Μακρυνή ξαδέρφη της Έφη Θώδη;Ο κόσμος της μοτοσυκλέτας είναι ανδρική υπόθεση.... εχμμμ ξανασκεφτείτε το!
... και πολλά άλλα παραδείγματα, ακόμα και από την χώρα μας.
Αχαχαχαχα τι μου θύμησες , είχαμε βρει ένα τέτοιο σε ηλικία 14 ετών (πριν 6 χρόνια δλδ) και προσπαθούσαμε να το σουζαρουμε δικαβαλο , νομίζω ήταν garreliξεκίνησα με αυτόματο με τα πετάλι .
Ναι φίλε μου garreli ήταν μπλε και μια δόση έμεινα από βεντζηνη το τι πετάλι μέχρι να βρω βεντζιναδικο όλα τα λεφτά σου λέω χαχαχχαΑχαχαχαχα τι μου θύμησες , είχαμε βρει ένα τέτοιο σε ηλικία 14 ετών (πριν 6 χρόνια δλδ) και προσπαθούσαμε να το σουζαρουμε δικαβαλο , νομίζω ήταν garreli
Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το garelli μου θυμάμαι και θυμώνω, μια εφταμισι yamaha ζαχαρώνω...Αχαχαχαχα τι μου θύμησες , είχαμε βρει ένα τέτοιο σε ηλικία 14 ετών (πριν 6 χρόνια δλδ) και προσπαθούσαμε να το σουζαρουμε δικαβαλο , νομίζω ήταν garreli
Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίος ο παίκτης ζωγραφίσες χαχαχαχΤο garelli μου θυμάμαι και θυμώνω, μια εφταμισι yamaha ζαχαρώνω...
Καλωσηρθες στο advride Xαρα.Καλημέρα και καλή χρόνια με υγεία και πάντα ορθιοι με ασφάλεια . Είμαι η χαρα και οδηγώ μηχανή απτά 12 ξεκίνησα με αυτόματο με τα πετάλια και βενζινη αντίστοιχα . Μετά σιγά σιγά ανέβαινα ένα παπί άστρα μετά το KLR 125 μετά DT 200 ξεκίνησα ερασιτεχνικά σε πιστες με παρεες το CRM 250 και μετά το XT 600 έκανα μια παύση λόγου παιδιού εγκυμοσύνης και τα σχετικά πήρα ένα παπί Honda supra το οποίο έφτιαξα με πολύ αγάπη και τρέλα μετά από την παύση που είχα και τέλος τώρα δηλαδή με το CBF 250 και συνεχίζουμε ακάθεκτη με ένα γιο Παγώνη που η μαμά οδηγη μηχανή η μηχανή για μένα δεν είναι απλά μεταφορικό μέσον αλλά αγάπη και λατρεία . Αλέστε και ο μπαμπάς μεγάλος μηχανόβιος από πιτσιρίκι έτρεχα ανέβαινα στην μηχανή του και αν χρειαζόταν έριχνα και λίγο κλάμα να με πάρει μαζί σε κοντινές αποστάσεις .
Καλώς σας βρήκα φίλε μου και καλή χρόνια με υγεία .Καλωσηρθες στο advride Xαρα.
Ωραια πραγματα διαβαζω ,απο εμενα ειναι ναιιιιιι χαχαχαχαχα
Καλώς όρισες Χαρά!Καλημέρα και καλή χρόνια με υγεία και πάντα ορθιοι με ασφάλεια . Είμαι η χαρα και οδηγώ μηχανή απτά 12 ξεκίνησα με αυτόματο με τα πετάλια και βενζινη αντίστοιχα . Μετά σιγά σιγά ανέβαινα ένα παπί άστρα μετά το KLR 125 μετά DT 200 ξεκίνησα ερασιτεχνικά σε πιστες με παρεες το CRM 250 και μετά το XT 600 έκανα μια παύση λόγου παιδιού εγκυμοσύνης και τα σχετικά πήρα ένα παπί Honda supra το οποίο έφτιαξα με πολύ αγάπη και τρέλα μετά από την παύση που είχα και τέλος τώρα δηλαδή με το CBF 250 και συνεχίζουμε ακάθεκτη με ένα γιο Παγώνη που η μαμά οδηγη μηχανή η μηχανή για μένα δεν είναι απλά μεταφορικό μέσον αλλά αγάπη και λατρεία . Αλέστε και ο μπαμπάς μεγάλος μηχανόβιος από πιτσιρίκι έτρεχα ανέβαινα στην μηχανή του και αν χρειαζόταν έριχνα και λίγο κλάμα να με πάρει μαζί σε κοντινές αποστάσεις .