Ακριβώς αυτό..!!! πολύ σωστά. Ακόμα και χαμηλού προφίλ που είναι η slim προσθέτει αρκετό αεροδυναμικό θόρυβο.Προσθέτει θόρυβο εννοείς η μονάδα που εξέχει;
Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά μια γρήγορη παρατήρηση αν μου επιτρέπεις. Το PS4 έχει πιάσει πολύ σκόνη μέσα και θα σου ανεβάζει θερμοκρασία, ειδικά τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι. Αν έχει λήξει η εγγύηση βρες οδηγίες στο σωλήνα πως να ανοίξεις το καπάκι και να το φυσήξεις να καθαρίσει. Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να φτάσεις μέχρι μέσα και να βάλεις φρέσκια θερμοαγώγιμη πάστα σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Δεν θα καταλαβαίνεις ότι είναι αναμένο...
Αυτό με τα βιντεάκια του σωλήνα που όλοι ανοίγουν τα πάντα χωρίς να ασχολούνται με esd προστασία πάντως κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά μια γρήγορη παρατήρηση αν μου επιτρέπεις. Το PS4 έχει πιάσει πολύ σκόνη μέσα και θα σου ανεβάζει θερμοκρασία, ειδικά τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι. Αν έχει λήξει η εγγύηση βρες οδηγίες στο σωλήνα πως να ανοίξεις το καπάκι και να το φυσήξεις να καθαρίσει. Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να φτάσεις μέχρι μέσα και να βάλεις φρέσκια θερμοαγώγιμη πάστα σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Δεν θα καταλαβαίνεις ότι είναι αναμένο...
Τι είναι αυτό;Αυτό με τα βιντεάκια του σωλήνα που όλοι ανοίγουν τα πάντα χωρίς να ασχολούνται με esd προστασία πάντως κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.
Τα μαρτυράει μόνος του.... εγώ δεν τον πιέζω.Εδώ παίζουν ρόλο πρωτίστως άλλοι παράγοντες, όπως τι κράνος έχεις και τι θόρυβο σου δίνει στο κράνος η αεροδυναμική της μοτό.
Η κινεζική που είχα παλιότερα μια χαρά ακουγόταν με 140 και τη ζελατίνα τέρμα πάνω + φρυδακι στο Tracer.
Με το 990 άστο....100 και πολλά είναι...
Δεν αρνήθηκε κανεις ότι τα 950/990 είναι θορυβώδη στο ταξίδι ωρε Στεφ...Τα μαρτυράει μόνος του.... εγώ δεν τον πιέζω.
1-2 συμβουλές για τη χρήση ενδοεπικοινωνίας
-κάντε συνήθεια την χρήση ειδικής ωτοασπίδας alpine motosafe pro ή race.
Θα σας δώσει εξαιρετική άνεση στο ταξίδι και θα σας γλυτώσει από βλάβη στην ακοή που είναι δεδομένη ακόμη και με τα πιο ήσυχα κράνη της αγοράς με την πάροδο του χρόνου (παθών).
Η ενδοεπικοινωνία όταν τη χρησιμοποιούμε στο τέρμα ένταση επίσης μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην ακοή (οπότε η ωτοασπίδα προστατεύει και εδώ). Όταν ανεβάζουμε χιλιόμετρα αναγκαστικά ανεβάζουμε και την ένταση . Με την χρήση της ωτοασπίδας γλυτώνουμε το σφύριγμα του αέρα και ακούμε πιο καθαρά την ενδοεπικοινωνία και οτιδήποτε άλλο πρέπει να ακούμε
Ίσως τα καλύτερα χρήματα που μπορούμε να δώσουμε σαν μοτοσυκλετιστές (με ελάχιστα χρήματα κερδίζουμε πολλά και σημαντικά).
-στο χρόνο ομιλίας τη μεγαλύτερη αυτονομία τη βρίσκουμε στην interphone, όπως επίσης και πολύ λίγο χρόνο για φόρτιση (στο 20λεπτο είναι οκ)
-σε γενικές γραμμές με όλες τις επώνυμες εταιρείες η ποιότητα είναι δεδομένη θεωρώ και μπορείς να μιλάς και να ακούς ακόμη και με ταχύτητες 120-150-170χλμ και τις περισσότερες φορές ο συνομιλητής στο τηλέφωνο δεν πιστεύει πως είσαι πάνω στη μηχανή και οδηγείς.
Αυτά τα ολίγα , ελπίζω να βοηθήσουν
καλό Πάσχα σε όλους και καλές βόλτες!!
Θα το κοιτάξω, γενικά πιάνουν τα χέρια μου στα pc. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει παραπονεθεί για κάποια δυσλειτουργία ο μικρός αλλά (προσπαθώ) να τον κοντρολάρω στην ώρα χρήσης...Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά μια γρήγορη παρατήρηση αν μου επιτρέπεις. Το PS4 έχει πιάσει πολύ σκόνη μέσα και θα σου ανεβάζει θερμοκρασία, ειδικά τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι. Αν έχει λήξει η εγγύηση βρες οδηγίες στο σωλήνα πως να ανοίξεις το καπάκι και να το φυσήξεις να καθαρίσει. Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να φτάσεις μέχρι μέσα και να βάλεις φρέσκια θερμοαγώγιμη πάστα σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Δεν θα καταλαβαίνεις ότι είναι αναμένο...
Για να τα λέμε και αυτά, επειδή ο συνονόματος είναι πορτοκαλί φανμπόι αλλά εγώ όχι, το 950/990 με ένα καλό στριτ κράνος (και ωτοασπιδες σε κάθε εκτός τοιχών μετακίνηση από χρόνια με όλες τις μοτοσυκλέτες, συχνά και σε αστικές μετακινήσεις), δεν είναι από τις χειρότερες μοτοσικλέτες στον τομέα, μάλλον καλύτερο από το τυπικό στριτ μηχανάκι.Τα μαρτυράει μόνος του.... εγώ δεν τον πιέζω.
Μια γρήγορη απάντηση μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο :Τι είναι αυτό;
Για να τα λέω κι εγώ όλα!Για να τα λέμε και αυτά, επειδή ο συνονόματος είναι πορτοκαλί φανμπόι αλλά εγώ όχι, το 950/990 με ένα καλό στριτ κράνος (και ωτοασπιδες σε κάθε εκτός τοιχών μετακίνηση από χρόνια με όλες τις μοτοσυκλέτες, συχνά και σε αστικές μετακινήσεις), δεν είναι από τις χειρότερες μοτοσικλέτες στον τομέα, μάλλον καλύτερο από το τυπικό στριτ μηχανάκι.
Ο θόρυβος είναι γνωστό ότι εξαρτάται από τον αναβάτη κυρίως, έχω διαπιστώσει διαφορά ακόμα και αλλάζοντας μπουφάν, οπότε μικρή αξία έχει η κριτική εκτός αν βρεθεί κάποιος με όλο τον εξοπλισμό και σωματότυπο ίδιο.
Οι alpine είναι πολύ καλές όντως, η γενιά που πήρα στην πρώτη καραντίνα έχει καλύτερα φίλτρα από τις παλιότερες που δεν θυμάμαι να είχαν "κεραία" για ευκολία στο βγάλσιμο. Την ίδια δουλειά (και καλύτερη, αν η μηχανή βγάζει πολύ θόρυβο) θα κάνει κάποιος με τις φτηνές "αφρού" μιας χρήσης και με σιλικόνη/πλαστελίνη οι οποίες όμως βρωμιζουν από τα χέρια.
Κορυφαία λύση είναι φτιαγμένη στα μέτρα του κάθε ενός ωτοασπιδα με καλούπι, στις εκθέσεις της Αγγλίας είχε κάμποσα μαγαζιά, με ενσωματωμένο ηχείο ή απλές.
Δεν μας τα λες όλα τελικα!!!!!Για να τα λέω κι εγώ όλα!
.
.
.
.Μέχρι τότε ήταν ότι καλύτερο έχω οδηγήσει ........
700 για να μου ζαλίζουν τ @@ ?????700 η διπλη.
duo PackTalk Edge είναι το σύστημα Mesh με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο
Νέο PackTalk EDGE με Bluetooth 5.2 και MESH δεύτερης γενιάς, συμβατό με όλα τα συστήματα TFT, μαγνητική υποστήριξη για την τοποθέτηση της μονάδας ελέγχου, ηχεία JBL διάμετρος 40mm πάχος 10mm σε συνδυασμό με τρία νέα προφίλ ήχου, μελετημένα απευθείας από την JBL για το σύστημα PackTalk Edge. Η...motointercom.eu
Love is in the .....earΗ αγάπη ξεχειλίζει στο φόρουμ.