γιατί όχι για χωμα ?Καλο για BMW, αλλα ουτε για πολλα ασφαλτινα χιλιομετρα, ουτε για χωμα, ακομα και light...
Μπα, καλυτερα το Norden...
View attachment 3317
γιατί όχι για χωμα ?Καλο για BMW, αλλα ουτε για πολλα ασφαλτινα χιλιομετρα, ουτε για χωμα, ακομα και light...
Μπα, καλυτερα το Norden...
View attachment 3317
Αυτό το μηχανάκι μου αρέσει πάρα πολύ, μπορώ να πω!!!!
Βαρυ, ζεστο, πολυ ακριβο για αυτο. Ειχαμε μολις γυρισει απο βολταρα σε Νιαλα, Γραμο, Σμολικα με Norden και Desert X, και οταν καθησαμε πανω και το βολταραμε,γιατί όχι για χωμα ?
Βγάλε έξω τα λεφτάΒαρυ, ζεστο, πολυ ακριβο για αυτο. Ειχαμε μολις γυρισει απο βολταρα σε Νιαλα, Γραμο, Σμολικα με Norden και Desert X, και οταν καθησαμε πανω και το βολταραμε,
ειπαμε και οι δυο οτι με αυτο δεν θα το επιχειρουσαμε καν. Σε προδιαθετει για χαλαρη ρολαριστη βολτα, εχει ηλεκτρικη αισθηση στο τραβηγμα του, πολυ καλο shifter,
αλλα για να το φορτωσεις και να μπεις σε δυσκολα, εμεις οχι. Καλα ειπωθηκε οτι ειναι μεγαλο scrambler περισσοτερο και οχι μεγαλο on off.
Το συγκεκριμενο φοραγε χωματινα και στο μυαλο μας ηρθε οτι παρ' οτι του πανε, θα το προτιμουσαμε με ασφαλτινα γιατι μονο εκει θα το πηγαιναμε.
Απο την αλλη γουστα και μαλιστα ακριβα ειναι αυτα, καποιοι μπορει να το σκισουνε εκτος δρομου, ειδικα αν δεν το πληρωνουνε, εχουνε πολλα λεφτα,
η ειναι...επηρεαστες, ετσι δεν ειναι η μεταφραση?
Παντως ειναι ισως το πιο ομορφο του σογιου, πιθανον επειδη δειχνει πολυ λιτο...
Τα λεφτα που εξω να τα βγαλω, σε υπερακτιες??? Ασε που δεν τα ΄χω...Βγάλε έξω τα λεφτά
Δεν σου έκανε η αίσθηση για χώμα λόγω αναρτήσεων?
Το μοτέρ δεν το συζητάμε ότι κάνει παπάδες στο χώμα , ζέστη τα boxer δεν βγάζουν, δεν ξέρω γιατί το είδες ζεστό
Και τελευταίο αυτό με το βάρος, σου φάνηκε βαρύ στην κίνηση?
επιλογων.Εσκασε φίλος φίλου σε βόλτα με αυτο το κουκλι? πλασμα? μπιμπελό??? Πως να το πω ρε γμτ.. ηταν πράσινο κυπαρρισί κάπως με μπέζ σέλα - πολλαπλές τυλιγμένες με πυρίμαχες γάζες .....άστα έπαθα κάζο...κερασάκι ? Το ειχε ο άρχοντας με χωμάτινα λάστιχα . Παίζει να ειναι το πιο ωραίο μπεμπέ που εχω δει!!Αυτό το μηχανάκι μου αρέσει πάρα πολύ, μπορώ να πω!!!!
Όπως έχω πει και παλαιότερα (αρκετές φορές), δεν κοιτάω ποτέ τεχνικά χαρακτηριστικά σε ένα μηχανάκι. Ούτε βάρος, ούτε διαδρομές αναρτήσεων, ούτε ιπποδυνάμεις, ούτε value for money που λένε στα άλλα χωριάΕσκασε φίλος φίλου σε βόλτα με αυτο το κουκλι? πλασμα? μπιμπελό??? Πως να το πω ρε γμτ.. ηταν πράσινο κυπαρρισί κάπως με μπέζ σέλα - πολλαπλές τυλιγμένες με πυρίμαχες γάζες .....άστα έπαθα κάζο...κερασάκι ? Το ειχε ο άρχοντας με χωμάτινα λάστιχα . Παίζει να ειναι το πιο ωραίο μπεμπέ που εχω δει!!