• Η ενότητα με τις αγγελίες ξανά ανοικτή! Πρόσφερε η αναζήτησε και βρες την αγγελία που σε ενδιαφέρει.

ASMAX...για πείτε...

• Thread starter Thread starter panGS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

panGS

Μέλος
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μοτό
BMW R 1200 GS 05
Τώρα τελευταία έμαθα αυτή την εταιρεία, αλλά δεν έχω κάποια πληροφορία για την ποιότητά τους.
Είδα πως έχει διάφορα μοντέλα με εξαιρετικά features για την τιμή τους .
Από τα μοντέλα που είδα, ενδιαφέρων είχε το S2 αλλά και το F1 pro.
Με ένα γρήγορο ψάξιμο εδώ μέσα, είδα πως κάποιοι σύντροχοι χρησιμοποιούν ήδη αυτές τις ενδοεπικοινωνίες.
Όποιος μπορεί ας ρίξει ένα feedback.

Το θέμα είναι η παρέα σου ,ο κύκλος σου κτλπ , ποιο brand (sena,cardo,asmaxltlp) mesh χρησιμοποιεί.

Διάφορες, χρησιμοποιούν...πολλές κινέζικες...
Αυτή την θέλω κυρίως για εμένα και την συνοδηγό....

Τελευταία επεξεργασία:
Έχω πάρει το συγκεκριμένο ASMAX S2, από EZMOTO.GR

Για τα χρήματά του είναι ανθεκτική κατασκευή με εξαιρετική ποιότητα ήχου και ακρόασης στο κράνος εν κινήση με αέρα. Μου έχει πέσει 3-4 φορές κάτω με δύναμη και δεν έπαθε τίποτα. Ο μόνος προβληματισμός είναι η συνδεσιμότητά του με άλλες εταιρείες, αλλά γι' αυτό θα μας πει ο Βαγγέλης περισσότερα. Με τον Iakovos Fantidis που έχει Sena SMH5, προσπαθούσαμε πόση ώρα να τα συνδέσουμε χωρίς επιτυχία, παρά τις ακριβείς οδηγίες από τα manual (Universal Pairing κτλ). Δεν κατάφερα να βρω για αυτό το μοντέλο κάποιο specsheet σχετικό με διαεταιρεική υποστήριξη συνδεσιμότητας. Ίσως σε αυτό το εύρος τιμής να μην υποστηρίζει ευρεία συνδεσιμότητα, και θα πρέπει να πας σε ένα πιο ακριβό μοντέλο.

Διάφορες, χρησιμοποιούν...πολλές κινέζικες...
Αυτή την θέλω κυρίως για εμένα και την συνοδηγό....
Η ASMAX είναι μια πολύ δυνατή εταιρεία που δίνει πολλά για τα χρήματα που ζητάει. Στο μοντέλο S2 ουσιαστικά αγοράζεις μια πολύ ποιοτική συσκευή με ηχεία 40mm HD, Noise cancellation για καθαρή λειτουργία ως 130km/h, Mesh ως 8 αναβάτες, bluetooth 5.4, φωνητικές εντολές, 1000αρα μπαταρία Mah και σημαντικό, αρκετά λεπτά σε σχέση με ένα μέρος του ανταγωνισμου ηχεια που το κάνουν ακόμα πιο βολικό στην εγκατάσταση και εγγύηση 2 χρόνια ελληνικής αντιπροσωπείας και πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών.

Έχω όλη τη γκάμα στο ezmoto.gr στον Πειραιά αν θες να τα δεις από κοντά. S2, Future1, F1 pro, F1 pro Max και να σου εξηγήσω και τις διαφορές. Μια από αυτές σε πουμε το πιο ακριβό μοντέλο F1 pro και F1 pro max έχει ένα πολύ σοφιστικέ noise cancellation που επιτρέπει να ακούς και να μιλάς καθαρά ακόμα και σε ταχύτητες 160km/h

Σε ήχο πάντως ειδικά τα πιο ακριβά μοντέλα κοντραρουν και περνάνε τον πιο ανταγωνισμό σε πολλές περιπτώσεις.

Έχω πάρει το συγκεκριμένο ASMAX S2, από EZMOTO.GR

Για τα χρήματά του είναι ανθεκτική κατασκευή με εξαιρετική ποιότητα ήχου και ακρόασης στο κράνος εν κινήση με αέρα. Μου έχει πέσει 3-4 φορές κάτω με δύναμη και δεν έπαθε τίποτα. Ο μόνος προβληματισμός είναι η συνδεσιμότητά του με άλλες εταιρείες, αλλά γι' αυτό θα μας πει ο Βαγγέλης περισσότερα. Με τον Iakovos Fantidis που έχει Sena SMH5, προσπαθούσαμε πόση ώρα να τα συνδέσουμε χωρίς επιτυχία, παρά τις ακριβείς οδηγίες από τα manual (Universal Pairing κτλ). Δεν κατάφερα να βρω για αυτό το μοντέλο κάποιο specsheet σχετικό με διαεταιρεική υποστήριξη συνδεσιμότητας. Ίσως σε αυτό το εύρος τιμής να μην υποστηρίζει ευρεία συνδεσιμότητα, και θα πρέπει να πας σε ένα πιο ακριβό μοντέλο.

Μέχρι ποια ταχύτητα έχεις αξιοπρεπή επικοινωνία;
Από όσα διαβάζω, αυτό με τη σύνδεση είναι γενικό πρόβλημα σε όλες τις μάρκες.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να "φταίει" η Sena, γιατί σε αυτό το βίντεο η δική σου κάνει pairing με Cardo και Sena.

Η ASMAX είναι μια πολύ δυνατή εταιρεία που δίνει πολλά για τα χρήματα που ζητάει. Στο μοντέλο S2 ουσιαστικά αγοράζεις μια πολύ ποιοτική συσκευή με ηχεία 40mm HD, Noise cancellation για καθαρή λειτουργία ως 130km/h, Mesh ως 8 αναβάτες, bluetooth 5.4, φωνητικές εντολές, 1000αρα μπαταρία Mah και σημαντικό, αρκετά λεπτά σε σχέση με ένα μέρος του ανταγωνισμου ηχεια που το κάνουν ακόμα πιο βολικό στην εγκατάσταση και εγγύηση 2 χρόνια ελληνικής αντιπροσωπείας και πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών.

Έχω όλη τη γκάμα στο ezmoto.gr στον Πειραιά αν θες να τα δεις από κοντά. S2, Future1, F1 pro, F1 pro Max και να σου εξηγήσω και τις διαφορές. Μια από αυτές σε πουμε το πιο ακριβό μοντέλο F1 pro και F1 pro max έχει ένα πολύ σοφιστικέ noise cancellation που επιτρέπει να ακούς και να μιλάς καθαρά ακόμα και σε ταχύτητες 160km/h

Σε ήχο πάντως ειδικά τα πιο ακριβά μοντέλα κοντραρουν και περνάνε τον πιο ανταγωνισμό σε πολλές περιπτώσεις.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!
Θα προσπαθήσω να περάσω από εκεί, να τις δω τουλάχιστον από κοντά.

Η εμπειρία μου με την Asmax S2 μετά την ολιγόμηνη χρήση, με αγορά από εξωτερικό, είναι.

Θετικά
  1. Εξαιρετικός ήχος, κοντράρει άνετα πολύ ακριβές φίρμες και ας είναι στην χαμηλού κόστους σειρά.
  2. Ανταποκρίνεται τέλεια στις φωνητικές εντολές, αντίθετα από την πολύ ακριβή Cardo.
  3. Καλή απόδοση μπαταρίας, κατάφερε να φτάσει περίπου 8 ώρες χρήσης κατά 99% με μουσική και ελάχιστα τηλέφωνα, οδηγίες GPS, ραδιόφωνο FM κλπ.
  4. Εξαιρετική απόδοση στο ραδιόφωνο FM
  5. Πολύ καλή εργονομία πλήκτρων.
Αρνητικά
  1. Βγαίνει πολύ εύκολα από την βάση του κράνους στο παραμικρό σπρώξιμο παρόλο του ότι κουμπώνει κανονικά με αποτέλεσμα να κρέμεται από τα καλώδια.
  2. Χρησιμοποίησα το κλίπ για βάση του κράνους και όχι το αυτοκόλλητο. Γλιστρά και φεύγει ολόκληρη στο παραμικρό σπρώξιμο, ευτυχώς που κρέμεται από τα καλώδια. Έκανα πατέντα με ένα ελαστικό κομμάτι ως παρέμβασμα μεταξύ βάσης και κράνους και το πρόβλημα λύθηκε δια παντός.
  3. Το καλώδιο με το USB C που χρησιμοποιεί για τροφοδοσία έχει πολύ στενή σχεδίαση περιμετρικά στο κέλυφος και δεν βρίσκω αντίστοιχο ανταλλακτικό πουθενά. Η προσπάθεια να λιμάρω το πλαστικό περιμετρικά από άλλο καλώδιο δεν είχε επιτυχή κατάληξη.
  4. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνδεθεί με άλλη μάρκα. Έγιναν εκτεταμένες προσπάθειες με Cardo και Sena. Αλλά μάταια.
  5. Για να έχεις πλήρη χρήση της εφαρμογής του πρέπει να έχεις ανοικτά δεδομένα και ίντερνετ, δεν λειτουργεί of line.
Περίληψη

Με κόστος απόκτησης πάρα πολύ χαμηλό (<100) παρόλα τα αρνητικά αξίζει καθώς φαίνεται και αρκετά γερή κατασκευή, ειδικά για έναν αναβάτη ή 2 και περισσότερους μόνο με ίδιας φίρμας συσκευές.

Ακόμα και αν προκύψει κάποιο θέμα δεν θα στεναχωρηθώ να την αποχαιρετίσω λόγω του κόστους αγοράς. Όμως η αδυναμία της να συνδεθεί με άλλες συσκευές με έχει προβληματίσει αφάνταστα.

Αν θα την αγόραζα ξανά ? μόνο αν είμαι μόνος θέλω κάτι πολύ οικονομικό με συμβιβασμούς στις αδυναμίες της.

Τελευταία επεξεργασία:
Ευχαριστώ πολύ για το ωραίο feedback!

Αρνητικά
5. Για να έχεις πλήρη χρήση της εφαρμογής του πρέπει να έχεις ανοικτά δεδομένα και ίντερνετ, δεν λειτουργεί of line.
Εννοείς τις φωνητικές εντολές;

Με κόστος απόκτησης πάρα πολύ χαμηλό (<100) παρόλα τα αρνητικά αξίζει καθώς φαίνεται και αρκετά γερή κατασκευή, ειδικά για έναν αναβάτη ή 2 και περισσότερους μόνο με ίδιας φίρμας συσκευές.

Ακόμα και αν προκύψει κάποιο θέμα δεν θα στεναχωρηθώ να την αποχαιρετίσω λόγω του κόστους αγοράς. Όμως η αδυναμία της να συνδεθεί με άλλες συσκευές με έχει προβληματίσει αφάνταστα.

Αν θα την αγόραζα ξανά ? μόνο αν είμαι μόνος θέλω κάτι πολύ οικονομικό με συμβιβασμούς στις αδυναμίες της.

Θα πήγαινες σε κάποιο από τα ακριβότερα μοντέλα της όπως το F1 pro, ή θα πήγαινες σε άλλη μάρκα;

• Like
Reactions: Gus
Μέχρι ποια ταχύτητα έχεις αξιοπρεπή επικοινωνία;
Από όσα διαβάζω, αυτό με τη σύνδεση είναι γενικό πρόβλημα σε όλες τις μάρκες.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να "φταίει" η Sena, γιατί σε αυτό το βίντεο η δική σου κάνει pairing με Cardo και Sena.

125 τελική έχω :roflmao: .

Στα 80-90 όμως ακούω τον συνομιλητή πολύ καλά, ακόμα και με αέρα. Σε αυτό βέβαια φαντάζομαι παίζει ρόλο και το κράνος (εγώ το έχω βάλει σε ένα οικονομικό LS2 Stream II)

Συμφωνώ με τον Gus στα θετικά, και επαυξάνω στην διάρκεια της μπαταρίας, που είναι εξαιρετική.

Και εγώ με κλιπάκι το έχω στο κράνος, αλλά ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα με το να φεύγει από τη θέση του, μέχρι σήμερα.

Στα specs η S2 είναι καλή.... αλλά έχει κάποια μικροθεματάκια κυρίως σε εργονομία (την συγκρίνω με την Sena SMH5-FM που έχω επίσης στο άλλο κράνος)

Στα θετικά που ανέφερε ο Κωνσταντίνος Gus
  • 4. Εξαιρετική απόδοση στο ραδιόφωνο FM... H SENA SMH5-FM έχει καλυτερη λήψη σήματος στους ίδιους σταθμούς και δεν χρειάζεται το app για προεπιλογές.
  • 5. Πολύ καλή εργονομία πλήκτρων.... Με γάντια σε δυσκολευει πχ κλεισιμο άνοιγμα πατώντας δυο κουμπιά και κρατώντας τα πατημένα για 2'... ή ότι δεν εχει ανάγλυφη ροδέλα για +- λειτουργίες.
Στα αρνητικά θα πρόσθετα και μια καθυστέρηση στην ανταπόκριση στις εντολές (ειτε φωνητικές είτε με τα κουμπιά).

Στα specs η S2 είναι καλή.... αλλά έχει κάποια μικροθεματάκια κυρίως σε εργονομία (την συγκρίνω με την Sena SMH5-FM που έχω επίσης στο άλλο κράνος)

• 4. Εξαιρετική απόδοση στο ραδιόφωνο FM... H SENA SMH5-FM έχει καλυτερη λήψη σήματος στους ίδιους σταθμούς και δεν χρειάζεται το app για προεπιλογές.
  • 5. Πολύ καλή εργονομία πλήκτρων.... Με γάντια σε δυσκολευει πχ κλεισιμο άνοιγμα πατώντας δυο κουμπιά και κρατώντας τα πατημένα για 2'... ή ότι δεν εχει ανάγλυφη ροδέλα για +- λειτουργίες.
Στα αρνητικά θα πρόσθετα και μια καθυστέρηση στην ανταπόκριση στις εντολές (ειτε φωνητικές είτε με τα κουμπιά).

Ηχητικά έχουν διαφορές;
Δηλαδή πως ακούς ή σε ακούνε;

Ευχαριστώ πολύ για το ωραίο feedback!

Εννοείς τις φωνητικές εντολές; ; = Όχι, η εφαρμογή δεν λειτουργεί αν και με τις φωνητικές εντολές γίνεται δουλειά
και εκτελεί κανονικά, απλά δεν λειτουργεί η εφαρμογή στο κινητό.

Θα πήγαινες σε κάποιο από τα ακριβότερα μοντέλα της όπως το F1 pro, ή θα πήγαινες σε άλλη μάρκα; = Δεν θα πήγαινα για τον απλούστατο λόγο του ότι δεν έχουν ραδιόφωνο FM και σε καμία περίπτωση δεν θα ανέβαινα σε κοστολόγιο με μια φίρμα που ακόμα εξελίσεται και συναντώ τέτοιες αδυναμίες. Σίγουρα θα κοιτούσα και σε άλλη και ειδικότερα σε Sena.

Τελευταία επεξεργασία:

Την συγκρίνω πάντα με την πανάκριβη Cardo Slim JBL που είχα, δεν μπορώ να την συγκρίνω με κάτι που δεν έχω δοκιμάσει εκτεταμένα και που τα μόνα αρνητικά της ήταν η όχι και τόσο καλή εργονομία, (εκεί να δεις πρόβλημα με τα γάντια) αλλά και με τις φωνητικές εντολές που δεν δούλεψαν ποτέ αλλά και σε κανέναν άλλο που γνωρίζω, όσες αναβαθμίσεις και να έγιναν. Το ραδιόφωνο ήταν άθλιο έπρεπε να είσαι δίπλα απο τον σταθμό για να λειτουργήσει. Το χειρότερο βέβαια είναι ΔΕΝ έχει σέρβις αν σου κάτσει η στραβή όπως σε εμένα και την κοροιδία που δέχτηκα απο την εδώ αντιπροσωπεία που την θεωρώ άθλια. Ίσως η επόμενη να είναι μια Sena.....

Τελευταία επεξεργασία:
Ηχητικά έχουν διαφορές;
Δηλαδή πως ακούς ή σε ακούνε;
Θεωρω οτι η S2 ειναι καλύτερη σε αυτο. Κυριως λόγω noise cancelation και λιγο καλυτερα ακουστικά (επιδρα σημαντικα κ πως θα τα τοποθετήσεις στο κράνος)

Back
Top Bottom