Κατάλαβες γιατί το έχουν κάνει έτσι?Στη πρώτη φωτό -χωρίς γυαλιά- δε φαινόταν καλά αυτό....
Καλή πατέντα αυτή πάντως.
Κατάλαβες γιατί το έχουν κάνει έτσι?Στη πρώτη φωτό -χωρίς γυαλιά- δε φαινόταν καλά αυτό....
Καλή πατέντα αυτή πάντως.
Για σένα έχει φτιαχτεί αυτό...ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ
Τι θέλετε και τα λέτε...
(για πείτε, 990R του 2011 έχουν βγει καλά; δεν έψαχνα για τέτοιο αλλά έπεσε μπροστά μου)
Για δυο λόγους, για οικονομία στη παραγωγή και για να μη ψάχνεις δεξί-αριστερό τακάκι, όποιο και να πιάσεις κουμπώνει.Κατάλαβες γιατί το έχουν κάνει έτσι?
BMW...ο,τι να'ναι, ως συνηθως...ωχ ωχ ωχ, τι ερχεταιΓια δυο λόγους, για οικονομία στη παραγωγή και για να μη ψάχνεις δεξί-αριστερό τακάκι, όποιο και να πιάσεις κουμπώνει.
Ειδικά στα μπροστινά με δυο δισκόπλακες αν τα "ανοίξεις" όλα ψάχνεις να τα ταιριάξεις ανά δισκόπλακα.
136€ έχουν και όλα πακέτο στο 1290 !Αλλαγή τακάκια...26000 χλμ κράτησαν.
Τιμή 115 γιουρια
![]()
advphone
Στείλε αγγελία τώρα!!!ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ
Τι θέλετε και τα λέτε...
(για πείτε, 990R του 2011 έχουν βγει καλά; δεν έψαχνα για τέτοιο αλλά έπεσε μπροστά μου)
Δεν χρειάζονται στον τάφο σου ...βάλε κόντρα από βελαμος136€ έχουν και όλα πακέτο στο 1290 !
Αρε BMW
Χωρίς να θέλω να επέμβω στα επαγγελματικά σου...Δεν χρειάζονται στον τάφο σου ...βάλε κόντρα από βελαμος
Αυτό είναι πρόκληση!!!!!!!!!!Δεν χρειάζονται στον τάφο σου ...βάλε κόντρα από βελαμος
Αν έχεις του 23, μάλλον δεν αξίζειΝα κάνω κι εγώ την ερώτηση μου..
Το καινούριο το Xr τι διαφορες έχει απ το προηγούμενο ,πέρα απ τα λίγα άλογα παραπάνω..;
Αν έχεις ήδη xr,υπάρχει λόγος να το πουλήσεις και να πάρεις του 24..;
Πριν πάρω το τρεισερ λίγους μήνες πίσω,είχαμε μια κουβέντα εδώ και μου έλεγες να πάω στο Xr,αλλά δεν μπορούσα να ανέβω στα 24 χιλιάρικα που χρειαζόταν..Είδα σε μια έκθεση bmw έχουν ένα του 23 λευκό M package και έκανα χαζομαρα και δεν μπήκα να ρωτήσω τιμή..Αν τώρα που βγαίνει το 24,ρίξουν την τιμή σε αυτό,θα ήταν πολύ ενδιαφέρον..Αν έχεις του 23, μάλλον δεν αξίζει
15-19 τα gen 1 είναι αρκετά διαφορετικά μηχανακια.
Τα gen 2 μετά του 20 δηλαδή, είναι πιο ταξιδιαρικα σε χαρακτήρα με βασική διαφορά την κλιμάκωση του σαζμάν.
Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και δεν πέφτουν εύκολα.Πριν πάρω το τρεισερ λίγους μήνες πίσω,είχαμε μια κουβέντα εδώ και μου έλεγες να πάω στο Xr,αλλά δεν μπορούσα να ανέβω στα 24 χιλιάρικα που χρειαζόταν..Είδα σε μια έκθεση bmw έχουν ένα του 23 λευκό M package και έκανα χαζομαρα και δεν μπήκα να ρωτήσω τιμή..Αν τώρα που βγαίνει το 24,ρίξουν την τιμή σε αυτό,θα ήταν πολύ ενδιαφέρον..
Θα είχε λογική να έχουν το 2024 στα 24000 και το 2023 στα 23000..;Δεν θα είχες λόγο να πάρεις το 23ρι με ένα χιλιάρικο διαφορά..Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και δεν πέφτουν εύκολα.
Έχει του 20-21 σε καλές τιμέςΘα είχε λογική να έχουν το 2024 στα 24000 και το 2023 στα 23000..;Δεν θα είχες λόγο να πάρεις το 23ρι με ένα χιλιάρικο διαφορά..
Εχω την αίσθηση ότι θα το ρίξουν στα 20000 με 20500..Αν παίξει σε αυτά τα λεφτά,το τρεισερ,έχει πουληθεί πάραυτα και ο ποπουλακος μου θα κάθεται σε σέλα m pack!