CB 500 2005 Να ασχοληθώ ?

enterprise-psi

Πλέω μεθ' ορμής ακαθέκτου
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
Honda XL750 Transalp 2024
CB500SY είναι αυτό με τα δυο αμορτισέρ , πολύ πιο δυνατό από το cb500x που είχα, αλλά καίει σαν 2 cb500x :D

Το έχει ο πατέρας μου, φουλ κακομεταχείριση, βάζει μπρος φεύγει αμέσως, 900 μέτρα και τέλος, λάδια κάθε 7-8 χρόνια και αν κλπ κλπ , αλλά δεν έχει κάνει κιχ.

SlowMo

Μέλος
Όνομα
nick
Μοτό
CRF 300L
Επειδή έχω πελαγώσει με τους κλειδαράδες κτλ και είναι η βασική δουλειά που πρέπει να γίνει για να ξεκινήσω να το λύνω και να το μαζεύω.

Πως θα μπορούσα να βγάλω τον αφαλό της κλειδαριάς του τιμονιού να τους τον πάω στο χέρι να μου βγάλουν κλειδιά , είναι εύκολο?

Jericho

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
KTM 950 Adventure S - Suzuki DR-Z 400
Επειδή έχω πελαγώσει με τους κλειδαράδες κτλ και είναι η βασική δουλειά που πρέπει να γίνει για να ξεκινήσω να το λύνω και να το μαζεύω.

Πως θα μπορούσα να βγάλω τον αφαλό της κλειδαριάς του τιμονιού να τους τον πάω στο χέρι να μου βγάλουν κλειδιά , είναι εύκολο?
Λογικά έχει βίδες ασφαλείας - αυτές που μετά την τοποθέτησή τους σπάει η κεφαλή για να μην μπορούν να ξεβιδωθούν. Αν είναι τέτοιες, πρέπει να τρυπηθούν, ώστε να μπει ο αφαλός και μετά είτε βγάζεις κλειδιά στον υπάρχοντα, είτε αλλάζεις αφαλό.

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Αυτό είναι το 500 του 2005.
Cafe racer δεν γίνεται με την καμία.
Είναι όμως απίστευτο μηχανάκι σε όλα τα υπόλοιπα.
Κάνε όσα απαιτούνται για την επαναφορά του και απόλαυσε το.
Δεν παράγονται πια τέτοιες ομορφιές.

Μια χαρά παράγονται και καινούργια με σύγχρονα συστήματα και ABS.

Εγώ είχα το CBF600S το 4κύλινδρο. Ωραία μοτοσυκλέτα, εργαλείο.

Top Bottom