CB1000 GT

• Thread starter Thread starter Tol
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μην το πάρουμε με τις σέλες τώρα...

Το κύριο ζητούμενο με τον αέρα είναι να μην έχει φασαρία. Από εκεί και πέρα ότι γλιτώσεις καλό είναι, μυγάκια και νερό σε συνθήκες όπως οι πρωινές.

Μην το πάρουμε με τις σέλες τώρα...

Το κύριο ζητούμενο με τον αέρα είναι να μην έχει φασαρία. Από εκεί και πέρα ότι γλιτώσεις καλό είναι, μυγάκια και νερό σε συνθήκες όπως οι πρωινές.
Ακριβώς

κύριε amyroukai το Norden 901 expedition σας περιμένει...αφήστε τα tracer και τα χονδα...

κύριε amyroukai το Norden 901 expedition σας περιμένει...αφήστε τα tracer και τα χονδα...
Το Norden αφού δεν αγοράστηκε τότε που μπήκα στην Ιερά Οδό και είπα βγάλτε του πινακίδες να το πάρω... Στην επόμενη γενιά ίσως και πάλι δηλαδή πρακτικά όπως πάμε δεν αξίζει κανένα μεγάλο μηχανάκι ούτε ένα ευρώ. Για το GB350 εργάζεται σκληρά το ελληνικό δημόσιο και τα λοιπά χρέπια των 20 ίππων, με τα οποία επίσης χάνεις το δίπλωμα για πλάκα μόλις γίνουν καταδότες οι οδηγοί λεωφορείων με τις κάμερες. Μετά το brain drain θα ζήσουμε το biker drain, χαλαρά τους παρατάω και πάω να ζήσω στα Πίκος-Αποίκος στην Ισπανία.

Αλλά τέλος πάντων, σε έναν φανταστικό κόσμο, το CB μαζεύει μουτζούρες από τον ειδικό τύπο "χαμηλά θα έπρεπε να είναι πιο δυνατό, ελαφρώνει και κουνάει στα 180, βάλτε την άνετη σέλα με το καλημέρα, οι αναρτήσεις κοπανάνε, η οθόνη είναι μικρή, το κρασί ήταν παλιό, το τυρί ήταν μουχλιασμένο, το χαμόν ήταν από συνθετικό κρέας του Βασιλάκη του οικολόγου" κλπ

Ελα ρε μην τα βάφουμε μαύρα . Σε κάνα επαρχιακό απολαμβάνεις την οδήγηση , ποιος να είναι και που να σε τραβήξει με κάμερα ; Στην εθνική δεν θα πας με 200 ε σιγά . Που και πάλι εγώ 150-160 ταξιδεύω δεν με έχει ενοχλήσει κανείς .
Επισης για κάποιο περίεργο λόγο δεν με έχουν σταματήσει ποτέ με την μηχανή , μα ποτέ όμως
πιο πολύ την τρώνε οι υπερβολές , οι χωρίς κράνος και αυτοί που ανεβάζουν βίντεο στην Αττίκη όδο με 250 χλμ . Που ; Στην αττική οδό ..

Ελα ρε μην τα βάφουμε μαύρα . Σε κάνα επαρχιακό απολαμβάνεις την οδήγηση , ποιος να είναι και που να σε τραβήξει με κάμερα ; Στην εθνική δεν θα πας με 200 ε σιγά . Που και πάλι εγώ 150-160 ταξιδεύω δεν με έχει ενοχλήσει κανείς .
Επισης για κάποιο περίεργο λόγο δεν με έχουν σταματήσει ποτέ με την μηχανή , μα ποτέ όμως
πιο πολύ την τρώνε οι υπερβολές , οι χωρίς κράνος και αυτοί που ανεβάζουν βίντεο στην Αττίκη όδο με 250 χλμ . Που ; Στην αττική οδό ..

Για 3 χιλιόμετρα υπέρβαση, 113 αντί 110, έχασα το δίπλωμα στην αρχή της φετινής σεζόν. Και μαζί ένα μήνα δουλειάς πάνω στην πιο αποδοτική περίοδο. Αρχικά ήταν για δύο μήνες. Τους είπα, δουλεύω σεζόν, με καταστρέφετε, με αφήνετε άνεργο δυο μήνες από τους επτά που είναι όλη μου η δουλειά. Στα παπάρια τους!

Ελπίζω να συνεχίσεις να είσαι τυχερός, αλλά έχει δημιουργηθεί ένα ζοφερό περιβάλλον πλεον! Όπως λέει ο Γιάννης, μου πέρασαν σοβαρές σκέψεις να φύγω για έξω.

Να μην ξεχνάμε όμως ότι εσύ είσαι ταξικός εχθρός black van clan

Να μην ξεχνάμε όμως ότι εσύ είσαι ταξικός εχθρός black van clan

Ακόμα χειρότερα, με ένα black Mercedes SUV της εταιρείας ήμουν

Συγνώμη για 113 σε 110 όριο σου πήραν το δίπλωμα για 2 μήνες; Κάτι δεν πάει καλά. Αυτό είναι εξωφρενικό.

Στην Ελλάδα σου πήρανε το δίπλωμα για 3 χιλιόμετρα ;;;

Μου φαίνεται τέρμα υπερβολικό και σχεδόν απίθανο να μου συμβεί!

Στο εξωτερικό τι θα αλλάξει ;; Ακόμα και τα βαλκάνια πλέον έχουν γίνει αυστηρά , βλέπε Αλβανία . Ξες τι θα Αλλάξει ;;; Θα τηρείς απλά τον κοκ και θα εισια οκ με αυτό ! Οπως έκανα φέτος Αυστρία , εδώ βέβαια μου κακοφαίνεται

Τελευταία επεξεργασία:
Ο δημοσιογράφος του bikeit ανέφερε:
"Στην εθνική, η σταθερότητα της μοτοσυκλέτας είναι αδιαπραγμάτευτη, ενώ οι εντυπώσεις περί ανεμοκάλυψης, εφαρμόζουν αυτούσια και εδώ.".

Στην εθνική έχει πολλά 80άρια, όχι μόνο στα τούνελ. Πραγματικά, πέρα από το μαύρο χιούμορ που κάνουμε με την κατάσταση που θα υπάρχει στην Αθήνα, με έχει προβληματίσει πάρα πολύ το τι θα γίνει γενικότερα στο δρόμο, σε κάθε χωριό με πρόθυμο κοινοτάρχη και το τι νόημα έχει να κοιτάω μεγάλα μηχανάκια πια. Γενικότερα έχω τη σοβαρή απορία του αν θα αξίζει να πας οπουδήποτε τουριστικά στο μέλλον με όλα αυτά τα οποία έχουν σχεδιαστεί να συμβούν. Γιατί το να φύγεις από την Αθήνα και να πας με τα όρια τα οποία θα θεσπιστούν ή που ήδη έχουν θεσπιστεί είναι πρακτικά μη εφικτό.

Και με αυτά και με αυτά καθόμαστε και κοιτάμε και συζητάμε το cb1000 και όχι μόνο με τα δεδομένα του παρελθόντος...

Έχει νόημα για σένα που κάνεις σιδεροκωλιές να μην τρίζει ο κώλος σου και να ταξιδεύεις τα 100-120-130 χαμηλόστροφα, ήσυχα και άνετα.

Έχει νόημα για σένα που κάνεις σιδεροκωλιές να μην τρίζει ο κώλος σου και να ταξιδεύεις τα 100-120-130 χαμηλόστροφα, ήσυχα και άνετα.
Σιδερόκολη πλέον από πλευράς ωρών με την κατάσταση η οποία θα δημιουργηθεί αν υποθέσουμε ότι υλοποιούνται όλα τα σχέδια τα οποία έχουν αναγγελθεί θα είναι και το να πας μέχρι τη θήβα. Το ανέκδοτο από την παλιά ελληνική ταινία κόντρα κάνουμε δεν μεταναστεύουμε ήρθε ο καιρός και το πλήρωμα του χρόνου που γίνεται πραγματικότητα. Να μην ξεχάσουμε να ψηφίσουμε πάλι τους ίδιους, να μην ξεχάσουμε να ψηφίσουμε πάλι αυτούς που φάγανε χυλόπιτα από τον υφυπουργό και έκατσαν σε μια γωνίτσα να κλάψουν.

edit, για να απαντήσω επί της ουσίας, ακόμα και σε συνθήκες "απόλυτης ελευθερίας" ένα μηχανάκι 600 κυβικά και πάνω είναι υπέρ του δέοντος επαρκές. Τα υπόλοιπα είναι για να κοροϊδευόμαστε λίγο μεταξύ μας με κερασμένο ψέμα από το μάρκετινγκ στην υγειά του κυρ Στέφανου με τα 1390 κυβικά απερόλ και για να σκάει καμιά δόση αδρεναλίνη στην ευθεία, τίποτα άλλο. Στις στροφές με το 600 θα περάσεις καλύτερα (με αστερίσκο να έχει περιφερειακά όχι παρμένα από τον κάδο σκουπιδιών). Εννοείται ότι YMMV και το συζητάμε για να περνάει η ώρα όσο πειραζόμαστε για τα γούστα μας αλλά πλέον έχω σχηματισμένη άποψη από το ένα τέρμα των επιδόσεων ως το άλλο, το βλέπω δύσκολο να αλλάξει γιατί δεν είναι θεωρητική όπως ήταν πριν πολλά χρόνια που έκανα τις ίδιες συζητήσεις μόνο βασισμένος στα λόγια του κάθε homelander της εποχής.

Τελευταία επεξεργασία:
Στην εθνική έχει πολλά 80άρια, όχι μόνο στα τούνελ. Πραγματικά, πέρα από το μαύρο χιούμορ που κάνουμε με την κατάσταση που θα υπάρχει στην Αθήνα, με έχει προβληματίσει πάρα πολύ το τι θα γίνει γενικότερα στο δρόμο, σε κάθε χωριό με πρόθυμο κοινοτάρχη και το τι νόημα έχει να κοιτάω μεγάλα μηχανάκια πια. Γενικότερα έχω τη σοβαρή απορία του αν θα αξίζει να πας οπουδήποτε τουριστικά στο μέλλον με όλα αυτά τα οποία έχουν σχεδιαστεί να συμβούν. Γιατί το να φύγεις από την Αθήνα και να πας με τα όρια τα οποία θα θεσπιστούν ή που ήδη έχουν θεσπιστεί είναι πρακτικά μη εφικτό.

Και με αυτά και με αυτά καθόμαστε και κοιτάμε και συζητάμε το cb1000 και όχι μόνο με τα δεδομένα του παρελθόντος...

Έχεις απόλυτο δίκιο, εδώ με νέο ιχ 1000cc 100 hp το οποίο έχει ραντάρ και βλέπω τα όρια ταχύτητας είναι αδύνατον να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητές του με 6η ταχύτητα και απορώ τι θα γίνει στο μέλλον με τα πιο δυνατά ιχ και ποιος θα είναι ο λόγος να τα αγοράσεις πέρα από περισσότερο χώρο.

Τα ίδια ισχύουν και για τις μοτοσυκλέτες. Όταν κινδυνεύω να φάω κλήση για υπερβολική ταχύτητα με το Άφρικα 750 και με χωμάτινα λάστιχα πάνω που του κόβουν δύναμη τότε τι να το κάνω το Άφρικα 1100 των 16000 ευρώ όταν δεν θα μπορώ να το ανοίξω σε ανοιχτό δρόμο και γενικά οποιοδήποτε σύγχρονο μεσαίο προς μεγάλο adventure?

Ίσα ίσα που με το 5ταχυτο κιβώτιο του 750 νιώθεις ότι κάτι γίνεται. Με τα σύγχρονα 6τάχυτα στα 130 απλά κόβεις φλέβα από τη βαρεμάρα. Μόνο θέμα με τα παλιά είναι η έλλειψη ραντάρ και νομίζω πως το κινητό πλέον ως gps θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο σε μεγάλες βόλτες ή ταξίδια.

Δεν πάει καλά το πράμα.

Δεν υποστηρίζω τη θεωρία πάρτε όλοι παλιά να σωθείτε. Αλλά αν κινδυνεύεις με αφαίρεση διπλώματος ακόμα και με ένα ταπεινό voge ds525x που έχει εύκολα τα 140 τότε καλά κρασιά. Το speed limit και το cruise control θα γίνουν υπερπολίτιμα αξεσουάρ.

Εθνική οδός Σπάρτης μέχρι τον κόμβο για την αντίστοιχη Κορίνθου Καλαμάτας.

Στις ευθείες έχει όριο 80!!! και στις στροφές 130, δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω με πια λογική βάζουν τα όρια. Λες και το κάνουν επίτηδες να γίνεις παράνομος.

Στην ίδια περιοχή σε ένα ορεινό κλασσικό επαρχιακό δρόμο, από Γεράκι προς Άγιο Δημήτριο έχει 90 όριο που όποιος μπορέσει να τα κρατήσει σταθερά είναι έτοιμος να κατέβει σε αγώνα ταχύτητας.

Φαστ φοργουορντ μετά από 15 χρόνια... utopia... "that is not a short film... it is a warning" για το καλό μας!

Με το αυτοκίνητο επειδή πλέον μπαίνω μόνο με το παιδί έχω παρατηρήσει ότι μου επαρκούν τα όρια εκτός πόλης φυσικά. Με τη μηχανή είναι για κλάματα ..

Έχουμε μάθει από το φόρουμ ότι τα παιδιά είναι σεβαστικά και δεν τρέχουν, το επιβεβαιώνεις και εσύ βλέπω, μπράβο στα παιδιά, να μαθαίνετε και οι μεγάλοι νομιμότητα και τάξη.

Back
Top Bottom