Μάλλον για τις πλαστικές λέω ....
Σε τρώει.. Να δένεις τις βαλίτσες με ιμάντες και χταποδιαΣας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και για τα σχόλια
Για την ώρα δεν χρειάζομαι δύο σετ από βαλίτσες ένα για κάθε μηχανή, αλλά θέλω να το πάρω με τον ταξιδιωτικό του εξοπλισμό έτοιμο ...
Δυστυχώς δεν βγαίνουν έτοιμες βάσεις για να βάζω πάνω τις υπάρχουσες givi dolomiti που έχω από το "βουνό" θα πρέπει να γίνει ιδιοκατασκευή ...
Το πήρα για ασφάλτινα ταξίδια και αν βρεθεί και κανένας χωματόδρομος μπροστά μας να τον περάσουμε όσο πιο ανώδυνα μπορούμε.
Οι πλαστικές είναι made by shad αν δεν κάνω λάθος είναι
SHAD SH36 Carbon 36 Litre Panniers
The SHAD SH36 panniers are some of the largest, waterproof panniers in the SHAD range The SH36 panniers shape lets air flow around them smoothly with their unique, aerodynamic shape, improving stability of the bike.The SHAD SH36 panniers optimise internal capacity giving a huge 36 litres of...shad.co.uk
για τις οποίες βγαίνει και εσωτερική τσάντα οπότε το ότι ανοίγουν από το πλάι το σώζουμε λιγάκι ...
SHAD Pannier Inner Bag - SH35 / SH36
The SHAD pannier inner bags (36L) are the perfect way to organise your panniers and easily transport your belongings.The SHAD pannier inner bags have a practical and comfortable shoulder strap and easily fits a full face helmet inside, protected with soft, padded walls. Sold individually Easily...shad.co.uk
Οπτικά μου αρέσει με τις πλαστικές, αλλά οι μεταλλικές είναι πιο πρακτικές αλλά και πιο βαριές ...
Επίσης οι βάσεις από τις πλαστικές είναι πολύ πιο διακριτικά σε σχέση με τις βάσεις από τις μεταλλικές
Μάλλον για τις πλαστικές λέω ....
Δεν έχεις και άδικο ....Μην ξεχνάτε ότι σπάνε για πλάκα σε μια
Σε τρώει.. Να δένεις τις βαλίτσες με ιμάντες και χταποδια
Βιτσιόζος..
Μπορεί να έχω και άδικο... Ο καθένας λέει την γνώμη του.Δεν έχεις και άδικο ....
Πολύ αρλεκιν διαβαζειςΤι να παθουνε ;;...το καλοκαιρι στη Ρουμανια με το ΜΟΤΟ..κοντζαμ αρκουδα χορευε πανω στις πλαστικες βαλιτσες κ δεν χαμπαριαζαν...!!!
Προσωπικα σε ολες τις ψιλοτουμπες μου μια χαρα κρατησε η μπαγκαζιερα...προστατευσε κ πολλα μερη της μηχανης να ερθουν σε επαφη με την ασφαλτο..!!!!
Ειμαι ρομαντικο αγορι...!!!Πολύ αρλεκιν διαβαζεις
Είναι πολύ συχνή η εικόνα... Να είναι δεμένες με ιμάντεςΈνα πλεονέκτημα που σκέφτομαι για τις μεταλλικές είναι η ασφάλεια στο κλείδωμα. Δεν το έχω ψάξει ούτε έχω δει κάποια σύγκριση αλλά έχοντας εμπειρία από διάφορες πλαστικές και τώρα για πρώτη φορά με τις Givi Outback Trekker ο μηχανισμός που κλειδώνουν είναι πολύ πιο στιβαρός.
Εγώ σκέφτηκα και κάτι άλλο. Όλες οι πλαστικές που είχα αν έριχνες μια με ένα σφυρί εκεί που κλειδώνουν θα άνοιγαν για πλάκα. Αντίθετα οι μεταλλικές νομίζω που θα χρειάζονταν κάμποση προσπάθεια παραπάνω.Είναι πολύ συχνή η εικόνα... Να είναι δεμένες με ιμάντες
Αυτό οφείλεται στο πλαινο άνοιγμα και φυσικά στην χειρότερη ποιότητα... Σε σχέση με τις μεταλλικές.
Φυσικά σε ένα τεστ όπως του μοτό δεν θα πάθουν τίποτα, αν δεν πέσεις κάτω, αλλά μετά από κάποιες χιλιάδες χλμ και αρκετές πτώσεις, θα είναι για πέταμα.
Για αυτό είναι αρκετά πιο φθηνές... Τελικά.
Αμαν...τι σκαλωμα βρε γεροντα..Είναι πολύ συχνή η εικόνα... Να είναι δεμένες με ιμάντες
Αυτό οφείλεται στο πλαινο άνοιγμα και φυσικά στην χειρότερη ποιότητα... Σε σχέση με τις μεταλλικές.
Φυσικά σε ένα τεστ όπως του μοτό δεν θα πάθουν τίποτα, αν δεν πέσεις κάτω, αλλά μετά από κάποιες χιλιάδες χλμ και αρκετές πτώσεις, θα είναι για πέταμα.
Για αυτό είναι αρκετά πιο φθηνές... Τελικά.