BMW S1000XR(F?) ... τι να λεμε τωρα!... Funbike!

Είπα να τα εμπιστευθώ, γιατί με έψησαν οι καινούριες τεχνολογίες, καινούριες γόμες, νέος τύπος πλεξίματος κτλ..Σκέφτηκα ότι αφού είναι "σπορ" λάστιχο, θα σου προσφέρει αξιοπιστία..Δεν μου την έχει προσφέρει ακόμα..
Ρε φίλε και ζεστά που είναι, αν η άσφαλτο δεν είναι ΚΑΛΗ και πάλι γλιστράνε!
Εγώ είχα βολευτει με τα conti και αυτά παρήγγειλα και για το r
Μπορεί να βγάζουν λιγότερα χλμ, αλλά δεν έχεις τίποτα από αυτά τα περίεργα κουνήματα, ασάφειες κλπ ομορφιές

Εγώ είχα βολευτει με τα conti και αυτά παρήγγειλα και για το r
Μπορεί να βγάζουν λιγότερα χλμ, αλλά δεν έχεις τίποτα από αυτά τα περίεργα κουνήματα, ασάφειες κλπ ομορφιές
Και εγώ εκεί θα πάω ξανά..Φορούσα τα raceattack2 και ήταν εξαιρετικά!Δεν περίμενα τόσο καινούριο λάστιχο(το μκ4), με τέτοιες προδιαγραφές και να μου δημιουργεί θέματα..

Αντε ας το πω πάλι... Dunlop GP212 RACER , Endurance πίσω, medium μπροστά το απόλυτο λάστιχο και απίστευτα γρήγορο στις αλλαγές κατεύθυνσης, ξέρω τρώγετε γρήγορα... μην πάρεις 1000cc αν σε χαλάει που τρώει λαστιχα !

Βρε ναι....αλλά στο βρεγμένο αυτά δεν κάνουν
Το θέμα είναι να δουλεύει καλά παντου

Λοιπόν σκεφτόμουν τώρα, αν μπει κάποιος στο φόρουμ θα βγάλει συμπέρασμα ότι τα dr400 ,crf300 ,transalp γαμανε και ότι τα 1000cc τετρακυλινδρα καίνε λαστιχα:ha

Βρε ναι....αλλά στο βρεγμένο αυτά δεν κάνουν
Το θέμα είναι να δουλεύει καλά παντου
Στο R1 τα φόραγα μόνιμα, βόλτες γρήγορες ταξίδια πίστα πολύ και απλά στην βροχή πιο σιγά ,το πίσω βγάζει περίπου 4000κμ , τώρα έχω conti race attack είναι πολύ καλά αλλά είναι πιο αργό λάστιχο

Στο R1 τα φόραγα μόνιμα, βόλτες γρήγορες ταξίδια πίστα πολύ και απλά στην βροχή πιο σιγά ,το πίσω βγάζει περίπου 4000κμ , τώρα έχω conti race attack είναι πολύ καλά αλλά είναι πιο αργό λάστιχο
Δεν ξέρω πόσα χλμ κάνεις τον χρόνο με το r1, αλλά εγώ με 20-25000 γόμες δεν γίνεται να βάλω
Και με δικαβαλα φορτωμένα σίγουρα τα 4000 θα γίνουν 2 καλές βόλτες.
Για trackday σίγουρα είναι μονοδρομος

Δεν ξέρω πόσα χλμ κάνεις τον χρόνο με το r1, αλλά εγώ με 20-25000 γόμες δεν γίνεται να βάλω
Και με δικαβαλα φορτωμένα σίγουρα τα 4000 θα γίνουν 2 καλές βόλτες.
Για trackday σίγουρα είναι μονοδρομος
Πλέον κάνω 3000 κμ το χρόνο χαχαχαχα , μπορείτε να δοκιμάσετε και τα Dunlop TT

Τελικά είναι καλά αυτά τα XR ;;:rolleyes:

Δεν ρωτάω για μένα αλλά για ένα φίλο από το χωριό - δεν τον ξέρετε :)

Μπαααα...ρδελα είναι, μην ψωνισει:p
Κάτσε να σου πουν σε λίγο αυτοί που δεν είχαν

μου είπε ενας φίλος του μπατζανάκη του γείτονα του συμπεθέρου μακρια... :cool:

Πες μας κάτι που δεν ξέραμε, πες.

Αυτός είναι ο σωστός ο τρόπος...

Είχα την ευκαιρία να πάρω για λίγο το M1000R χωρίς πλοηγό :P

Πολύ σκληρό για τυπικό επαρχιακό (δεν πρόσεξα που είχε την ρύθμιση ο ιδιοκτήτης) αλλά τρελό μοτέρ που το έκανε "χειρότερο" η ολόσωμη, φρένα που είχα ξεχάσει πόσο άμεσα είναι και εντυπωσιακά άμεση απόκριση στο παραμικρό άγγιγμα στο τιμόνι.

Τα 30 κιλά κάτω σε σχέση με το Μ-XR φαίνονται πολύ, το αστείο είναι ότι δεν έχει και τεράστια διαφορά η ανεμοκάλυψη στις συνήθεις ταχύτητες.

Δεν ξέρω αν έχει νόημα, όπως και κάθε τόσο γρήγορο μηχανάκι. Άλλα αυτό το μπραπ και οι ομοβροντίες στο κλείσιμο είναι μεθυστικές.

Back
Top Bottom