Cardo Packtalk Edge

jliordos

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
BMW R1250GS ADVENTURE 40th YEARS
Πολύ καλά το σκέφτηκες.... Αλλά όχι σε καμία περίπτωση, επίσης τώρα το θυμήθηκε να κοπεί μετά τόσα χρόνια χρήσης? Εκτιμώ ότι κάπου το καλώδιο είχε κάποιο ελάτωμα ή έγινε κακή συναρμολόγηση εκ κατασκευής. Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα (ευτυχώς) ήταν στο καλώδιο και όχι στο ηχείο όπου θα έκλεγα...
Εμένα ακριβώς αυτό έγινε. Κατά την εφαρμογή πρώτη φορά στο κράνος σε ένα σημείο εκεί που περνούσε το καλώδιο του ακουστικού το είχε πατήσει ένα μαξιλαράκι από το εσωτερικό του κράνους και με τον καιρό, απλά μαλάκωσε και κόπηκε. Μετά από πολύ καιρό και ενώ στο μεσοδιάστημα δεν πειράχτηκαν καθόλου

Gus

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
Sutzouki
Εμένα ακριβώς αυτό έγινε. Κατά την εφαρμογή πρώτη φορά στο κράνος σε ένα σημείο εκεί που περνούσε το καλώδιο του ακουστικού το είχε πατήσει ένα μαξιλαράκι από το εσωτερικό του κράνους και με τον καιρό, απλά μαλάκωσε και κόπηκε. Μετά από πολύ καιρό και ενώ στο μεσοδιάστημα δεν πειράχτηκαν καθόλου
Χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές πολύ λεπτά εύκαμπτα καλώδια όπου οι πυρήνες τους είναι πολύ μικρής διατομής, με μόνωση βαφής πάνω στο μέταλλο και όχι με έξτρα επένδυση, έτσι πολύ εύκολα κόβονται. Μου έβγαλε το λάδι μέχρι να ματίσω τα 2 τμήματα, νέο με παλιό καλώδιο. Ενώ δεν χρειάζεται τόσο εύκαμπτο και λεπτό καλώδιο. Ακόμα και ποιο χοντρό και ελαφρά δύσκαμπτο καλώδιο κάνει άριστα την δουλειά, ακολουθεί όλες τις κλίσεις, στροφές κλπ. και αντέχει περισσότερο. Εσύ τα έφτιαξες ή πήγανε φούντο?

jliordos

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
BMW R1250GS ADVENTURE 40th YEARS
Χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές πολύ λεπτά εύκαμπτα καλώδια όπου οι πυρήνες τους είναι πολύ μικρής διατομής, με μόνωση βαφής πάνω στο μέταλλο και όχι με έξτρα επένδυση, έτσι πολύ εύκολα κόβονται. Μου έβγαλε το λάδι μέχρι να ματίσω τα 2 τμήματα, νέο με παλιό καλώδιο. Ενώ δεν χρειάζεται τόσο εύκαμπτο και λεπτό καλώδιο. Ακόμα και ποιο χοντρό και ελαφρά δύσκαμπτο καλώδιο κάνει άριστα την δουλειά, ακολουθεί όλες τις κλίσεις, στροφές κλπ. και αντέχει περισσότερο. Εσύ τα έφτιαξες ή πήγανε φούντο?
Φούντο το έστειλα γιατί μου έδωσαν από το κατάστημα που την είχα πάρει άλλο χωρίς χρέωση. Αλλιώς θα το πλήρωνα δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί κάποιος αν ασχοληθεί να το φτιάξει ακριβώς για αυτό που είπες, είναι τόσο μαλακό και λεπτό το καλώδιο.

αλλά τώρα με την δικιά σου περίπτωση, το έμαθα !

Top Bottom