BMW F650GS - Λαδάκι πάνω από την τρόμπα νερού

riotPenguin

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Antonis
Μοτό
Bmw F650gs
Καλησπέρα, στάζει τις τελευταίες μέρες πάνω από την τρόμπα νερού, κάτι που μου φαίνεται για λαδάκι.
Δεν έχω ιδιαίτερη γνώση για το τι παίζει πέριξ της τρόμπας, αν δακρύζει από καμια τσιμούχα κλπ., οπότε αφήνω μια φωτό, αν μπορεί να δώσει κάποιος κανα φως.

Φωτό

Cheers!

labros

Μέλος
Περιοχή
Ιλιον - Τζουμέρκα
Όνομα
Λάμπρος
Μοτό
Ντακαρίσιο
Αναφερεσαι στο λεκε πανω στην εξατμιση, οπως φαινεται στη φωτο;
Γιατί κάτι πάνω από την τρόμπα νερού δεν βλέπω τουλαχιστον εγω.

IoannisB

Μέλος
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
AfricaTwin
Καλησπέρα, στάζει τις τελευταίες μέρες πάνω από την τρόμπα νερού, κάτι που μου φαίνεται για λαδάκι.
Δεν έχω ιδιαίτερη γνώση για το τι παίζει πέριξ της τρόμπας, αν δακρύζει από καμια τσιμούχα κλπ., οπότε αφήνω μια φωτό, αν μπορεί να δώσει κάποιος κανα φως.

Φωτό

Cheers!
Παρατήρησε μηπως ξεκιναει απο πιο πάνω!

riotPenguin

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Antonis
Μοτό
Bmw F650gs
Ξεκινάει απο λίγο παραπανω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι απο το σωληνάκι, αν δακρυζει, αν ειναι απο το καπάκι, η αν είναι απο την βιδα που φαίνεται παραπάνω. Αυτα με σειρά πιθανότητας οπως το κόβω.

Πάντως δεν νομίζω οτι ειναι παραφλου, μιας και ειναι λίγο λιπαρό το υγρό. Το λέω μιας και ξερω πως πονάνε αυτά τα μηχανακια στην τρομπα νερού.

riotPenguin

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Antonis
Μοτό
Bmw F650gs
Δεν ξέρω τι ειναι το torx πανω αριστερά, αλλά το ρεζερβουάρ του λαδιου είναι αρκετά ψηλότερα, δίπλα στην μπαταρία. Εκτος και αν χάνω κάτι.

labros

Μέλος
Περιοχή
Ιλιον - Τζουμέρκα
Όνομα
Λάμπρος
Μοτό
Ντακαρίσιο
Αυτό είναι ψυκτικό, απο την τρυπούλα πανω στην εξατμιση και απο το κολλάρο που συνεχίζει μετά την φτερωτή της αντλίας που οπως φαινεται θέλει να αυτομολήσει απο την θέση του.
Έλεγξε εαν έχεις ψυκτικό στο δοχείο διαστολής και συμπληρωσε. Πήγαινε συνεργείο Δευτέρα κιόλας (εαν δεν συνεχίσουν απεργία) μπας και την γλυτώσεις μονο με κιτ επισκευής αντλίας.

Τελευταία επεξεργασία:

riotPenguin

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Antonis
Μοτό
Bmw F650gs
Αν ανοίξω το καπάκι τι πρέπει να προσέξω; Λέω αλλάζοντας ψυκτικό να το ανοίξω να δω τι παίζει με τις τσιμούχες.

labros

Μέλος
Περιοχή
Ιλιον - Τζουμέρκα
Όνομα
Λάμπρος
Μοτό
Ντακαρίσιο
Εαν πιάνουν τα χέρια σου προχώρα αλλά σκ τωρα θα χρειαστεις κιτ επισκευής, συγκεκριμένη σιλικόνη στεγανοποίησης, αντιψυκτικό G11 και να κάνεις εξαέρωση.
Service manual 'εχεις ;

xisor98

Μέλος
Όνομα
Ιασων
Μοτό
F800GS 09
BMW F 650 GS 04
Παντως το παραφλου εχει λιγο λιπαρη υφη στα δαχτυλα. Αν θυμαμαι καλα η κατω βιδα της τρομπας ειναι για να αδειαζει το παραφλου. Αρχικα τσεκαρε να δεις αν σφιγγει αλλο. Εχω την εντυπωση οτι μου εσταζε καποτε απο εκει. Για μενα το πας συνεργειο για τσεκ. Τσιμουχα τρομπας ηθελε αλλαγη περιπου ανα 10κ και τρομπα ανα 20κ χλμ.

riotPenguin

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Antonis
Μοτό
Bmw F650gs
Καλό πλάνο ακούγεται, μετά από αρκετό κοίταγμα όντως το πιο πιθανό φαίνεται να είναι η τσιμούχα. Θα μιλήσω με μάστορα.

Top Bottom