CB1000 GT

• Thread starter Thread starter Tol
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Tol

Μέλ
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Απόστολος
Μοτό
1000ΜΤ-Χ
VFR
:UH: Αξεπέραστη ομορφιά! Σκέτη...

ggrgvasiledoou000.jpg

Είναι άχαρο όλο αυτό το κενό κάτω από το μούτρο.
Τόσο καλάμι χύμα δεν βλέπαμε ούτε στα μεγα on-of.

Διαβάζοντας προ λίγων ημερών πως ελαφραίνει το μπροστινό του ανάλογου της Suzuki στα πολλά χιλιόμετρα,βλέπω στο Honda ότι τα πλαϊνά καπάκια που αγκαλιάζουν το ντεπόζιτο έχουν μικρό κενό.

Υποθετικά γράφω γιατί με δύο φωτό μακρινές δεν μπορώ να δω καθαρά.

Ίσως... Λέω ίσως φρόντισαν να αφήσουν μια αεροδυναμικής φύσεως διαφυγή στον αέρα που θα χτυπάει αλύπητα κάτω από το φαίρινγκ μπροστά. Αν το λοιπόν όντως έχει κενό ανάμεσα στα πλαϊνά καπάκια και το ντεπόζιτο,ο τρόπος που το αγκαλιάζει μπορεί στα πολλά να ισορροπεί την μηχανή πιέζοντας τη προς τα κάτω..

Όταν δούμε κοντινές,καθαρές και τεστ θα καταλάβουμε τι γίνεται.

3545fe31fa2598a42d32e78d426dc57c_XL.jpg

Εδω μια πιο καθαρή φώτο (αν και δεν ξέρω αν όντως αυτή θα είναι η τελική μορφή).

Πέρα από την διοχέτευση αέρα στο ψυγείο/κινητήρα, έξοδο θερμού αέρα, διαχείριση πίεσης/άνωσης του μπροστινού νομίζω είναι και το σύγχρονο στυλ που θέλει να περνάει ένα πιο επιθετικό look και μιας πιο εξελιγμένης τεχνολογικά εμφάνισης με τα αιχμηρά fairing και τα 'κενά'. Περί γούστου
kolokithopita-xoris-fillo-giaourti-960x880.jpg

Επιτέλους , ωραίο φαίνεται σε σχέση με το αδιάφορο ΝΤ

CAFE TOURING AWAKENED:roflmao:

CAFE TOURING AWAKENED:roflmao:
Αύριο που λες το "φοβάμαι ". Οι κοτοφτερες/γκέισες γενικά θα βγουν στα καφέ να κουνηθούν γιατί έχουν 150 επιτέλους και πολύ φτηνά 150 κιόλας σε σχέση με Ευρώπη και θα έχουμε ακόμα ένα vstrom story.

Γενικότερα για λίγο κόσμο που θέλει αυτό το πράγμα χωρίς να έχει τα μειονεκτήματα της Ευρώπης το GT είναι στα χαρτιά μια χαρά.

Και αυτό με την προϋπόθεση ότι θα μπορούμε να κάνουμε 10 μέτρα χωρίς ο κάθε βλαχοδήμαρχος να μας έχει καταγράψει για λογαριασμό του δημοσίου, που πήγες από που πέρασες και αν πήγες με 31 οπουδήποτε το βράδυ έχεις δώρο από τα μέσα σεκλανα

Μια χαρά μηχανάκι φαίνεται,το προμο βίντεο σχολιάζω πιο πολύ, είδα και λίγο τον εαυτό μου(που θα πάω να πιω καφέ σήμερα). ,με έκανε και γέλασα στο τέλος . Προφανώς με άλλο αφήγημα εννοεί η Χόντα την σκηνή του καφεκοπτειου power of dreams such wow.
Τώρα πολλά λίγα άλογα ,ο καθένας όπως γουστάρει, η αλήθεια βρίσκεται ότι ελάχιστο και "τόσο ,όσο"στις ιπποδυνάμεις σαν νούμερα υπάρχουν και είναι universal για μένα.
Μακάρι να μην φτάσουμε σε καταστάσεις Ταϊλάνδης; Μαλαισία; κάπου εκεί τέλος πάντων που και μηχανάκι 125 δεν μπορείς να βάλεις σε οργανωμένη Εθνική με όριο 100kmh και παραπάνω κυβικά είναι πανάκριβα φορολογικα.
Ένα ανενεωμενο 1000FA για μενα.

Γιατί η διαφήμιση του 07gx τι ήταν, πάμε για όστρακα, για κουλτούρα στο καλαθάδικο και καφέ με τον "συνταξιούχο".

Το GT με την έννοια που το ξέραμε, τύπου ξυπνάω Αθήνα και το βράδυ λουκάνικα στο οκτομπερφεστ (ναι ξέρω υπερβολή, I read the crowd) έχει αποχαιρετήσει την σκηνή.

Πάμε ταξίδι στην Άρτα με διανυκτέρευση να γίνουμε ινφλουενζα.

Γιατί η διαφήμιση του 07gx τι ήταν, πάμε για όστρακα, για κουλτούρα στο καλαθάδικο και καφέ με τον "συνταξιούχο".

Το GT με την έννοια που το ξέραμε, τύπου ξυπνάω Αθήνα και το βράδυ λουκάνικα στο οκτομπερφεστ (ναι ξέρω υπερβολή, I read the crowd) έχει αποχαιρετήσει την σκηνή.

Πάμε ταξίδι στην Άρτα με διανυκτέρευση να γίνουμε ινφλουενζα.
Και γιατί να πάρετε γιαπωνέζικο μηχανάκι κύριε amyroukai για να πάτε στο οκτομπερφεστ να,αφήσετε τα λεφτά σας στους Γερμανους; πάρτε κατευθείαν γερμανικό μηχανάκι και γλυτώνετε και τα χλμ για οκτομπερφεστ...

Έχω ήδη την λύση σε mid layer

Η μηχανή αν έρθει στα 16.000 με τις βαλίτσες θα βάλει πολύ κόσμο σε σκέψη.
Ήδη δυο καλοί φίλοι την γλυκοκοιτάζουν και δεν είχαν σκοπό να πάρουν νέα μηχανή τα επόμενα 2-3 χρόνια. Ο ένας είπε χαρακτηριστικά "ευτυχώς δεν έχει e-clutch γιατί δεν θα είχα καμία δικαιολογία στον εαυτό μου". Θέλει την ευκολία του αυτόματου, συνηθισμένος και από το σκούτερ. Τώρα μπορεί να την "γλιτώσει".
Εκεί που έχουν πάει οι τιμές στους Ευρωπαίους πάντως μηχανή 150 άλογα που με 17000 με βαλίτσα πίσω την παίρνεις και φεύγεις για ταξίδι δικάβαλος ακούγεται και ευκαιρία.

Άσχημο, αλλά για χονδα όμορφο :p

Οδηγιουνται αυτά τα πράγματα στα χαμηλά ;;; Ή πρέπει να είσαι συνέχεια ψηλά σε στροφές ;

πως θα συμπεριφέρεται άραγε σε επαρχιακό δίκτυο ;

Να ρωτήσουμε τον άλλο τον γνώστη των ντουλάπι που ξέρει από σωστές ροπές και γεωμετρίες

Το πορνετ 1000 είναι πεθαμένο;

Απαντώ μόνος μου, το πορνετ έχει μια χαρά μοτέρ.

20251110-205613.jpg

Το μόνο κακό που βλέπω είναι ότι καίει λίγο παραπάνω. Από την άλλη όποιος θέλει επίπεδη ροπή και 1λ λιγότερο μέση κατανάλωση σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ψωνίζει ντ1100 και ησυχάζει.

Βλέπω βίντεο του χορνετ στα χαμηλά είναι έτσι κ έτσι και μετά τις 6.000 δίνει . Οπως επιβεβαίωσες . Κατανάλωση το βλέπω ένα 7 αρι κ εγώ , αν δίνει 6 η Χοντα

Back
Top Bottom