Μιλάμε για σύγκριση σε μηχανές χωρίς ηλεκτρονικά. Το ax 41 υπερέχει στο χώμα , το tkc στην άσφαλτο..Σημαντική παρατήρηση αυτή. Προέρχεται από ιδία εμπειρία;;; και σε τι μοτό;;;
Ρωτάω, γιατί πλέον τα ηλεκτρονικά παίζουν μεγάλο ρόλο:
εκεί που ο ίδιος "χόρευα" στην λάσπη με το 650 και TKC-80,
το 850 με το off-road mode και TKC-70 περνούσε "κυρία" * !!!
(* ή τουλάχιστον έτσι αντιλαμβανόμουν)
/// Β
Εδώ που φτάσαμε τίποτα δεν είναι άσχετο.Να πω κάτι άσχετο φαινομενικά...
Επίσης, μπορεί κάποια "πλεξούδα" καλωδίων να έχει "χάσει" την αγωγιμότητα,Εδώ που φτάσαμε τίποτα δεν είναι άσχετο.
Αύριο θα τσεκαριστεί αυτό που αναφέρεις
Sent from my iPhone using Tapatalk
Διαφαίνεται ότι το πρόβλημα είναι ηλεκτρολογικό,Η μοτοσυκλέτα έχει επισκεφτεί και τον Γέρακα.....μπήκε στον εγκέφαλο.....έγινε καλιμπράρισμα....τίποτα, τα ίδια χάλια
Απλά να πω κάπου τον πόνο μου ήθελα....
Το μόνο που "αποκόμισα" ήταν οτι η BMW έλυσε τέτοια κρασαρίσματα με το δίμπουζο......
Στο δικό μου άλλαξα εγκέφαλο με μεταχειρισμένο και λύθηκε.. ειχε το ιδιο προβλημα ακριβως ειχα.. είχαν δοκιμάσει τα παντα αλλα επέμενε.. μπορει να εχει να κανει και με αυτο που αναφέρθηκε παραπάνω κ πιθανώς να υπαρχει κ η λύση του bypass αλλά δεν γνωρίζω απο προσωπική εμπειρία. Και ηταν διμπουζο το δικο μου οποτε μάλλον δεν λύθηκε το προβλημα όπως αναφέρουν ..Η μοτοσυκλέτα έχει επισκεφτεί και τον Γέρακα.....μπήκε στον εγκέφαλο.....έγινε καλιμπράρισμα....τίποτα, τα ίδια χάλια
Απλά να πω κάπου τον πόνο μου ήθελα....
Το μόνο που "αποκόμισα" ήταν οτι η BMW έλυσε τέτοια κρασαρίσματα με το δίμπουζο......
Δεν πας μια βόλτα από Ν. Κόσμο στον Παρασκευά,Εστιάζουν στο να σκίσουν τα πτυχία τους Λάμπρο.....
ποτέ σχεδόνΕπίσης κλείνεις την μηχανή από το kill switch?
Ε αυτό φταίει!!!!ποτέ σχεδόν