Έχεις μεράκι για το μηχανάκι σου!
Πόσο πήγε το μαλλί αν επιτρέπεται?
Ωραία Κίνηση,
Με γειές,
κάποιο λινκ του καταστήματος;;;
/// Β
Ευχαριστώ πολύ.
Ισχύει, μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο μηχανάκι, ακόμα και μετά από 12 χρόνια κατοχής του και ετοιμάζονται μερικές ακόμα τροποποιήσεις που θα εξαλείψουν/αμβλύνουν τις αδυναμίες του.
Το συγκεκριμένο αμορτισερ είναι από την Ολλανδική TFX suspension και το πήρα απ’ευθείας από αυτούς.
Είναι ειδική έκδοση με αυξημένη διαδρομή στα 250mm. Το είχε παραγγείλει ένας βρετανός από το advrider με αντιγραφή των σπεκς του WP που έδινε η TOURATECH, αλλά με περισσότερες ρυθμίσεις. Η TFX δεν έχει αυτή την επιλογή στο site (όπου δίνει μόνο την κλασσικη επιλογή στα 210mm διαδρομή) και το P/N μου το έδωσε ο Βρετανός, οπότε έστειλα mail και τους το ζήτησα. Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν ζητούν περισσότερα χρήματα για την ειδική έκδοση, όποτε η τιμή είναι ίδια με την απλή και βγαίνει κοντά στα 900€ με έξοδα αποστολης, χωρίς υδραυλική προφόρτιση.
Η τελευταία είναι αναγκαία στα μηχανάκια μας αλλά προκειμένου να γλιτώσω 300€ επέλεξα να μην τη ζητήσω και θα προσαρμόσω με λίγη πατέντα την υδραυλική από το Showa . Το έχω ξανακάνει σε άλλο μηχανάκι και νομίζω ότι γίνεται. Αν όχι, τότε αναγκαστικά θα ξοδευτώ γιατί δεν γίνεται χωρίς.
Το αμορτισερ δε θα μπει άμεσα επάνω, αλλά θα μπει μαζί με το WP EXTREME πηρουνι που είναι σχεδόν έτοιμο (μετά από 3 χρόνια περιστασιακης ενασχολησης) και τον 18αρι τροχό που θα ετοιμαστεί με το κέντρο από τον τροχό από Πήγασο που διακρίνεται στη φωτό (σχεδόν 1 κιλο ελαφρύτερος αλλά ήθελε αποστάτες στον άξονα και στη γραναζιερα) και ένα στεφάνι excel που έχω ήδη προμηθευτεί.
Το μηχανάκι θα ψηλώσει και το διπλό σταντ δε θα λειτουργει αν δεν τροποποιηθεί, οπότε πρέπει να έχω τελειωσει και την επανατοποθέτηση του πλαγιοστατη μιας και κατήργησα το κάτω υποπλαίσιο αρα προσωρινα και τον πλαγιοστατη και το αντικατέστησα με μια ελαφρύτερη ιδιοκατασκευη με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.
Τέλος θα μπουν και οι SCHRICK εκκεντροφόροι που έχω στο ράφι να κάθονται εδώ και δυο χρόνια και νομίζω θα είμαι εντάξει.
Αυτά τα λίγα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro