AdvONride 2017

Κατάσταση
Κλειδωμένο. Δεν γίνεται να απαντήσετε εδώ.

ADVride

Μέλος
ADVRIDE Team
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το ADVride.gr διοργανώνει στις αρχές του φθινοπώρου και συγκεκριμένα στις 29-30/9 και 1/10 ασφαλτινες διαδρομές στα Ελληνικά βουνά.




Σημείο συνάντησης στην Ελάτη Τρικάλων την Παρασκευή 29/09 ορίζεται η ταβέρνα Παπαναστασίου στο κέντρο της Ελάτης.
Ραντεβού εκεί λοιπόν κατά τις 20:00 και γύρω στις 21:00 θα υπάρξει ενημέρωση 30' και καθορισμός ομάδων/σειράς εκκίνησης σχετικά με την βόλτα του Σαββάτου.


Η διανυκτέρευση της Παρασκευής 29/9 θα γίνει σε σκηνάκια στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου Ορεάδες http://www.oreadeselati.gr/
Επίσης στο ίδιο ξενοδοχείο και σε ένα ακόμα υπάρχει δυνατότητα διαμονής, όπως αναφέρονται με λεπτομέρειες στο: http://www.advride.gr/threads/advonride-2017-Διανυκτερεύσεις.7923/


Διαδρομή Σαββάτου 30/9 (πατάμε το λινκ για να δούμε τη διαδρομή)

Η διαδρομή του Σαββάτου 30/9 ξεκινάει απο την Ελάτη , από τις 09:00 έως τις 10:00 (ανά ομάδα, λεπτομέρειες εν καιρώ) με κατεύθυνση δυτικά προς τα Αθαμανικά όρη ή ευρύτερα γνωστά ώς Τζουμέρκα περνώντας και απο το γνωστό πάσο του Μπάρου, στο οποίο θα γίνει ομαδική φώτο με ανάλογη ανασυγκρότηση (αυτό θα επιβεβαιωθεί, ή θα ματαιωθεί στην ενημέρωση της Παρασκευής, ανάλογα με τις συνθήκες).
Στα Πράμαντα και στα Άγναντα θα πιούμε καφεδάκι, χωρισμένοι σε δυο μεγάλες ομάδες, για καλύτερη εξυπηρέτηση! (60 μηχανάκια ταυτόχρονα σε ένα μικρό καφέ, δε γίνεται να εξυπηρετηθούμε).
Στη συνέχεια θα κινηθούμε νότια προς Άρτα και πάντα δυτικά από τον Άραχθο, ώστε μετά από 300 περίπου στριφτεροσιδερόκ@λα χλμ θα φτάσουμε στον Εύηνο, όπου θα διανυκτερεύσουμε εδώ: http://www.evinos-village.gr/ .


Διευκρινίζεται ότι μετά από αναγνώριση της διαδρομής και συνυπολογίζοντας το πλήθος συμμετοχών, κρίθηκε απαραίτητο να μειωθούν τα χλμ, ώστε όλοι να ευχαριστηθούμε τα τοπία και τις διαδρομές, χωρίς άγχος για την ώρα άφιξης/τακτοποίησης/στήσιμο σκηνών στον Εύηνο, όπου επίσης η διαμονή θα είναι σε σκηνάκια και δωμάτια, λεπτομέρειες εδώ:http://www.advride.gr/threads/advonride-2017-Διανυκτερεύσεις.7923/

Με την άφιξη στον Εύηνο κι αφού τακτοποιήσουμε σκηνές/δωμάτια κλπ, ραντεβού στο Χάνι για μασαμπούκες και μπυρες/τσίπουρα/κρασιά και πολύ χαβαλέ! Ο καθένας θα έχει άλωστε μια ιστορία (τουλάχιστον....:D:D:D ) από τη βόλτα!:)

Διαδρομή Κυριακής 01/10 (πατάμε το λινκ για να δούμε τη διαδρομή)

Η διαδρομή της Κυριακής 01/10 ξεκινάει απο την Γέφυρα Μπανιά για Ριγάνι - Ανω Χωρα-Ελατού - Τεχν. Λίμνη Μόρνου - Μαλανδρίνο.
Λίγα τα χλμ της Κυριακής, περίπου 130, αλλά σφιχτά και ζουμερα! Στο Μαλανδρίνο έχει κανονιστεί αποχαιρετιστήριο γεύμα σε σούπερ ταβερνάκι, με μέριμνα του @Gio_Diego_950_ADV :cool::cool::cool:

Από εκεί θα επιστρέψουμε ο καθένας στη βάση του από την πλέον βολική διαδρομή, αναλόγως προορισμού.

Γενικά:
-Τα σημεία δ/ν δεν είναι υποχρεωτικά και αποτελούν μόνο προτάσεις προς διευκόλυνση! Ο καθένας μπορεί να κάνει τις δικές του κρατήσεις, ή να στήσει όπου επιθυμεί, αρκεί να είναι συνεπής στο ραντεβού εκκίνησης της κάθε ημέρας.

-Θα υπάρξουν ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή για καφέ και φωτογραφίες, ως επί το πλείστον, σε μη τουριστικά, αλλά αξιοθέτα μέρη -off the beaten track ;)
-Λόγω μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα δημιουργηθούν μικρότερες ομάδες με σκοπό την πιο ομαλή διεξαγωγή της βόλτας σύμφωνα με το επιτυχημένο πρότυπο που εφαρμόστηκε στο troffy. Σε κάθε ομάδα θα υπάρχει πλοηγός ,σκούπα και μπαλαντέρ/φωτογράφος (αν δε σταματάτε μόνο για μπερζίνα....:D:p ).
- Οι χάρτες των διαδρομών είναι τελικοί !
- Θα ανέβουν την τελευταία εβδομάδα, αρχεία με έγγραφα σε μέγεθος Α5 με τα τοπωνύμια με σειρά διέλευσης ανά ημέρα και φυσικά τα σχετικά gpx/kml αρχεία για χρήση σε συσκευές πλοήγησης. Θα εκτυπωθεί κι ένας μικρός αριθμός εντύπων για τους πλοηγούς και τους ουραγούς κάθε ομάδας.




Χρήσιμες πληροφορίες για την προσέλευση στο χώρο συνάντησης (Ελάτη την Παρασκευή 29/9 και ώρα 21:00):

Σημείο συνάντησης: Ταβέρνα Παπαναστασίου στο κέντρο της Ελάτης

  • Στην ταβέρνα Παπαναστασίου , αν κάποιος θελήσει να φάει θα βρεί εκεί πλήρες μενού.
  • Γύρω από την πλατεία εκτός των άλλων θα βρείτε και περίπτερο,μίνι μάρκετ και φαρμακείο.
  • Το τελευταίο βενζινάδικο ανεβαίνοντας απο Τρίκαλα-Πύλη είναι 8km πριν την Ελάτη ή 5km μετά την Πύλη.
  • Το επόμενο μετά την Ελάτη είναι στα 100+ km περίπου. Φροντίζουμε ώστε κατά την εκκίνηση το Σαββάτο να είμαστε όλοι με γεμάτα ντεπόζιτα!!!!
  • Μετά τα Πράμαντα υπάρχουν βενζινάδικά σε πολλά σημεία, δεν υφίσταται θέμα άγχους για αυτονομία!!!
  • Φεύγοντας από Αγρίνιο, φροντίζουμε να γεμίσουμε ΠΡΙΝ. Στον Εύηνο φτάνουμε γεμάτοι!!!
Για την Κυριακή

  • Εκκίνηση περίπου στις 09:30 έως 10:30 (η τελευταία ομάδα)
  • Καφεδάκι στην Άνω Χώρα και στην Ελατού , μετά από περίπου μιάμιση ώρα διαδρομής
  • Τελική στάση/φωτο/φαγοπότι κλπ στο Μαλανδρίνο Λιδωρίκι!!! , μετά από συνολικά 134 χλμ και 4 ώρες οδήγησης.

*********************************************************

Εδώ: AdvONride 2017 τα αρχεία gpx


********************************************************

Δυο επισημάνσεις:
1. Το φαγητό αποχαιρετισμού της Κυριακής, θα γίνει στο Λιδωρίκι κι όχι στο Μαλανδρίνο!
2. Η διαδρομή της Κυριακής περιλαμβάνει 6-7 χλμ χώμα. Ποοοοοοολυ βατου, ας το πουμε χωματοδρομου, μιλαμε για πολυ πατημενου χωρις πετρα και λουκι. Όποιος δε θέλει να κάνει αυτά τα λίγα χλμ του χώματος που λέμε, χάνει ένα πανέμορφο κομμάτι της διαδρομής, ίσως το καλύτερο της ημέρας και μπορεί να πάει περιφερειακά από Ναύπακτο προς Λιμνίτσα-Ανω Χώρα-Ελατου ακολουθώντας ταμπέλες και μας βρίσκει στον καφέ εκεί (είτε Ανω Χώρα, είτε Ελατού).

Το χώμα:

 
Last edited by a moderator:

naftilos

Μέλος
Περιοχή
Αθηνα Παλληνη-Ηρακλειο Μεσσαρα
Όνομα
Θωμας
Μοτό
Aprilia Pegaso 650ie - Caponord ETV 1000RR - Futura RST1000
Το σημειώνω, θα έχω καταπλεύσει μέχρι τότε εις το περιχαρακωμένο στρατόπεδο πρωτευούσης από την αγκάλη του λιβυκού
 

forester

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
R1200GS Triple Black
Ωχ:D:D:D:eek::D


Ισα που προκαμω να μπωστην πρωτη δεκαδα......
 

forester

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
R1200GS Triple Black
1.korfas1190
2.geez996
3.ktasos
4.sothrhs
5.simitis
6.GSALEXAN
7.Malco
8.lmb990
9.forester
10.
11.
12.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο. Δεν γίνεται να απαντήσετε εδώ.
Top Bottom