BMW R1250R 2019-2024 "Εντυπώσεις στο δρόμο, αξεσουάρ, τροποποιήσεις, προβλήματα και λύσεις"

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Δεν καταγράφει πιο λίγο από 2χλμ, 5 λεπτά, δεν χωρίζει σε σκέλη κάτω από 15 λεπτά στάση όπως είναι στην φωτογραφία.

Reactions: STF

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
R1250R
WR250R
Δεν καταγράφει πιο λίγο από 2χλμ, 5 λεπτά, δεν χωρίζει σε σκέλη κάτω από 15 λεπτά στάση όπως είναι στην φωτογραφία.
Thanks, έχω μια κάποια άρνηση στο να μπω σε αλγοριθμικό τρόπο σκέψης!

πυξιδας990

Μέλος
Περιοχή
Λεωνιδιο Τσακωνιας
Όνομα
μανωλης
Μοτό
aprilia DORSODURO RED

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Μαύρο harpic λοιπόν και μετά την αγαπημένη αλοιφουλα
Έχει λίγα χλμ βέβαια, αλλά αν το θυμόμαστε να την συντηρούμε συχνά, μένει καινούργια

Advphone

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Για μένα το πιο καλό είναι το rs
To έδειξα στο ετερον ήμισυ..και μου είπε η μούρη μοιάζει με σκούτερ...τι να πεις :ha
Ψαχτο λίγο αυτό , όταν είχαμε πάει περισυ να δούμε ένα , μου λέει αυτό είναι κουκλιιιιι χαχαχαχα

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
R1250R
WR250R
Βόλτα να δούμε από κοντά το δίδυμο αδερφάκι.

Και από εκεί, βουρ για την τοποθέτηση της πίσω σχάρας.

Μένει τώρα να τοποθετηθεί το κεντρικό σταντ του οποίου ακόμη περιμένω το σετ προσαρμογής μιας που από λάθος δικό μου παράγγειλα τον κωδικό που είναι σκέτο το σταντ.
Μια κάποια αρνητική εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι όποιο γνήσιο αξεσουάρ και αν έχω αγοράσει (μάσκα-σχάρα-κεντρικό σταντ) δεν περιλαμβάνονται μέσα οι οδηγίες τοποθέτησης. Υποπτεύομαι πως θεωρούν αυτονόητο ότι θα τα τοποθετήσει κάποιος πάντα στο δίκτυο...

Στον αντίποδα στα θετικά βάζω πως το R γενικά λύνεται πολύ εύκολα και χρησιμοποιείται πολύ η βίδα ως μέσω για την στήριξη των περιφερειακών και των πλαστικών και ελάχιστα τα κουμπώματα με διαφόρου τύπου θηλυκώματα (που πολλές φορές συναντάω σε μοτοσυκλέτες συνδυαστικά). Πραγματικά είναι πολύ εύκολο να την "φέρνεις" σε όποιον οπτικό ή πρακτικό συνδυασμό παρελκομένων θέλεις.

Μακρινές ολόσωμες φωτό για το συνολικό αποτέλεσμα σε touring mode.

Τελευταία επεξεργασία:

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
R1250R
WR250R
Γιατί έχουν διαφορετικά φανάρια ;
Έχουν μικροδιαφορές. Το δεξιά έβγαινε μέχρι το 2022, το αριστερά είναι η τελευταία έκδοση facelift 2023+. Καμιά διαφορά στα ουσιαστικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Να προσθέσω ότι το φανάρι led είναι σοβαρή αναβάθμιση, αλλά ζητάνε μεταχειρισμένο 700 ευρω :dstpc:
Στην πορεία όμως σίγουρα κάποια ευκαιρία θα βρεθεί και θα το τσιμπησω

Top Bottom