Προδιαγραφες API SF η ανωτερη και ACEA A2. Εκτος αυτου ειναι 10W-40 απαγορευτικο για gs μεχρι και 09 μοντ. θα εχει πολυ καταναλωση και θορυβους. Τα συγκεκριμενα λαδια ειναι αυτοκινηταδικα group VW. με συγκεκριμενες προδιαγραφες ( δεικτης θερμοκρασιας, αφρισμος, κτλ.) σε καμια περιπτωση για αεροψυκτο μοτερ...
Στεργιο ξερω απο προδιαγραφες εχω κανει απειρα σεμιναρια για λαδια σε ελλαδα και γερμανια...ακουσε με σε περικαλω ....Ο άνθρωπος ειναι επαγγελματίας
Εχει μαγαζι θα ρωτήσει και αυτος όσο αφορα τις προδιαγραφές
Αδιευκρίνιστος
Το ξερω και ειναι λαθος....απλα δεν θελουν να μπλεκουν με πολλα ιξωδες και θελουν να εχουν ενα για ολα, ή εχουν μεγαλυτερο κερδος. Και στο δικο μου του 08 που εκανε service στον γερακα ο προηγουμενος 10-40 ειχαν βαλει και οταν τα αλλαξα ησυχασε το μυαλο μουΌλοι τωρα 10·40 βάζουν
(Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι )
Και εμένα αυτα μου βάζουν στον Γέρακα
Αδιευκρίνιστος
πασο!!!!!Στεργιο ξερω απο προδιαγραφες εχω κανει απειρα σεμιναρια για λαδια σε ελλαδα και γερμανια...ακουσε με σε περικαλω ....
Εαν επιτρεπεται ποια η ενασχοληση σου γυρω απο τα λαδια; γΣτεργιο ξερω απο προδιαγραφες εχω κανει απειρα σεμιναρια για λαδια σε ελλαδα και γερμανια...ακουσε με σε περικαλω ....
Mηχανολογος .............Εαν επιτρεπεται ποια η ενασχοληση σου γυρω απο τα λαδια; γ
Γινε περισσοτερο κατατοπιστικος.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk