Bmw F650gs /Dakar Modified, Accessories and Problems

vassat

Μέλος
Περιοχή
Χαλάνδρι
Όνομα
Βασίλης
Μοτό
F650 GS Dakar MY '03
Sprint ST 1050 MY '06
Βασίλη, τι σου κάνει;
..."αχνοφεγγίζει" το ενδεικτικό λαμπάκι το λιπαντικού και έχει μια μικρή διαρροή από το σημείο.
Από ότι έχω ψάξει είναι καταγεγραμμένο θέμα στα φόρα, αλλά δεν ξέρω που να ψάξω για αισθητήρα.
/// Β

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
..."αχνοφεγγίζει" το ενδεικτικό λαμπάκι το λιπαντικού και έχει μια μικρή διαρροή από το σημείο.
Από ότι έχω ψάξει είναι καταγεγραμμένο θέμα στα φόρα, αλλά δεν ξέρω που να ψάξω για αισθητήρα.
/// Β
Έχει στο ebay, και εννοείται ρωτάς αντιπροσωπεία πρώτα αν δεν το έχεις κάνει ηδη

vassat

Μέλος
Περιοχή
Χαλάνδρι
Όνομα
Βασίλης
Μοτό
F650 GS Dakar MY '03
Sprint ST 1050 MY '06
...ψάχνω αισθητήρα πίεσης ελαίου, γνωρίζει κανείς καταστήματα που προμηθεύουν τέτοια "μαραφέτια";;;
/// Β
Για την πληρότητα του αρχείου του φόρουμ, να καταγράψω ότι :
-αρχικά "έδωσα"μισή στροφή στο υφιστάμενο αισθητήρα, οπότε σταμάτησε η διαρροούλα και σταμάτησε και να ανάβει*/"αχνοφεγγίζει" η ενδεικτική λυχνία στο καντράν (με είχε ανάψει σε πλήρη ένταση 2/3 φορές και μετά από επανεκκίνηση έσβηνε)
-επειδή όμως με "έτρωγε", απευθύνθηκα σε κατάστημα με ηλεκτρονικά αυτοκινήτων και με βάση το ΡΝ 12 63 7 670 015, βρέθηκε αισθητήρας με κόστος 5 ευρώ.
Υπόψη η ροπή σύσφιξης σύμφωνα με το νετ είναι 24nm
/// B

mikechios

Μέλος
Όνομα
mikechios
Μοτό
Bmw f650gs Dakar
επειδη ειμαστε και λιγο ατσουμπαλοι,μετα το τροφυ χαιρετησαν 2 φλασακια και δεν ειναι πρωτη φορα που γινεται αυτο
εχετε να προτεινετε καποια που να μην εξεχουν τοσο;

vassat

Μέλος
Περιοχή
Χαλάνδρι
Όνομα
Βασίλης
Μοτό
F650 GS Dakar MY '03
Sprint ST 1050 MY '06
επειδη ειμαστε και λιγο ατσουμπαλοι,μετα το τροφυ χαιρετησαν 2 φλασακια και δεν ειναι πρωτη φορα που γινεται αυτο
εχετε να προτεινετε καποια που να μην εξεχουν τοσο;
Όντως εξέχουν, αλλά είναι φθηνά περί τα 6 ευρώ έκαστο.
Αν βρεθεί κάτι αξιόλογο, ενημέρωσέ μας.
/// Β

CrazyMits

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
BMW F650GS 01'
Αν θυμαμαι καλα είχα παρει σετ 2 φλας σε πολυ χαμηλη τιμη απο ali. Είναι σχεδον ιδια με τα μαμα. Θα ψαξω το λινκ να στο στειλω

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Αν θυμαμαι καλα είχα παρει σετ 2 φλας σε πολυ χαμηλη τιμη απο ali. Είναι σχεδον ιδια με τα μαμα. Θα ψαξω το λινκ να στο στειλω
Πιο κάτω δηλαδή από έξι ευρώ, που αναφέρθηκε αμέσως πιο πάνω;;;; :oops:

CrazyMits

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
BMW F650GS 01'
Πιο κάτω δηλαδή από έξι ευρώ, που αναφέρθηκε αμέσως πιο πάνω;;;; :oops:
Τα τσεκαρα μόλις. Τα είχα πάρει 5,55 το σετ.( πιο πάνω αναφέρθηκε σε 6 εύρο ανα τεμάχιο..)Ξανα εβαλα τωρα και πηγε στα 10 αλλα είμαι σιγουρος αν το ψαξω λίγο θα έχει παλι προσφόρα.

mikechios

Μέλος
Όνομα
mikechios
Μοτό
Bmw f650gs Dakar
Τα τσεκαρα μόλις. Τα είχα πάρει 5,55 το σετ.( πιο πάνω αναφέρθηκε σε 6 εύρο ανα τεμάχιο..)Ξανα εβαλα τωρα και πηγε στα 10 αλλα είμαι σιγουρος αν το ψαξω λίγο θα έχει παλι προσφόρα.
Σε ευχαριστώ πολύ

Vagelis84

Μέλος
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW f650gs Dakar
Παιδιά μόλις εντόπισα μια διαρροή καυσίμου από το καπάκι που είναι η αντλία βενζίνης
Αυτό που σφίγγει με τον πλαστικό δαχτυλίδι.
Έχει ένα κρακ παίζει κάνα ανταλλακτικό κάπου διάβαζα ότι ταιριάζει από bmw αυτοκίνητο αλλά δεν βρήκα κάτι παραπάνω

mikechios

Μέλος
Όνομα
mikechios
Μοτό
Bmw f650gs Dakar
Καλησπέρα, θέλουν αλλαγή τα ρουλεμάν του μοχλικου,ξέρει κανείς που μπορώ να βρω φτηνά;

Japanofilos

Μέλος
Περιοχή
Ιωάννινα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
Kawasaki klx 250s 2010
Kawasaki ninja 650 2019
Καλησπέρα, θέλουν αλλαγή τα ρουλεμάν του μοχλικου,ξέρει κανείς που μπορώ να βρω φτηνά;
Δονουπογλου, είχα πάρει koyo για ρουλεμάν στροφαλου σε ένα tsr 200. Του λες διαστάσεις και τύπο ρουλεμαν και σου βρίσκει τα πάντα σε koyo.

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Επίσης μίλα με τον Γιώργη Gee
Έχει μαγαζί με ρουλεμάν...

Vagelis84

Μέλος
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW f650gs Dakar
Καλησπέρα παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω κιτ επισκευης για την εμπρος αντλια φρενου για f650gs abs 2 spark

Top Bottom