Bmw F650gs /Dakar Modified, Accessories and Problems

CrazyMits

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
BMW F650GS 01'
Αν μιλάμε για την αντλία είναι αυτο με κωδικό BMW 32 72 7 676 648 . Κάνε και ένα τηλ Παναγιωτόπουλο λογικά θα έχει ετοιμοπαράδοτο.

Vagelis84

Μέλος
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW f650gs Dakar
Euxaristw paidia.
Milame gia to doxeio ugrwn tou mprosta frenou pou einai antlia tautoxrona den mou krataei piesi katholou opote ypopteuomai to pistonaki tha ta exei klasei h kanena o-ring fantazomai
CrazyMits auto to kitaki den nomizw na mou lysei to provlhma den vlepw na perilamvanei to pistoni para mono to aksonaki pou piezei eswtewrika to pistoni.
Einai auto to aksonaki pou kalyptetai apo to lastixo kai piezetai kateutheian ap th maneta kai epeita piezei to pistoni p einai mesa kai mallon ekei einai to provlima
tha sas estelna photo alla einai pio eukolo na mathw mia ksenh glwssa ...

Τελευταία επεξεργασία:

CrazyMits

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
BMW F650GS 01'
Ναι σωστά για το ίδιο μιλάμε. Ο κωδικός κατα 99% είναι σωστός. Κάνε τηλ Παναγιωτοπουλο ή Μανέα.

Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Bmw f 650 gs 2005
Xr 250 r 2003
Vespino 50
Honda c 50
Καλησπέρα σε όλους πριν ένα χρόνο αγοράσα ένα bmw f 650 gs 2spark με σκοπό να γίνει το project του φτωχού έψαχνα Dakar αλλά δεν βρήκα σε καλή κατάσταση.
Έχω κάνει αρκετή δουλειά πάνω του με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος και μπορώ να πω ότι έχει αρχίσει να μου αρέσει.
Το ερώτημα είναι από τα πρώτα που έκανε είναι να φτιάξω την ανάρτηση εμπρός που έχανε από τις τσιμουχες και έβαλα και ένα τακο μέσα γιατί ήταν πολύ μαλακό αλλά ξανά έσκασε μετά από χρήση στο δρόμο αλλά και χώμα τώρα που πήγα να την ξανά φτιάξω πήρα και ελατήρια hyperpro έχει κανένα γνώμη αν έχει διαφορά;μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για να μην σκάει;

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
Καλησπέρα σε όλους πριν ένα χρόνο αγοράσα ένα bmw f 650 gs 2spark με σκοπό να γίνει το project του φτωχού έψαχνα Dakar αλλά δεν βρήκα σε καλή κατάσταση.
Έχω κάνει αρκετή δουλειά πάνω του με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος και μπορώ να πω ότι έχει αρχίσει να μου αρέσει.
Το ερώτημα είναι από τα πρώτα που έκανε είναι να φτιάξω την ανάρτηση εμπρός που έχανε από τις τσιμουχες και έβαλα και ένα τακο μέσα γιατί ήταν πολύ μαλακό αλλά ξανά έσκασε μετά από χρήση στο δρόμο αλλά και χώμα τώρα που πήγα να την ξανά φτιάξω πήρα και ελατήρια hyperpro έχει κανένα γνώμη αν έχει διαφορά;μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για να μην σκάει;
Νεοπρεν στα καλάμια, 10 χρόνια είχα σε αντίστοιχο μετά το πρώτο σκάσιμο της μιας τσιμουχας.δεν ξαναεσκασε.

Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Bmw f 650 gs 2005
Xr 250 r 2003
Vespino 50
Honda c 50
Καλημέρα να ρωτήσω και κάτι ακόμα γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες εσείς πώς ανεβάζετε λέει ότι είναι μεγάλο το αρχείο

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Καλημέρα να ρωτήσω και κάτι ακόμα γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες εσείς πώς ανεβάζετε λέει ότι είναι μεγάλο το αρχείο
Κατεβάζεις την εφαρμογή tapatalk και η διαδικασία είναι πανευκολη μετά

CrazyMits

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
BMW F650GS 01'
Νεοπρεν στα καλάμια, 10 χρόνια είχα σε αντίστοιχο μετά το πρώτο σκάσιμο της μιας τσιμουχας.δεν ξαναεσκασε.
Δυο χρόνια πανω και εγω νεοπρεν. Ειναι σαν καινουργια και εχει φαει ζορικη χρηση!
Το adv του φτωχού Καθαρισε καλα τα καλαμια. Πιθανον εχει πεταξει ελαφρια σκουρια-μπιμπικια. Οτι αλλο χρειαστείς στείλε!

Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Bmw f 650 gs 2005
Xr 250 r 2003
Vespino 50
Honda c 50
Δυο χρόνια πανω και εγω νεοπρεν. Ειναι σαν καινουργια και εχει φαει ζορικη χρηση!
Το adv του φτωχού Καθαρισε καλα τα καλαμια. Πιθανον εχει πεταξει ελαφρια σκουρια-μπιμπικια. Οτι αλλο χρειαστείς στείλε!
Τέλεια ευχαριστώ πολύ έχει κάποιο γνώμη για τον τύπο του λαδιού 10-15-20; Και τη ποσότητα παίρνει το f 650 gs 2spark;

CrazyMits

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
BMW F650GS 01'
10-40 είναι καλά ειδικά τώρα χειμώνα , καλοκαιράκι βάζεις 15-50.
2.3l με αλλαγή φίλτρου παίρνει ακριβώς είτε μονομπουζο είτε με τα δύο που έχεις εσύ.
Υ.Γ. Έχεις γράψει στην ομάδα στο fb για τις τσιμουχες και τη μπαταρία?

Τελευταία επεξεργασία:
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Bmw f 650 gs 2005
Xr 250 r 2003
Vespino 50
Honda c 50
10-40 είναι καλά ειδικά τώρα χειμώνα , καλοκαιράκι βάζεις 15-50.
2.3l με αλλαγή φίλτρου παίρνει ακριβώς είτε μονομπουζο είτε με τα δύο που έχεις εσύ.
Υ.Γ. Έχεις γράψει στην ομάδα στο fb για τις τσιμουχες και τη μπαταρία?
Δικό μου λάθος δεν ανέφερα ότι μιλάω για την μπροστινή ανάρτηση

Top Bottom