Πύργου....Από ανακληση?![]()
Πύργου....Από ανακληση?![]()
Θαμμένο τον έχεις...?Εγώ λέω να κάνω βουτιά σε κάτι λάσπες....γιατί αύριο μεθαύριο βγαίνει ο Γκαντις.
Μμμμμμ ....εξυπνάδες..Θαμμένο τον έχεις...?![]()
Πύργου....![]()
Το 12:00 (να ξεκινησω να επιστρεφω), το εγραψα για μενα. Οποιοι ακολουθησουν, μπορουν να συνεχισουν οσο θελουν.Επειδή δεν βλέπω να το αποφασίζει κανένας και τον Υμηττό δεν τον έχω περπατήσει
Την Κυριακή το πρώι λέω να πάω μια βόλτα στους πρόποδες της Πάρνηθας
![]()
Πεζοπορία Πάρνηθα: ΕΚΚΛΗΣΆΚΙ Α. Γεωργίου - Περπατώντας στην Πάρνηθα
Διαδρομές, αξιοθέατα, μονοπάτια και οδηγίες για πεζοπόρους στο βουνό της Πάρνηθας. Μια σελίδα αφιερωμένη στο trekking & την πεζοπορία στον εθνικό δρυμό: Την Πάρνηθα.parnitha.org
Ευκολο μονοπάτι και όμορφο, μέρος του οποίου το έχουμε ξαναπερπατήσει με τον amyroukai και τον antsoar
και αρκετός χώρος για παρκάρισμα.
αν φτάσουμε μέχρι την εκκλησακι και γυρίσουμε θέλουμε 2-3 ώρες ανάλογα τον ρυθμό και τις στάσεις αν θυμάμαι καλά.
Οπότε αν ξεκινήσουμε το περπάτημα στις 09:00 στις 12:00 θα είμαστε σπίτια μας (HAWK_46 )
Νατάσα, η διαδρομή είναι εύκολη, έχει κάποιες ανηφοριές που μπορεί να κουράσουν αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, είναι αρκετά βατό !!!R.E.H η διαδρομή που προτείνεις είναι η εύκολη από ότι αντιλαμβάνομαι; Γιατί στο site έχει δυο, ανάλογα που διαλέξουμε να πάμε στη διασταύρωση.
Δεν δινει χιονια διαβασα το πρωι.Κυριακή έχει δώσει (μέχρι στιγμής )χιόνια ως χαμηλά !
Αν έρθετε προς Πάρνηθα να εξοπλιστείτε καλά και με αρκετή υπομονή μιας και όλη η Αθήνα θα είναι εκεί και αν χρειαστείτε τίποτα βάλτε μια φωνή ....στη παραπάνω κορφή θα είμαι !!
Θα με αναγνωρίσετε από το βαρελάκι !!!![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-A725F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω σιγουρα δεν μπορω να ειμαι 09:00 εκει....
Περπατάμε μια ωρίτσα και μέχρι όπου φτάσουμε και άλλη μια ωρίτσα να επιστρέψουμε ...
και έτσι προλαβαίνει και ο Λευτέρης![]()
Τα κρατάει για το βράδυ....να μη σχολασουμε σαν άνθρωποι μια φορά ....πάλι οχταρια θα κάνωΔεν δινει χιονια διαβασα το πρωι.
Θα φτιαξει και λιγο η θερμοκρασια, αλλα με συννεφια.
Είναι στην γειτονιά μου και τα έχω περπατήσει πολλές φορές. Να πάτε είναι πολύ ωραία βόλτα.Έπεσε το μάτι μου σε αυτό στο Fb και χάζεψα με τις φωτογραφίες από τις στοές!!
Sent from my iPhone using Tapatalk