• Η ενότητα με τις αγγελίες ξανά ανοικτή! Πρόσφερε η αναζήτησε και βρες την αγγελία που σε ενδιαφέρει.

Bmw F650gs /Dakar Modified, Accessories and Problems

Καθαρίζονται ολα αυτά σε κάθε σερβις μου και στα 100Χ καθαρίστηκε και ο αισθητήρας λάμδα.

Έχεις διαγνωστικό? Αν είσαι Αθήνα μπορώ να έρθω να δούμε αν θα βγάλει κάτι

Ντεν έχω καρντια μου. Ερχομαι στο χώρο σας αβίαστα αβάδειστα :happy:

Καθαρίζονται ολα αυτά σε κάθε σερβις μου και στα 100Χ καθαρίστηκε και ο αισθητήρας λάμδα.

Ωχ κατάλαβα.. σου στέλνω pm!

[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]" data-quote="labros" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Καθαρίζονται ολα αυτά σε κάθε σερβις μου και στα [emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]Χ καθαρίστηκε και ο αισθητήρας λάμδα.

Καλημέρα Λάμπρο. Σε αντίστοιχη δική μου περίπτωση, ήταν αισθητήρας λαμβδα, το οποίο φάνηκε στο διαγνωστικό της αντιπροσωπείας. Κατέληξα εκεί ως έσχατη λύση αφού απέκλεισα όλα όσα μπορούσα να σκεφθώ. Ο γνήσιος έχει αρκετά πάνω από 200€ οπότε έβαλα μτχ. Έστρωσε αλλά μάλλον θα χρειαστώ παλι. Ο WayneC προτείνει της NGK (NTK), αλλά οι τιμές τους στα χρόνια της ακινησίας του δακαρ, έχουν σχεδόν διπλασιαστεί από την τελευταία φορά που έψαξα πριν 3-4 χρόνια.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Πιθανόν να είναι αισθητήρας λάμδα. Τον έχω αλλάξει με aftermarket(σίγουρα καλύτερος, αν θες έχω γραμμένο τον κωδικό να ψάξεις τιμές) επίσης προληπτικά.
Είναι εύκολο να σου βγάλει error το συγκεκριμένο ανταλλακτικο και χωρίς να έχει πρόβλημα.

Back
Top Bottom