Aldebaran
Cafenture Rider
- Όνομα
- Γιάννης
- Μοτό
- KTM 690 Enduro '08
Δεν σκεφτόμουν την κατανάλωση όταν έδινα τα λεφτά για να το πάρω.
Δεν σκεφτόμουν την κατανάλωση όταν έδινα τα λεφτά για να το πάρω.
Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους γίνεται η κουβέντα, όχι ότι είναι πρόβλημαΔεν νομίζω ότι θα ασχοληθώ ποτε οπλαρα μου,με την κατανάλωση..Δεν πήγα σε αυτό για την οικονομία καυσίμου..Ποτέ μην λες ποτέ θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο..Απλά, μέχρι στιγμής, δεν με νοιάζει καθόλου..Ίσως να το κάνω,έτσι για την καυλαντα που λένε..Το γέμισα χθες (δεν έχω παιδέψει ακομα κάποιον βενζίνα, να μου βάζει σταγόνα σταγόνα ώστε να κάνω το γέμισμα του ταρίφα),οπότε λογικά αύριο που θα βγω κοντινή βόλτα, μπορεί να χώσω κανέναν άτυχο βενζινα για να το δώ..
Ναι ναι..Προφανώς!Ούτως ή άλλως, εγώ έκανα την αρχική αναφορά!Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους γίνεται η κουβέντα, όχι ότι είναι πρόβλημα
Ναι εννοώ ότι δεν ξέρω την συμπεριφορά του κινητήρα και αν και έχω ενεργοποιημένο στο 6 το TC ,πηγαίνω πολύ πολύ χαλαρα ακόμα,για να το μάθω..Να σου πω την αλήθεια , θέλω να πάω να κάνω το σχολείο του Χουντρα πρώτο και δεύτερο επίπεδο και μετά να μπω σε ένα track day..Σε κάτι διαδρομουλεςπου έχω πάει,έχει γραψει μέχρι 38 μοιρες,αλλά μάλλον ήταν στιγμιαία,γιατί προσπαθώ να μην πιεζομαι για να μάθω τα όρια της μηχανής..Είδωμεν..Ροπή φαντάζομαι εννοείς για τον τύπο του κινητήρα
1000cc 4κ
για την κατανάλωση οπως σου τα εγραψαν , με αλλο ενα που βολταρουμε εχουμε δει τα νουμερα που σου αναφερουν.
Οπλο ειναι το μηχανακι, απο οπου και αν το δεις, να το χαίρεσαι !!
Θηρίο.. με πολλά ΜΜΜΜΜΜΜΜ πραγματικά δεν είχα ξαναδεί βίντεο με XR.. αυτό κοντεύει να απογειωθεί.Βρυχάται το θηρίο !!!
Αχχχχ πόσο μου έχει λείψει αυτή η αίσθηση της power σούζας…Ο Ακάθιστος ύμνος
Ναι ρε πστμ, 2 μηχανές έχω με 4 RΤώρα όμως, μπλέξαμε με τα R σας!!!!!![]()
Είμαι απ το κινητό και μου λέει ότι το αρχείο ειναι πολύ μεγαλο..250mb..Ποιος δε σε αφηνει;
Δε σου το ανεβαζει στο Youtube;Είμαι απ το κινητό και μου λέει ότι το αρχείο ειναι πολύ μεγαλο..250mb..