BMW S1000XR(F?) ... τι να λεμε τωρα!... Funbike!

Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθώ ποτε οπλαρα μου,με την κατανάλωση..Δεν πήγα σε αυτό για την οικονομία καυσίμου..Ποτέ μην λες ποτέ θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο..Απλά, μέχρι στιγμής, δεν με νοιάζει καθόλου..Ίσως να το κάνω,έτσι για την καυλαντα που λένε..Το γέμισα χθες (δεν έχω παιδέψει ακομα κάποιον βενζίνα, να μου βάζει σταγόνα σταγόνα ώστε να κάνω το γέμισμα του ταρίφα),οπότε λογικά αύριο που θα βγω κοντινή βόλτα, μπορεί να χώσω κανέναν άτυχο βενζινα για να το δώ..
Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους γίνεται η κουβέντα, όχι ότι είναι πρόβλημα

Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους γίνεται η κουβέντα, όχι ότι είναι πρόβλημα
Ναι ναι..Προφανώς!Ούτως ή άλλως, εγώ έκανα την αρχική αναφορά!

Ροπή φαντάζομαι εννοείς για τον τύπο του κινητήρα

1000cc 4κ

για την κατανάλωση οπως σου τα εγραψαν , με αλλο ενα που βολταρουμε εχουμε δει τα νουμερα που σου αναφερουν.

Οπλο ειναι το μηχανακι, απο οπου και αν το δεις, να το χαίρεσαι !!

Ροπή φαντάζομαι εννοείς για τον τύπο του κινητήρα

1000cc 4κ

για την κατανάλωση οπως σου τα εγραψαν , με αλλο ενα που βολταρουμε εχουμε δει τα νουμερα που σου αναφερουν.

Οπλο ειναι το μηχανακι, απο οπου και αν το δεις, να το χαίρεσαι !!
Ναι εννοώ ότι δεν ξέρω την συμπεριφορά του κινητήρα και αν και έχω ενεργοποιημένο στο 6 το TC ,πηγαίνω πολύ πολύ χαλαρα ακόμα,για να το μάθω..Να σου πω την αλήθεια , θέλω να πάω να κάνω το σχολείο του Χουντρα πρώτο και δεύτερο επίπεδο και μετά να μπω σε ένα track day..Σε κάτι διαδρομουλεςπου έχω πάει,έχει γραψει μέχρι 38 μοιρες,αλλά μάλλον ήταν στιγμιαία,γιατί προσπαθώ να μην πιεζομαι για να μάθω τα όρια της μηχανής..Είδωμεν..
Σε ευχαριστω πολύ φίλε μου.Να χαιρόμαστε όλοι τα εργαλεία μας και να δημιουργούμε αναμνήσεις.

Ο Ακάθιστος ύμνος

Βρυχάται το θηρίο !!!

Βρυχάται το θηρίο !!!
Θηρίο.. με πολλά ΜΜΜΜΜΜΜΜ πραγματικά δεν είχα ξαναδεί βίντεο με XR.. αυτό κοντεύει να απογειωθεί.

Ο Ακάθιστος ύμνος

Αχχχχ πόσο μου έχει λείψει αυτή η αίσθηση της power σούζας…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ωραίο βίντεο!

Το έχει φιλαράκι και έχουμε πάει βόλτες (το λευκό βέβαια, όχι το καρμπον) και είναι πολύ όμορφο! Δεν ακούγεται βέβαια έτσι, στο βίντεο έχει βάλει ολόσωμη εξάτμιση. Κάποια στιγμή, θα του το ζητήσω μια βόλτα:cool:

Και το άσπρο λουκ Μ και το μαύρο μου αρέσει

Έχετε πάθει XRση για να μην πω XRτηση...

Λέω, έφυγε από τα χέρια του amyroukai , το 'δωσε και ο R Maniac ... θα ησυχάσουμε..... Αλλά που!

Πάρτε ρε ένα S1000(σκέτο)R... να γουστάρουμε!!!

Βασικά...

Ωραία φάση για λίγο.

Είναι σαν τρελή γκόμενα

Θα φχαριστηθείς γούστα

Αν μείνει πιο πολύ από λίγο... Κουράζει.

Λέω, έφυγε από τα χέρια του amyroukai , το 'δωσε και ο R Maniac ... θα ησυχάσουμε..... Αλλά που!

Πάρτε ρε ένα S1000(σκέτο)R... να γουστάρουμε!!!
Τώρα όμως, μπλέξαμε με τα R σας!!!!! :ha

Το έβαλα στην πίστα στα Μέγαρα πριν κάνα δυο βδομάδες..Είναι εκπληκτικό..Δυστυχώς δεν με αφήνει να ανεβάσω βίντεο..

Τελευταία επεξεργασία:
Ποιος δε σε αφηνει;

Ποιος δε σε αφηνει;
Είμαι απ το κινητό και μου λέει ότι το αρχείο ειναι πολύ μεγαλο..250mb..

Τελευταία επεξεργασία:
Είμαι απ το κινητό και μου λέει ότι το αρχείο ειναι πολύ μεγαλο..250mb..
Δε σου το ανεβαζει στο Youtube;

Back
Top Bottom