Για το φόρουμ ή τιμή είναι πολύ καλύτερη
Μπα για βάρκα (επιτελους) τον κόβω..Πάμε για DOHC ;

οχι...Ηλια εισαι σιγουρος....;;;
αντε με το καλο ο νεος ερωτας!!!
Όταν είχε πρωτοβγει το 1200, είχε φάει το κράξιμο του θανάτου, σε όλα τα φόρα, για το "τι πλαστικουρα έφτιαξαν οι Γερμανοί"..... κτλΤραβά να πάρεις κάνα κινεζικο πλαστικό ναυλον..να το ρεψει η αλμύρα της Λουτσας
Σωστά στα λέγανε..Όταν είχε πρωτοβγει το 1200, είχε φάει το κράξιμο του θανάτου, σε όλα τα φορά, για το "τι πλαστικουρα έφτιαξαν οι Γερμανοί"..... κτλ
Τώρα είμαστε εντάξει με τα "πλαστικά" του;;;![]()
"Μοιάζει", η λέξη κλειδι...Σωστά στα λέγανε..
Διότι τότες το 1200 κοίταγε πίσω τα 1150 κ 1100 που ήταν Χαλυβουργικη έκθεση κ φαινόταν υποδεέστερο
Τώρα όμως με τα σελοφάν εξ ανατολής σαφώς κ μοιάζει με μασίφ παραγωγή
μεγαλώσαμε ρε... μου φεύγει το νεφρό να το σηκώσω από το πλαϊνόΠου θα βρεις άλλο τέτοιο να σε πηγαίνει όπου θες.
Το χεις φέρει στα μέτρα σου με αναβαθμίσεις κ συντήρηση.
Γαϊδούρι κ άλογο μαζί είναι η χοντρή.
Τραβά να πάρεις κάνα κινεζικο πλαστικό ναυλον..να το ρεψει η αλμύρα της Λουτσας
μεγαλώσαμε ρε... μου φεύγει το νεφρό να το σηκώσω από το πλαϊνό

Έχω ακούσει αρκετές φορές κατά καιρους, ότι δυσκολεύονται να το βάλουν στο διπλό.μεγαλώσαμε ρε... μου φεύγει το νεφρό να το σηκώσω από το πλαϊνό
Θα παρεις παπι δλδ...μεγαλώσαμε ρε... μου φεύγει το νεφρό να το σηκώσω από το πλαϊνό

Στο κεντρικό μπαίνει άνετα, μετακίνησε ένα καινούργιο μεσαίο τρανσαλπ Τουαρέγκ κτλ και μιλάμε μετά...Έχω ακούσει αρκετές φορές κατά καιρους, ότι δυσκολεύονται να το βάλουν στο διπλό.
Το να το "σηκώσουν" από το πλαϊνό, πρώτη φορά!!!!
Ειδικά σε αυτές τις μηχανές, που έχουν το κέντρο βάρους, πιο χαμηλά... απ' το εδαφος (σχήμα λόγου)!!!
Έχει δίκιο ο Γιώργος τελικα (George _M)!!!Στο κεντρικό μπαίνει άνετα, μετακίνησε ένα καινούργιο μεσαίο τρανσαλπ Τουαρέγκ κτλ και μιλάμε μετά...
μεγαλώσαμε ρε... μου φεύγει το νεφρό να το σηκώσω από το πλαϊνό
Έχω ακούσει αρκετές φορές κατά καιρους, ότι δυσκολεύονται να το βάλουν στο διπλό.
Το να το "σηκώσουν" από το πλαϊνό, πρώτη φορά!!!!
Ειδικά σε αυτές τις μηχανές, που έχουν το κέντρο βάρους, πιο χαμηλά... απ' το εδαφος (σχήμα λόγου)!!!