Σιγά σιγά θα το κάνεις gs σιγανόπαπαδιάΤελικά μπήκαν οι αποστάτες, μένει η δοκιμή σε ταξίδι για να δω διάφορες
![]()
Advphone
Σήμερα ο Δημήτρης στην perfect fairing πήρε μέτρα για να βγάλει αποστάτες για τους πίσω μαρσπιεδες, για να γλυτώσω το τσόκαρο της κυραλενηςΣιγά σιγά θα το κάνεις gs σιγανόπαπαδιά![]()
Το έχω κάνει και εγώ στο 1090 ,είναι μάναΣήμερα ο Δημήτρης στην perfect fairing πήρε μέτρα για να βγάλει αποστάτες για τους πίσω μαρσπιεδες, για να γλυτώσω το τσόκαρο της κυραλενης
Είναι η τελευταία μοντα ...και ήρθε στα μέτρα μας, πιστευω
Όμορφο είναι και βολικό....καλοταξιδο και αυτόΧθες πήγα στο Motoraid για την επιλογή νέου Tank Bag.
Αυτό που ήδη έχω ήταν ότι πρέπει για το Nuda900R (που είχε την τάπα στα αριστερά της άνω επιφάνεις του ψευδοντεπόζιτου) αλλά όχι για το R1250R. Οπότε το μέχρι τώρα υπάρχον θα μπει στις αγγελίες.
Είχα στο μυαλό μου 4 επιλογές και τελικά κατέληξα στην αδιάβροχη εκδοχή του PRO CITY (WP) της SW-Motech, με χωρητικότητα 9 λίτρων που τοποθετείται με μαγνητικό σύστημα Tank-ring Quick Lock.
Γενικότερα ως φιλοσοφία προσπαθώ όλος ο ταξιδιωτικός εξοπλισμός μου να είναι τόσο-όσο από άποψη μεγεθών χωρίς υπερβολές. Το προηούμενο μου Tank Bag ήταν πάλι της SW-Motech και ήταν 12-15 λίτρα και δεν το γέμισα ποτέ ούτε καν στα 12 λίτρα. Οπότε τώρα φλέρταρα αρκετά με την ιδέα να πάρω των 6 λίτρων αλλά "συμβιβάστηκα" στα 9 λίτρα γιατί σκέφτηκα ότι ίσως κάποιες στιγμές θελήσω να βολέψω και το Drone εκεί μέσα ή το έξτρα άνω αδιάβροχο που έχω (υπάρχει και πλήρες σετ που βάζω στο πίσω σακίδιο αλλά εύκολα προσβάσιμο.
Μου άρεσε πολύ ότι οσιαστικά το Tank Bag δεν ακουμπάει στο ντεπόζιτο (ακόμη και αν είναι φορτωμένο) και η διευρυμένη χρήση μαγνητών που έχει το συγκεκριμένο Tank Bag, τόσο στο Quick Lock (κυριολεκτικά ο μαγνήτης σου "παίρνει μέσα από τα χέρια το βαλιτσάκι" κατά την σχεδόν αυτόματη τοποθέτηση) όσο και στο κάλυμμα και τα φερμουάρ του Tank Bag, Είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή του στα 220+30 ευρώ (γίνεται κάποια έκπτωση όταν τα αγοράζεις σετ) αλλά σπάνια με θυμάμαι να μετάνιωσα για μια ψαγμένη ακριβή αγορά.
Αυτή ήταν η τελευταία προσθήκη χώρου φόρτωσης για ταξίδια στην Ευρώπη.
Έτσι έχω:
Δυο σκληρές πλαϊνες βαλίτσες των 15 λίτρων (30 λίτρα)
Ένα σακίδιο σχάρας 32-42 λίτρων
Tank Bag 9 λίτρων.
Σακίδιο πλάτης 3 λίτρων.
Σύνολο, 74 λίτρα επεκτάσιμα μέχρι τα 84 λίτρα (ελπίζω όχι).
Ψάχνω σύντροφο που να αρκείται σε αυτά τα νούμερα αλλά όλες με απορρίπτουν....
πολύ καλό tank bag και δοκιμασμένο ,δεν περναει ούτε σταγόνα!Χθες πήγα στο Motoraid για την επιλογή νέου Tank Bag.
Αυτό που ήδη έχω ήταν ότι πρέπει για το Nuda900R (που είχε την τάπα στα αριστερά της άνω επιφάνεις του ψευδοντεπόζιτου) αλλά όχι για το R1250R. Οπότε το μέχρι τώρα υπάρχον θα μπει στις αγγελίες.
Είχα στο μυαλό μου 4 επιλογές και τελικά κατέληξα στην αδιάβροχη εκδοχή του PRO CITY (WP) της SW-Motech, με χωρητικότητα 9 λίτρων που τοποθετείται με μαγνητικό σύστημα Tank-ring Quick Lock.
Γενικότερα ως φιλοσοφία προσπαθώ όλος ο ταξιδιωτικός εξοπλισμός μου να είναι τόσο-όσο από άποψη μεγεθών χωρίς υπερβολές. Το προηούμενο μου Tank Bag ήταν πάλι της SW-Motech και ήταν 12-15 λίτρα και δεν το γέμισα ποτέ ούτε καν στα 12 λίτρα. Οπότε τώρα φλέρταρα αρκετά με την ιδέα να πάρω των 6 λίτρων αλλά "συμβιβάστηκα" στα 9 λίτρα γιατί σκέφτηκα ότι ίσως κάποιες στιγμές θελήσω να βολέψω και το Drone εκεί μέσα ή το έξτρα άνω αδιάβροχο που έχω (υπάρχει και πλήρες σετ που βάζω στο πίσω σακίδιο αλλά εύκολα προσβάσιμο.
Μου άρεσε πολύ ότι οσιαστικά το Tank Bag δεν ακουμπάει στο ντεπόζιτο (ακόμη και αν είναι φορτωμένο) και η διευρυμένη χρήση μαγνητών που έχει το συγκεκριμένο Tank Bag, τόσο στο Quick Lock (κυριολεκτικά ο μαγνήτης σου "παίρνει μέσα από τα χέρια το βαλιτσάκι" κατά την σχεδόν αυτόματη τοποθέτηση) όσο και στο κάλυμμα και τα φερμουάρ του Tank Bag, Είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή του στα 220+30 ευρώ (γίνεται κάποια έκπτωση όταν τα αγοράζεις σετ) αλλά σπάνια με θυμάμαι να μετάνιωσα για μια ψαγμένη ακριβή αγορά.
Αυτή ήταν η τελευταία προσθήκη χώρου φόρτωσης για ταξίδια στην Ευρώπη.
Έτσι έχω:
Δυο σκληρές πλαϊνες βαλίτσες των 15 λίτρων (30 λίτρα)
Ένα σακίδιο σχάρας 32-42 λίτρων
Tank Bag 9 λίτρων.
Σακίδιο πλάτης 3 λίτρων.
Σύνολο, 74 λίτρα επεκτάσιμα μέχρι τα 84 λίτρα (ελπίζω όχι).
Ψάχνω σύντροφο που να αρκείται σε αυτά τα νούμερα αλλά όλες με απορρίπτουν....
Δεν έχω και φωτογραφία full φορτωμένος ρε γαμώτο.Όμορφο είναι και βολικό....καλοταξιδο και αυτό
Κυρά Λένη respect, έχει αποδειχθεί ανθεκτική στα πολλά χιλιόμετρα. Χαλάλι της τα επιπλέον λίτρα.Εγώ πάντως με σύνολο 140 λίτρα για 2 άτομα, είμαι πιο λιτος![]()
Λατρεύω τον θερμοσίφωνα μου γιατί είναι και ηλιακός!Πρέπει να βρούμε γρήγορα μια εξατμιση![]()
Καλούς δρόμους Στέφανε...ΠΣΚ στη Λάρισα, να δω φιλαράκια εντός κι εκτός forum.
Της αρέσει να ταξιδεύει στα 165 χλμ/ω με αίσθηση ηλεκτρικού. Κατανάλωση στα 6,3 με 6,5 σε αυτές τις ταχύτητες. Χιλιομετροφάγος εύκολα. Μόνο πρόβλημα τα μυγάκια στο κράνος αυτήν την εποχή. Ωτοασπίδες, ενδοεπικοινωνία, αεροδυναμική κράνους όλα τέλεια. Δε έχουμε ανάγκη τις μεγάλες ζελατίνες λέμε (μόνο azax για τα τζάμια).
![]()
Θα σας στεναχωρήσω. Έβαλα ότι της έλειπε, ότι υπάρχει δεν το αλλάζουμε (έχει υπέροχο ήχο ο ηλιακός).Καλούς δρόμους Στέφανε...
Ο R Maniac πάντως έχει δίκιο για τη σόμπα.... Χρειάζεσαι άμεσα εξάτμιση...