Advtroffy 2026 30/31 Μαη

Pantsouki

Meoni’s dream bike
Περιοχή
Κραβαρα
Όνομα
Παντελής
Μοτό
Ktm 950 adv
Μην ξεχνάτε παιδιά λογικά θα παίξει και χαρτογράφηση που ίσως βολεψει όσους δεν τα καταφέρουν για το Τροφι.
Επειδη περυσι καναμε την χαρτογραφηση με τον Χρηστο και τον Μπαρμπα Κωστα,Η χαρτογραφηση δεν ειναι βολτα ευχαριστησης αλλα απαιτει χρονο και 2 ατομα το πολυ μαζι για να βγει οπως πρεπει σωστα

Φραουλίτσος

Καθιστό Μοσχάρι
Περιοχή
ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Χάιδω
Honda transalp 650
Επειδη περυσι καναμε την χαρτογραφηση με τον Χρηστο και τον Μπαρμπα Κωστα,Η χαρτογραφηση δεν ειναι βολτα ευχαριστησης αλλα απαιτει χρονο και 2 ατομα το πολυ μαζι για να βγει οπως πρεπει σωστα
Μπορούμε να βοηθήσουμε στην χαρτογράφηση ταβέρνας ψησταριάς τηλεόρασης και μπαρ....

Adventurous

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
GSXR Κ8 1000
Φέτος θα είναι εύκολα τα πράγματα η να κάνω διαθήκη από τώρα;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Φέτος θα είναι εύκολα τα πράγματα η να κάνω διαθήκη από τώρα;;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν είναι να πηγαίνεις "βόλτα", και να μην ξέρεις αν.... θα γυρίσεις σπίτι :hungover: ..... άστο να πάει καλύτερα!!!

Περιοχή
Πλαταιές Κιθαιρωνας
Όνομα
ΛΕΩΝΙΔΑΣ.
Μοτό
GS 1150 ADV
Κι εγώ μέσα φέτος μετά από τέσσερα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα σας συναντήσω ξανά στο φυσικό μας μέρος .
Αντε ρε Γιωργη να τα πουμε απο κοντα:friendship:

Φραουλίτσος

Καθιστό Μοσχάρι
Περιοχή
ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Χάιδω
Honda transalp 650
Έχοντας κάνει καμία 30αρια εντουροβολτες στη ζωή μου να ανέβω ή θα γίνω μεζεδάκι για τις αρκούδες? :ha
Έλα! Θα πάρω δίσκο να γίνουμε ποικιλία....

Doc.DD

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
r 1200gs 07/suzuki dr 350s 92
Θα τις κοιμήσουμε εμείς με τη νωχελική μελωδία των χοντέικων μοτέρ.
Δεν έχει τέτοια.φετος θα δείξετε τι μάθατε στο προηγούμενο τροφυ.γκαζι καρύδι, προσευχή και εννοείται θα το κάνουμε παρέα να γουστάρουμε

Φραουλίτσος

Καθιστό Μοσχάρι
Περιοχή
ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Χάιδω
Honda transalp 650
Δεν έχει τέτοια.φετος θα δείξετε τι μάθατε στο προηγούμενο τροφυ.γκαζι καρύδι, προσευχή και εννοείται θα το κάνουμε παρέα να γουστάρουμε
Κουλοί χονταιοι αναζητουν τρίτο για προσευχή....

Augotaraxos

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Κώστας
Μοτό
Γκόλφω
CRF 300L
Top Bottom