν θυμάμαι καλά που εψαχνα.

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tι παίζει με το fc moto, είναι γερμανικό ή αγγλικό? Δεν έχω ιδέα ούτε έχω παραγγείλει ποτέ.

Υπάρχει κίνδυνος έξτρα χρέωσης λόγω Brexit?

KO$74S81

Born to lose ♠️ Live to win
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
. KTM 950 ADV 2004
.TM 250 2T 2010
Tι παίζει με το fc moto, είναι γερμανικό ή αγγλικό? Δεν έχω ιδέα ούτε έχω παραγγείλει ποτέ.

Γερμανία είναι Κώστα έχω παραγγείλει δεν έχεις θεμα

• Like
Reactions: STF

jon t

Μέλος
Όνομα
ΓΙΑΝΝΗΣ
Μοτό
Honda CRF1100L

Ναι πολύ αξιόπιστο Γερμανικό και επιπλέον αν χρειαστεί επιστροφή, παρέχει υπηρεσία αγοράς ετικέτας επιστροφής με σχετικά λογικό κόστος.

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
YAMAHA XT 600e 02
BMW R80 GS 88
Ναι πολύ αξιόπιστο Γερμανικό και επιπλέον αν χρειαστεί επιστροφή, παρέχει υπηρεσία αγοράς ετικέτας επιστροφής με σχετικά λογικό κόστος.
Ναι αλλά στο XLMOTO οι επιστροφές είναι τελείως δωρεάν.

jojo72

Gira, il mondo gira.....
Περιοχή
Τρίπολη
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Aprilia Caponord ETV 1000
Εγώ πάντως προχώρησα στην παραγγελία χθές το βράδυ μαζί και με το σύστημα quick lock της Givi για μια μετατροπή που έχω κατά νού. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν πολύ καλή ευκαιρία σε αυτά τα χρήματα (με συνολική έκπτωση 42% και δωρεάν μεταφορικά). Από όσα διάβασα πιστεύω πως θα με καλύψει για αυτά που θέλω. Μένει να δω εάν το νούμερο θα μου πέσει σωστά ( στο site της Acerbis δίνει περισσότερο "χώρο" από αυτό που γράφει το xlmoto, πράγμα που πιστεύω ότι είναι θετικό και έλπίζω να είναι πιο άνετη στο πόδι μου).

Top Bottom