BMW S1000XR(F?) ... τι να λεμε τωρα!... Funbike!

gior-gos

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
v85tt
Κανένα από τα 5 καινούργια μηχανάκια που έχω πάρει δεν θυμάμαι να έγραφε 0 χλμ στο κοντέρ· όλα παίζαν από 2 έως 8.

Τελευταία επεξεργασία:

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Εμένα είχε 3 χλμ και ο αντιπρόσωπος μου εξήγησε ότι τα κάνει ο ίδιος μία μικρή βόλτα για να δει αν δουλεύουν όλα. Λογικό μου φαίνεται...

Eliaskat

Μέλος
Όνομα
Elias
Μοτό
GS 1250ADV
Εάν είχε πινακίδες φαίνεται!
Δεν θέλω να πιστέψω ότι αντιπρόσωπος θα έκανε τέτοιο πράγμα.

Άκρως ερωτεύσιμο το Μ !!!

CaBouRas

Μέλος
Περιοχή
Νικαια
Όνομα
Θανασης
Μοτό
Xadv750
Κανένα από τα 5 καινούργια μηχανάκια που έχω πάρει δεν θυμάμαι να έγραφε 0 χλμ στο κοντέρ· όλα παίζαν από 2 έως 8.
Εμενα μου κάνει λίγο κάπως,επειδή και το xadv που είχα πάρει πριν 1μιση χρόνο ,αλλά και το Beverly του 21,ήταν με μηδέν χιλιόμετρ…Σε ευχαριστω για την απάντηση φίλε μου.

CaBouRas

Μέλος
Περιοχή
Νικαια
Όνομα
Θανασης
Μοτό
Xadv750
Εμένα είχε 3 χλμ και ο αντιπρόσωπος μου εξήγησε ότι τα κάνει ο ίδιος μία μικρή βόλτα για να δει αν δουλεύουν όλα. Λογικό μου φαίνεται...
Χθες που μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους,ο πωλητής είπε «μπες βγες απ το συνεργείο μας,γίνεται..» και μου έκανε εντύπωση..Υποτιθεται ότι το βγάζεις απ την κούτα,κουμπώνεις καθρέφτες ,ροδα κτλ ,Φορτίζεις την μπαταρία και τέλος..Έτσι νομίζω τουλάχιστον..

CaBouRas

Μέλος
Περιοχή
Νικαια
Όνομα
Θανασης
Μοτό
Xadv750
Εάν είχε πινακίδες φαίνεται!
Δεν θέλω να πιστέψω ότι αντιπρόσωπος θα έκανε τέτοιο πράγμα.

Άκρως ερωτεύσιμο το Μ !!!
Σε φωτό το είδα στο car και μίλησα μαζί τους χθες..Γι αυτό και ρωτησα εδώ,μήπως κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο από μένα..
(Και έχεις απόλυτο δίκιο..Κι εγώ ερωτεύτηκα όταν το ειδα από κοντά..Γι αυτό και ξεφεύγω τόσο απ το μπατζετ που ήθελα να διαθέσω,αλλά αν δεν το κάνω,θα το μετανιώνω μια ζωή γιατί θα έρθει η στιγμή που δεν θα μπορούμε να καβαλάμε και θα λέμε «γιατί δεν το έκανα τότε που μπορούσα..)

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Χθες που μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους,ο πωλητής είπε «μπες βγες απ το συνεργείο μας,γίνεται..» και μου έκανε εντύπωση..Υποτιθεται ότι το βγάζεις απ την κούτα,κουμπώνεις καθρέφτες ,ροδα κτλ ,Φορτίζεις την μπαταρία και τέλος..Έτσι νομίζω τουλάχιστον..
Από άλλο αντιπρόσωπο, ευρωπαϊκής εταιρείας είχα ακούσει το ίδιο και μάλιστα τόνιζε ότι ήταν σαν οδηγία του εργοστασίου.

Padis

ven pasa ...
Περιοχή
Άγ.Στέφανος Αττικής
Όνομα
Παντελής
Μοτό
®1200 adv
Drz400E
Άκου CaBouRas το σενάριο...

Κατεβαίνει το μηχανάκι κάτω (επι προκειμένου Κρήτη). Ξεπακετάρεται και στήνεται στα πόδια του. Το βάζουν μπροστά...
Μιά ονείρωξη διαπερνά την ραχοκοκαλιά του εμπόρου. Λέει κάτσε να το κάνω ένα τετράγωνο (είναι μεγάλα τα τετράγωνα στην Κρήτη). Γράφει 1,8 χλμ. Μόλις επιστρέφει στο μαγαζί βλέπει τον κάλφα γονατιστό να τον παρακαλάει για μια μικρή βόλτα. Ενδίδει και του το δίνει. Αυτός κάνει 2 τετράγωνα. Να τα 5 χλμ. Στα καπάκια σκάει μύτη και ο Σήφης (φίλος του μαγαζάτορα και μεγαλέμπορος της περιοχής) και του λέει πως θέλει να το αγοράσει γιατί του αρέσει το σηματάκι στο ντεπόζιτο, αλλά να το κάνει βόλτα πρώτα. Να άλλα 2,5 χλμ...
Τα υπόλοιπα 500 μέτρα έγιναν στο μες βγες στο μαγαζί με ανοικτό διακόπτη (αλλιώς δεν γράφει)...

Ναι. Ξύπνησα με όρεξη σήμερα κ δεν έχω να κάνω κάτι !

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Προσωπικά σε τέτοιο μηχανάκι μόνο με unboxing θα ψώνιζα. Δικό μου θέμα αυτό εννοείται, μένω και "δίπλα" στα κεντρικά.

gior-gos

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
v85tt
Ήμουνα μπροστά στο άνοιγμα του ν85. Το παρέλαβα βέβαια 2 - 3 μέρες μετά. Όταν άνοιξα τον διακόπτη πρώτη φορά το κοντέρ έγραφε 8 χλμ. Μου είπαν ότι έγιναν στο εργοστάσιο. Κι άλλοι που πήραν ν85 καινούργιο είχε μονοψήφιο αριθμό χλμ το κοντέρ.

Japanofilos

Μέλος
Περιοχή
Ιωάννινα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
Kawasaki klx 250s 2010
Kawasaki ninja 650 2019
Αν δείτε βίντεο παραγωγής στο εργοστάσιο, τα βάζουν σε δυναμομετρα κλπ κλπ

Πάρε το σατανα φίλε μου
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, μήπως είναι τα χιλιόμετρα που έγιναν στον πάγκο...στο δυναμομετρο. Στο ninja μου το ξεπακεταραν μπροστά μου, έχω την εντύπωση ότι έγραφε κάποια χιλιόμετρα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν έδωσα πολύ σημασία.

CaBouRas

Μέλος
Περιοχή
Νικαια
Όνομα
Θανασης
Μοτό
Xadv750
Άκου CaBouRas το σενάριο...

Κατεβαίνει το μηχανάκι κάτω (επι προκειμένου Κρήτη). Ξεπακετάρεται και στήνεται στα πόδια του. Το βάζουν μπροστά...
Μιά ονείρωξη διαπερνά την ραχοκοκαλιά του εμπόρου. Λέει κάτσε να το κάνω ένα τετράγωνο (είναι μεγάλα τα τετράγωνα στην Κρήτη). Γράφει 1,8 χλμ. Μόλις επιστρέφει στο μαγαζί βλέπει τον κάλφα γονατιστό να τον παρακαλάει για μια μικρή βόλτα. Ενδίδει και του το δίνει. Αυτός κάνει 2 τετράγωνα. Να τα 5 χλμ. Στα καπάκια σκάει μύτη και ο Σήφης (φίλος του μαγαζάτορα και μεγαλέμπορος της περιοχής) και του λέει πως θέλει να το αγοράσει γιατί του αρέσει το σηματάκι στο ντεπόζιτο, αλλά να το κάνει βόλτα πρώτα. Να άλλα 2,5 χλμ...
Τα υπόλοιπα 500 μέτρα έγιναν στο μες βγες στο μαγαζί με ανοικτό διακόπτη (αλλιώς δεν γράφει)...

Ναι. Ξύπνησα με όρεξη σήμερα κ δεν έχω να κάνω κάτι !
Φίλε μου , μου περασε κι εμενα απ το μυαλό το σενάριο, αλλά για τον συγκεκριμενο στην Κρήτη,έχω ακούσει τα καλύτερα..Παρ ολ αυτά,επειδή δεν είναι λίγα τα χρήματα , μάλλον θα παω να το παραγγείλω απ το περιστέρι,να ξέρω ότι δεν υπαρχουν «σκιές» στο κεφάλι μου και θα περιμένω δυο μήνες να έρθει..Σε ευχαριστω για την απάντηση..

CaBouRas

Μέλος
Περιοχή
Νικαια
Όνομα
Θανασης
Μοτό
Xadv750
Ήμουνα μπροστά στο άνοιγμα του ν85. Το παρέλαβα βέβαια 2 - 3 μέρες μετά. Όταν άνοιξα τον διακόπτη πρώτη φορά το κοντέρ έγραφε 8 χλμ. Μου είπαν ότι έγιναν στο εργοστάσιο. Κι άλλοι που πήραν ν85 καινούργιο είχε μονοψήφιο αριθμό χλμ το κοντέρ.

Να το χαρείς στο έπακρο οπλαρα μου και να έχεις πολλά και όρθια χιλιόμετρα!

CaBouRas

Μέλος
Περιοχή
Νικαια
Όνομα
Θανασης
Μοτό
Xadv750
Προσωπικά σε τέτοιο μηχανάκι μόνο με unboxing θα ψώνιζα. Δικό μου θέμα αυτό εννοείται, μένω και "δίπλα" στα κεντρικά.
Είναι και αυτό μέσα στις σκέψεις μου,φίλε μου..Είμαι κοντά στο περιστέρι και αν και με καίει το δίμηνο της αναμονής,θα το προτιμήσω..Το συγκεκριμενο μηχανάκι είναι στην Κρήτη,οπότε δεν υπάρχει και η δυνατοτητα να πάω να το δω από κοντά..

Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom