BMW R1200GS 2006

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
Πάμε για DOHC ;

Ώπα, νάτα μας!

Καλοπούλητο Ηλία, με το καλό το (όποιο) επόμενο!

Ηλια εισαι σιγουρος....;;;

αντε με το καλο ο νεος ερωτας!!!

Ηλια εισαι σιγουρος....;;;

αντε με το καλο ο νεος ερωτας!!!
οχι...
θα θελα πολύ να το κρατήσω σαν δεύτερο...αλλά δεν θα το σκοτώσω...

η τιμή εχει αλλάξει...

Σκέψου μια φορά ώριμα ρε..
Που θα βρεις άλλο τέτοιο να σε πηγαίνει όπου θες.
Το χεις φέρει στα μέτρα σου με αναβαθμίσεις κ συντήρηση.
Γαϊδούρι κ άλογο μαζί είναι η χοντρή.

Τραβά να πάρεις κάνα κινεζικο πλαστικό ναυλον..να το ρεψει η αλμύρα της Λουτσας

Όταν είχε πρωτοβγει το 1200, είχε φάει το κράξιμο του θανάτου, σε όλα τα φόρα, για το "τι πλαστικουρα έφτιαξαν οι Γερμανοί"..... κτλ
Τώρα είμαστε εντάξει με τα "πλαστικά" του;;; :laugh:

Τελευταία επεξεργασία:
Όταν είχε πρωτοβγει το 1200, είχε φάει το κράξιμο του θανάτου, σε όλα τα φορά, για το "τι πλαστικουρα έφτιαξαν οι Γερμανοί"..... κτλ
Τώρα είμαστε εντάξει με τα "πλαστικά" του;;; :laugh:
Σωστά στα λέγανε..
Διότι τότες το 1200 κοίταγε πίσω τα 1150 κ 1100 που ήταν Χαλυβουργικη έκθεση κ φαινόταν υποδεέστερο
Τώρα όμως με τα σελοφάν εξ ανατολής σαφώς κ μοιάζει με μασίφ παραγωγή

Σωστά στα λέγανε..
Διότι τότες το 1200 κοίταγε πίσω τα 1150 κ 1100 που ήταν Χαλυβουργικη έκθεση κ φαινόταν υποδεέστερο
Τώρα όμως με τα σελοφάν εξ ανατολής σαφώς κ μοιάζει με μασίφ παραγωγή
"Μοιάζει", η λέξη κλειδι... ;)

Δεν τα λέγανε εμένα!!! :p

Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα.... :roflmao:

Που θα βρεις άλλο τέτοιο να σε πηγαίνει όπου θες.
Το χεις φέρει στα μέτρα σου με αναβαθμίσεις κ συντήρηση.
Γαϊδούρι κ άλογο μαζί είναι η χοντρή.

μεγαλώσαμε ρε... μου φεύγει το νεφρό να το σηκώσω από το πλαϊνό

Εγω νομιζα οτι η τιμη θα ανεβαινε με την προσθηκη της εξτρα βαλκανικης εμπειριας στο βιογραφικο της... :friendship:

Έχω ακούσει αρκετές φορές κατά καιρους, ότι δυσκολεύονται να το βάλουν στο διπλό.
Το να το "σηκώσουν" από το πλαϊνό, πρώτη φορά!!!!
Ειδικά σε αυτές τις μηχανές, που έχουν το κέντρο βάρους, πιο χαμηλά... απ' το εδαφος (σχήμα λόγου)!!!

Θα παρεις παπι δλδ...:oh:

Βάλε μια προεκταση εκεί που πατάει κ θα λυθεί η δυσκολία σου.
Έχει στο εμπόριο πολλά

Κάμε κ λίγο γυμναστική πανάθεμα σε .
Έλα να σε κάμω Ραμπο στο πατ κιουτ :happy:

Έχω ακούσει αρκετές φορές κατά καιρους, ότι δυσκολεύονται να το βάλουν στο διπλό.
Ειδικά σε αυτές τις μηχανές, που έχουν το κέντρο βάρους, πιο χαμηλά... απ' το εδαφος (σχήμα λόγου)!!!
Στο κεντρικό μπαίνει άνετα, μετακίνησε ένα καινούργιο μεσαίο τρανσαλπ Τουαρέγκ κτλ και μιλάμε μετά...

Στο κεντρικό μπαίνει άνετα, μετακίνησε ένα καινούργιο μεσαίο τρανσαλπ Τουαρέγκ κτλ και μιλάμε μετά...
Έχει δίκιο ο Γιώργος τελικα (George _M)!!!
Πρέπει να πας να σε βάλει σε ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης, επειγόντως!!!! :laugh:

Ας καθαρίσει κάποιος αν μπορεί με τά άσχετα σχόλια

Συγνώμη προκαταβολικά απο τον Ηλία που "μολύνω" κι'εγώ το θέμα (και με την ευκαιρία καλοπούλητο!), αλλά είχα κι'εγώ θέμα κάποτε να σηκώσω 1200GS του 2008 απο το πλαϊνο σταντ φορτωμένο με ένα σάκο πίσω όταν αλλάξαμε μηχανάκια με φίλο πριν χρόνια κάπου στην Κροατία - και χρειάστηκα βοήθεια. Επίσης φέτος που ταξίδευα για 10 μέρες με δύο φίλους με 1250GS τριβάλιτσα, σχεδόν κάθε φορά που φουλάραμε θέλανε βοήθεια για να τα σηκώσουν απο το πλαϊνό σταντ. Και όταν κάπου έπεσε σχεδόν στατικά το ένα, μας βγήκε η πίστη να το σηκώσουμε 3 άτομα. Τα μεγάλα GS είναι βαρίδια παρά το σχετικά χαμηλό κέντρο βάρους λόγω μπόξερ, ότι και να λέγεται.

Τελευταία επεξεργασία:
+1 ακόμα εδώ που δυσκολευόμουν να το σηκώσω από το πλαϊνό σταντ. Άμα κιόλας ο δρόμος είχε κλίση άστα. Έχω παρατηρήσει ότι κυρίως στα μπεμβέ, ειδικά στα μπόξερ, μετά από κάποια χρόνια το πλαϊνό σταντ (ή η έδραση αυτού) στραβώνει με αποτέλεσμα όταν παρκάρουν στο πλαϊνό σταντ να γέρνουν πολύ, και το ξεπαρκάρισμά τους να μετατρέπεται σε άθλο.

Back
Top Bottom