labros
Μέλος
Βασίλη, τι σου κάνει;...ψάχνω αισθητήρα πίεσης ελαίου, γνωρίζει κανείς καταστήματα που προμηθεύουν τέτοια "μαραφέτια";;;
/// Β
Βασίλη, τι σου κάνει;...ψάχνω αισθητήρα πίεσης ελαίου, γνωρίζει κανείς καταστήματα που προμηθεύουν τέτοια "μαραφέτια";;;
/// Β
..."αχνοφεγγίζει" το ενδεικτικό λαμπάκι το λιπαντικού και έχει μια μικρή διαρροή από το σημείο.Βασίλη, τι σου κάνει;
Ποιο σάιτ είναι του "αυστραλού" ;;;Δες εάν έχει after market part number ο Αυστραλός.
Ρώτα αντιπροσωπεία ή και τον μοτό μανεα.
Έχει στο ebay, και εννοείται ρωτάς αντιπροσωπεία πρώτα αν δεν το έχεις κάνει ηδη..."αχνοφεγγίζει" το ενδεικτικό λαμπάκι το λιπαντικού και έχει μια μικρή διαρροή από το σημείο.
Από ότι έχω ψάξει είναι καταγεγραμμένο θέμα στα φόρα, αλλά δεν ξέρω που να ψάξω για αισθητήρα.
/// Β
Για την πληρότητα του αρχείου του φόρουμ, να καταγράψω ότι :...ψάχνω αισθητήρα πίεσης ελαίου, γνωρίζει κανείς καταστήματα που προμηθεύουν τέτοια "μαραφέτια";;;
/// Β
Όντως εξέχουν, αλλά είναι φθηνά περί τα 6 ευρώ έκαστο.επειδη ειμαστε και λιγο ατσουμπαλοι,μετα το τροφυ χαιρετησαν 2 φλασακια και δεν ειναι πρωτη φορα που γινεται αυτο
εχετε να προτεινετε καποια που να μην εξεχουν τοσο;
Πιο κάτω δηλαδή από έξι ευρώ, που αναφέρθηκε αμέσως πιο πάνω;;;;Αν θυμαμαι καλα είχα παρει σετ 2 φλας σε πολυ χαμηλη τιμη απο ali. Είναι σχεδον ιδια με τα μαμα. Θα ψαξω το λινκ να στο στειλω
Τα τσεκαρα μόλις. Τα είχα πάρει 5,55 το σετ.( πιο πάνω αναφέρθηκε σε 6 εύρο ανα τεμάχιο..)Ξανα εβαλα τωρα και πηγε στα 10 αλλα είμαι σιγουρος αν το ψαξω λίγο θα έχει παλι προσφόρα.Πιο κάτω δηλαδή από έξι ευρώ, που αναφέρθηκε αμέσως πιο πάνω;;;;![]()
Σε ευχαριστώ πολύΤα τσεκαρα μόλις. Τα είχα πάρει 5,55 το σετ.( πιο πάνω αναφέρθηκε σε 6 εύρο ανα τεμάχιο..)Ξανα εβαλα τωρα και πηγε στα 10 αλλα είμαι σιγουρος αν το ψαξω λίγο θα έχει παλι προσφόρα.
Δεν έκανα κάτι. Αν το βιάζεσαι ψαξου Αθήνα αλλιώς βάλτο στο καλαθι στο Ali και σιγουρα θα στη ρίξη τη τιμη.Σε ευχαριστώ πολύ
Δονουπογλου, είχα πάρει koyo για ρουλεμάν στροφαλου σε ένα tsr 200. Του λες διαστάσεις και τύπο ρουλεμαν και σου βρίσκει τα πάντα σε koyo.Καλησπέρα, θέλουν αλλαγή τα ρουλεμάν του μοχλικου,ξέρει κανείς που μπορώ να βρω φτηνά;
Επίσης μίλα με τον Γιώργη GeeΚαλησπέρα, θέλουν αλλαγή τα ρουλεμάν του μοχλικου,ξέρει κανείς που μπορώ να βρω φτηνά;