CB1000 GT

• Thread starter Thread starter Tol
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλή φάση η αλλαγή Γενικού αλλά αν έχει σκληρό "δημόσιο" από κάτω του το έχουμε δει το έργο ξανά.
:ok:
Ανέκαθεν στα παλάτια, οι "αυλικοί" έπαιρναν τις αποφάσεις!!!!
Αυτοί έκαναν κουμάντο, όχι οι βασιλείς!!!!

:ok:
Ανέκαθεν στα παλάτια, οι "αυλικοί" έπαιρναν τις αποφάσεις!!!!
Αυτοί έκαναν κουμάντο, όχι οι βασιλείς!!!!

Και το χαρέμι έπαιζε σημαντικό ρόλο.
Κάποτε παρουσιάστηκε στην Πόλη ένας πρέσβης που έμοιαζε με το διάδοχο.
Η Βασιλομήτωρ διέταξε να παλουκωθεί προληπτικά !
Κι έτσι κι έγινε.
Και όποιος είχε τη φαεινή ιδέα να πάει να ζητήσει έλεος ή βοήθεια απ το χαρέμι την ίδια τύχη είχε
:cool:
(Πυγή μπαρμπα Γιάννης Σκαρίμπας)

Αρχίσαμε...

Το f δεν είναι ένα hornet με άλλα ρούχα, λίγες αλλαγές στο σασί και τον κινητήρα και τιμή "σπέσιαλ", είναι νεορέπλικα του αγωνιστικού του Φρέντι Σπένσερ.

θα το κάνω τεστ όπως διποτε , μαρεσει

Το gt εννοείται

Συνδεθείτε για να δείτε τις φωτογραφίες.

Λείπει ο Μάιος απτην Σαρακοστή ;

Δεν θυμάμαι πότε γέλαγα μόνος μου μέσα απτο κράνος τελευταία φορά.

Πρώτη φορά οδήγησα τετρακύλινδρο εν σειρά , έχω οδηγήσει μόνο το v4 crosstourer .
Μπορώ άνετα να το καβαλάω μόνο για να το ακούω Αχαχα .

Στο δια ταύτα . Φρένα - αναρτησεις - σασμάν ;;; Το σασμάν είναι λες και σου αλλάζει ταχύτητες κάποιος άλλος απτο σπίτι με WiFi .
Αναρτήσεις στο 1 άτομο τις έβαλα , σφιχτές τόσο όσο αλλά με απόσβεση στις λακούβες που δεν σε κοπανάνε και δεν σε ενοχλούν .

Θέση οδήγησης στο 186-187 -ΤΕΛΕΙΑ- τα χέρια σε ωραία θέση , σχετικά όρθιος κάθεσαι με μια μικρή γωνία προς τα μπροστά που δεν ενοχλεί καθόλου και τα μαρσπιέ σε πολύ καλό άνοιγμα , καλύτερο κ απτό 790 που έχω τώρα .

Η ζελατίνα πολύ κοντή για τουριστική χρήση θέλει όπως διποτε άλλη , αλλά απτο χαμόγελο δεν πρόλαβα να καταλάβω αν με βαράει ο αέρας

είναι τέρμα ελαστικό , ξεκινάει και με δευτερα άνετα που λέει , υπάρχει μια τρύπα εκεί από τις 3.000 περίπου μέχρι τις 4.000 και κάτι , όχι που θα σε ξενερώσει , από εκεί και μετά ανοίγουν οι πύλες τις κολάσεως από κάτω και μου σηκώθηκε η τρίχα , βγήκε το fire blade από μέσα του .

Δηλώνω ενθουσιασμένος , δεν περιγράφω άλλο , τα πάμε

Κάτσε γιατί μου έρχονται ένα ένα , σμουθ όσο δεν πάει , ζέστη απτο μοτέρ 0 και σταματησμενος στα φανάρια , βεντιλατερ δεν κατάλαβα να ανάψει .

Είναι γρήγορο , θα έλεγα όχι τρομακτικό τόσο , με ξάφνιασε βέβαια πάνω απτής 5.000 στροφές αλλά δεν φοβήθηκα ! Σίγουρα δεν είναι super sport , πάντως έπιασα 180 σχεδόν δεν κατάλαβα ποτέ και η αίσθηση ήταν λες και είμαι με 100

Τελευταία επεξεργασία:
Αχ τι μας κάνεις τώρα. Κρίμα που η Honda δεν έχει ένα χρηματοδοτικό σαν του Moto Guzzi (τα μισά μπροστά και τα άλλα μισά σε 2 χρόνια άτοκα), πολύ πιθανό να ήμουν ήδη 8 χιλιάρικα φτωχότερος :p.

Αχ τι μας κάνεις τώρα. Κρίμα που η Honda δεν έχει ένα χρηματοδοτικό σαν του Moto Guzzi (τα μισά μπροστά και τα άλλα μισά σε 2 χρόνια άτοκα), πολύ πιθανό να ήμουν ήδη 8 χιλιάρικα φτωχότερος :p.
Ισχύει ! Παντως η τιμή είναι πολύ καλή για το σύνολο , θερμαινόμενα grips , q shifter , διπλό σταντ και βαλίτσες , το πήρες κ έφυγες , μια ζελατίνα θες μόνο

Και ίσως την comfort σέλα.

Έβλεπα και ένα ελληνικό βίντεο από χονταδιστές "δεν ξανάγινε τέτοιο θαύμα σε δύο τροχούς ποτέ" τύπου.

Γιατί άραγε δεν πήραν το versys στο συγκριτικό;

Τελευταία επεξεργασία:
Έβλεπα και ένα ελληνικό βίντεο από χονταδιστές "δεν ξανάγινε τέτοιο θαύμα σε δύο τροχούς ποτέ" τύπου.

Γιατί άραγε δεν πήραν το versys στο συγκριτικό;
Και μένα μου έκανε εντύπωση, παρά ταύτα το Καβασάκι θεωρούν το κορυφαίο για άλλη μια χρονιά.

Το ψέμα στην όλη ιστορία είναι το "αν θες να πας γρήγορα από το σημείο Α στο Β".

Ας πούμε ότι για την ώρα ίσως μπορείς.

Και σε εκείνη την περίπτωση θα πρέπει να βρεις ποιο μηχανάκι σε βολεύει εσένα προσωπικά για να πας στην λίμνη Κόμο χωρίς να κάνεις στάση για να ξεκουραστεί η sciatica.

Εδώ άραγε έχει γίνει χοντρό λάθος στην τιμή;

Ένα από τα αστεία στο ελληνικό βίντεο ήταν το "το gt καίει κάτω από 6λ/100 αν πας χαλαρά και μπορείς να φτάσεις 330 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα" δηλαδή μπράβο, το ίδιο και το 950 που θεωρείται αχόρταγο, το ίδιο και το XR που είχα αλλά και το φετινό βάση ένδειξης οργάνου, βασικά wtff συζήτηση.

Το βασικό πλεονέκτημα είναι η χαμηλή τιμή, ποιος το περίμενε ότι θα λέγαμε κάτι τέτοιο για Χόντα. Και φαντάζομαι ότι το βασικό μειονέκτημα είναι ότι θα θες να πάρεις και δεν θα έχει να σου δώσουν

απο το βιντεο kawa και suzuki θα διαλεγα το ζουκι το εχω κανει και βολτα επιδαυρο ωραιο μηχανακι

απο το βιντεο kawa και suzuki θα διαλεγα το ζουκι το εχω κανει και βολτα επιδαυρο ωραιο μηχανακι
Εγώ το kawa :inlove: !!!! :prft:

Το kawa πολύ ωραίο , το έχει γνωστός . Πολύ πολεμικό όμως θέση οδήγησης σκιφτη , clip on και τα πόδια αρκετά μαζεμένα

Back
Top Bottom