Εγώ από τότε με το aprilia moto 6.5.Εγώ πάντως ερωτεύτηκα την Ναταλία Δραγούμη όταν την είδα πάνω στο F650 της το 2000
( Όχι ότι πριν ήταν χάλια,).
Το ίδιο και την Εύη Αδάμ στα late 90's
Εγώ την ένιωσα πάντως, ο τρόμος στην κατηφόρα ειδικά. Κουλάδια ενωμένα!10 points up στην Νοραλί.... για αυτό το πάσο.
Η εικόνα που πέρνουμε πολλές φορές από τις action καμερες δεν μας δίνουν την πραγματική εικόνα. Είτε λόγω stabilizator εικόνας είτε λόγω προοπτικής.
Δείτε πχ την διαφορά που έχουν οι λήψεις στο κατέβασμα από ότι στο ανέβασμα του πασού.
Από τις πολύ αγαπημένες μου η Noraly. Κυρίως γιατί είναι πάντα χαμογελαστή. Είναι γνωστή ως Itchy boots.10 points up στην Νοραλί.... για αυτό το πάσο.
Η εικόνα που πέρνουμε πολλές φορές από τις action καμερες δεν μας δίνουν την πραγματική εικόνα. Είτε λόγω stabilizator εικόνας είτε λόγω προοπτικής.
Δείτε πχ την διαφορά που έχουν οι λήψεις στο κατέβασμα από ότι στο ανέβασμα του πασού.
Πολυ καλα έκανε λοιπόν η κοπελιά.Ολλανδέζα είναι και τα μαθήματα τα έκανε Ολλανδία... που είχε επιστρέψει προσωρινά λόγω πανδημίας.
Αυτό που είναι αξιοθαύμαστο είναι η νοοτροπία της. Είχε επιλογές να έχει καριέρα και ενώ έκανε το διδακτορικό της άφησε την δουλειά, πούλησε ότι είχε και απόφασισε να γνωρίσει τον κόσμο. Η νοοτροπία που πρώτα σε κάνει "Πολίτη του Κόσμου" και μετά Γερμανό, Ολλανδό ή Έλληνα.
Αν μπορώ να υποθέσω, ο Σωκράτης εννοεί ότι έβαλε στο περιθώριο πράγματα που εμείς τα θεωρούμε ομπρέλα για την ασφάλεια μας, για να κυνηγήσει τα θέλω της.Πολυ καλα έκανε λοιπόν η κοπελιά.
Το γιατι ειναι αξιοθαύμαστο δε κατάλαβα
Σηκώνει κουβέντα αυτό, το ομπρέλα για την ασφάλεια μας..,ποσο παλέψαμε για να την έχουμε και πόσο ματωσε το κορμί μας γενικότερα..Αν μπορώ να υποθέσω, ο Σωκράτης εννοεί ότι έβαλε στο περιθώριο πράγματα που εμείς τα θεωρούμε ομπρέλα για την ασφάλεια μας, για να κυνηγήσει τα θέλω της.
Όπως και να έχει θέλει κότσια κάτι τέτοιο.
Δεν το έχει κάνει μόνο αυτή βέβαια, αρκετοί ανά τον κόσμο.
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστός. Επίσης η οικογένεια παίζει τον μέγιστο παράγοντα.Σηκώνει κουβέντα αυτό, το ομπρέλα για την ασφάλεια μας..,ποσο παλέψαμε για να την έχουμε και πόσο ματωσε το κορμί μας γενικότερα..
Ακριβώς αυτό καπετάνιο μουΣωστός. Επίσης η οικογένεια παίζει τον μέγιστο παράγοντα.
Αν είσαι μόνος έχεις εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Ε ναι... Αν είχε κανέναν παιδαρα η νοραλυ, σιγά μην εφευγεΕγώ θα σχολιάσω απλά ότι το ταξίδι στον κόσμο είναι πιο εύκολο από το "ταξίδι" και τις σχέσεις ( φιλικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές) στην σημερινή Ελλάδα. Ειδικά αν δεν έχεις και πολλούς δεσμούς με την χώρα σου.
Εγώ ένα παλικάρι παραδέχτηκα, πραγματικά όμως, γιατί το έλεγε η ψυχούλα του τουλάχιστον με τον τρόπο που δούλευε την πένα του και σκάρωνε τις εμπειρίες του στο ψηφιακό χαρτί.
Εγραφε σαν road spirit και τα βρόντηξε όλα κάτω στην αρχή της κρίσης, καβάλησε το Gs800 του μαζί με την κοπελιά του και έφυγε για 6 μήνες στη Νότια Αμερική.
Πραγματικά το απόλαυσα αυτό το ταξιδιωτικό γιατί μόνο με το γραπτό λόγο σου πέρασε όλη την φιλοσοφία του ανθρώπου ο οποιως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ταξιδεύει.
Όσοι διαβαζαν/έγραφαν στο Moto.gr σίγουρα τον ξέρουν.
Αν μπορούσα να βρω και το βιντεακι θα το ανέβαζα. Δυστηχως δεν έχω επαρκή δεδομένα Internet.
Αν κάποιος καταλαβαίνει πιο βίντεο λέω ας το ανεβάσει.