Αναζητειται Gsxr με προσφατο covid...να του'χει αφησει ανοσμια.Δεν λεει να κοψουμε τα τσιπουρα...Ω ρε μάν Μ
![]()
advphone
Αναζητειται Gsxr με προσφατο covid...να του'χει αφησει ανοσμια.Δεν λεει να κοψουμε τα τσιπουρα...Ω ρε μάν Μ
![]()
advphone
Καλοφάγωτα και καλόστριφτα..Ω ρε μάν Μ
![]()
advphone
Μήπως θα βρίσκει στο τσαντάκι του ρεζερβουάρ?Σήμερα έβαλα κάτι αποστάτες, οι οποίοι φέρνουν εκτός από πιο ψηλά, αρκετά πιο πίσω το τιμόνι.
Θα δω αν βολεψουν σε γενική χρήση
![]()
![]()
![]()
advphone
Όχι....το δοκιμασαΜήπως θα βρίσκει στο τσαντάκι του ρεζερβουάρ?
Τα φοράνε πολλά μηχανάκια, είχα και στο gs που το κοπαναγα στα χώματαΕλπίζω ότι δεν είναι αγνώστου ταυτότητας το κράμα του μετάλλου...
Είναι λίγο πιο κοντά....αλλά αυτό που βελτιώνεται είναι η πιο όρθια θέση.Τα ψηλά αγόρια δεν θέλουν το τιμόνι κοντά τους. Το πιο ψηλά είναι υπό συζήτηση.
Σε αυτή την σέλα ότι και να κάνεις θα είναι πολυθρόνα.Έχω αποστάτες για να κάνω δοκιμή, συμβατικούς βέβαια, αλλά και αυτοί φέρνουν το τιμόνι πιο πίσω. Επειδή δεν έχω νιώσει άβολα ακόμα και σε μέρες κατά τα λοιπά κουραστικές, δεν έχω κίνητρο για να κάνω την αλλαγή. Είναι μια περίεργη ισορροπία η θέση οδήγησης στην οποία έχω τώρα "κουμπώσει" και ενώ θεωρητικά θα την ήθελα πιο απλωτή πρακτικά αν κατέβει το πέλμα πιο κάτω ίσως ενοχλεί η σέλα, οπότε δεν αλλάζω τίποτα, don't fix what's not broken.
Αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να δεις την διαφορά.Ας πεταχτώ κι εγώ ο πρώην.
Η μαμίσια αρχικά μου φάνηκε κακή αλλά στην πορεία και μέχρι να την φτιάξω, άρχισε να την ψιλοσυνηθίζει ο πωπός μου. Παρόλα αυτά, η αναβάθμιση στη σέλα του XR για μένα ήταν μεγάλο συν αφού κέρδισα σε άνεση και ύψος.
Όσον αφορά τους αποστάτες, δεν δοκίμασα αλλά επίσης αρχικά με ξένισε το μεγάλο άνοιγμα του τιμονιού και ίσως με ενόχλησε/κούρασε κάποιες φορές. Στην πορεία το συνήθισα αλλά θεωρώ ότι κοντύτεροι αναβάτες (με μικρότερο άνοιγμα χεριών) ίσως να έχουν σοβαρότερο θέμα και κάποιου τύπου αποστάτες να είναι -γκουχ- μονόδρομος.
Συμφωνώ πάντως με amyrou, είναι λίγο λεπτή η ισορροπία στην εργονομία, ακόμα και σε άτομα με ίδιο σωματότυπο...
Όταν δεν υπάρχουν παράπονα... No news, good news. Εξάλλου τώρα έχουμε άλλα θέματα, μήπως πρέπει να αλλάξουμε τα μεγάλα με 125αρια για να βρούμε το ζουα ντε βιβρ ξανά, μπορεί και να κάνουμε ουά κελ ντομαζ βέβαια, οι πιθανότητες είναι ανεξάντλητες.Δουλεύουν ακόμα αυτά τα μηχανάκια? Πολύ ησυχία έχει πέσει...
Γυρίζω χθες από λουτρά και πετυχαίνω τρία ss στην εθνική με δερμάτινα κλπ πρόστυχα αξεσουάρ.Δουλεύουν ακόμα αυτά τα μηχανάκια? Πολύ ησυχία έχει πέσει...
Μετάφραση "είχαν πέσει για ύπνο κινούμενοι οικονομικά με τα SS και εγώ έκανα τον Κονιόρδο"Γυρίζω χθες από λουτρά και πετυχαίνω τρία ss στην εθνική με δερμάτινα κλπ πρόστυχα αξεσουάρ.
Γυρίζαν σταθερά γύρω στα 200 οι ανθρώποι και είχαν εμένα τριβαλιτσο δικαβαλο και ψηλά την ζελατινα ...δίπλα τους![]()
Δεν είπα ότι "ανοίξαμε".....μην μπερδευεσαι, αν και το r6 το έχουμε εύκολα.Μετάφραση "είχαν πέσει για ύπνο κινούμενοι οικονομικά με τα SS και εγώ έκανα τον Κονιόρδο"