Ας πούμε ότι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ταξίδια μακρινά τόσο σε ευρωπαϊκούς προορισμούς (ασφάλτινους) όσο και σε πιο "περιπετειώδεις" Ασία, Αφρική ...
Το άν θα τους κάνουμε είναι ένα άλλο θέμα (φτάσαμε πολύ κοντά στο να πάμε στην Τυνησία πχ. αλλά μας τα χάλασε ο εστεμμένος ιός), τα όνειρα πεθαίνουν τελευταία ...
Για τα πιο περιπετειώδη ταξίδια έχουμε το Himalayan (βλέπε Ασία, Αφρική) ...
οπότε μετά το ταξίδι στην Τουρκία κοιτάγαμε μηχανές για να βγούμε Ευρώπη με τον τζούνιορ (σε μερικούς μήνες γίνεται 18)
Είδαμε διάφορες, φτάσαμε κοντά στο να πάρουμε κάποιες, και καινούριες και μεταχειρισμένες...
Για παράδειγμα
Moto Guzzi v85
BMW r100gs
BMW r850gs
για διάφορους λόγους τελευταία στιγμή κάτι χάλαγε (εκτός απο το Guzzi που χάλασε από την πρώτη στιγμή λόγω μπάτζετ)
και εντελώς τυχαία πέφτει το μάτι σε μια προσφορά απο κάτι που δεν το κοίταγα μέχρι στιγμής ...
το cfmoto 650mt στα 4890
Αν δεν ήταν η τιμή δεν θα το κοίταγα κάν ...
Παίρνω τηλέφωνο στην enfieldοαντιπροσωπεία που αντιπροσωπεύει και τα cfmoto να μάθω περισσότερα πχ διαστήματα σερβις, προβλήματα που έχουν βγάλει, που μπορώ να το δώ από κοντά, που μπορώ να το δοκιμάσω και την ίδια μέρα (μετά από λίγες ώρες) το δοκίμαζα ....
Καλό μου άρεσε το μοτέρ του, δείχνει να μπορεί να ταξιδέψει πάνω από το όριο χαλαρά

καλά φρένα ...
καλή θέση οδήγησης
σχετικά καλή αυτονομία (από ότι διάβασα)
Σύμφωνα με το μοτο περιοδικό δεν έχει βγάλει κάτι το ιδιαίτερο ...
3 χρόνια εγγύηση
και ένα promo video :
και στα καλά καθούμενα (λέμε τώρα) έχω μπεί σε σκέψεις και έχω προβληματιστεί ....
Να το πάρω η όχι ...
Η πινακίδα του μου λέει το δεύτερο ...

Δεν είναι και μέσα στα γούστα μου ...

αλλά δεν είναι και κακό ....
Την τιμή την είπα ;;;;

Σε αυτή την τιμή δεν παίζει να μπορώ να πάρω άλλο τέτοιο μηχανάκι καινούριο ....
Διλήμματα ....
Το άν θα τους κάνουμε είναι ένα άλλο θέμα (φτάσαμε πολύ κοντά στο να πάμε στην Τυνησία πχ. αλλά μας τα χάλασε ο εστεμμένος ιός), τα όνειρα πεθαίνουν τελευταία ...
Για τα πιο περιπετειώδη ταξίδια έχουμε το Himalayan (βλέπε Ασία, Αφρική) ...
οπότε μετά το ταξίδι στην Τουρκία κοιτάγαμε μηχανές για να βγούμε Ευρώπη με τον τζούνιορ (σε μερικούς μήνες γίνεται 18)
Είδαμε διάφορες, φτάσαμε κοντά στο να πάρουμε κάποιες, και καινούριες και μεταχειρισμένες...
Για παράδειγμα
Moto Guzzi v85
BMW r100gs
BMW r850gs
για διάφορους λόγους τελευταία στιγμή κάτι χάλαγε (εκτός απο το Guzzi που χάλασε από την πρώτη στιγμή λόγω μπάτζετ)
και εντελώς τυχαία πέφτει το μάτι σε μια προσφορά απο κάτι που δεν το κοίταγα μέχρι στιγμής ...
το cfmoto 650mt στα 4890
Αν δεν ήταν η τιμή δεν θα το κοίταγα κάν ...
Παίρνω τηλέφωνο στην enfieldοαντιπροσωπεία που αντιπροσωπεύει και τα cfmoto να μάθω περισσότερα πχ διαστήματα σερβις, προβλήματα που έχουν βγάλει, που μπορώ να το δώ από κοντά, που μπορώ να το δοκιμάσω και την ίδια μέρα (μετά από λίγες ώρες) το δοκίμαζα ....
Καλό μου άρεσε το μοτέρ του, δείχνει να μπορεί να ταξιδέψει πάνω από το όριο χαλαρά
καλά φρένα ...
καλή θέση οδήγησης
σχετικά καλή αυτονομία (από ότι διάβασα)
Σύμφωνα με το μοτο περιοδικό δεν έχει βγάλει κάτι το ιδιαίτερο ...
3 χρόνια εγγύηση

και ένα promo video :
και στα καλά καθούμενα (λέμε τώρα) έχω μπεί σε σκέψεις και έχω προβληματιστεί ....
Να το πάρω η όχι ...
Η πινακίδα του μου λέει το δεύτερο ...
Δεν είναι και μέσα στα γούστα μου ...
αλλά δεν είναι και κακό ....
Την τιμή την είπα ;;;;

Σε αυτή την τιμή δεν παίζει να μπορώ να πάρω άλλο τέτοιο μηχανάκι καινούριο ....
Διλήμματα ....
Τελευταία επεξεργασία: