Και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η πλαστιγγα εγειρε προς τις μεταλικες οταν οΈβαλες και εσύ ένα "χεράκι" και σε ευχαριστώ για αυτό
gsmaniac σου ειπε οτι μπορεις να τις χρησιμοποιησεις και σαν τραπεζι (ή καπως ετσι)
Και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η πλαστιγγα εγειρε προς τις μεταλικες οταν οΈβαλες και εσύ ένα "χεράκι" και σε ευχαριστώ για αυτό
Δεν το λες καθολου "μονο" αυτο οταν το κοστος αποκτησης της μοτο ειναι τοσο χαμηλο ( + την προφορτιση)To μπροστινό έχει μόνο ρύθμιση απόσβεσης επαναφοράς
Κοντά έπεσες ...Και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η πλαστιγγα εγειρε προς τις μεταλικες οταν ο
gsmaniac σου ειπε οτι μπορεις να τις χρησιμοποιησεις και σαν τραπεζι (ή καπως ετσι)
Νομιζα οτι τα κοκκινα ρυθμιστηρια ηταν για ρυθμιση της προφορτισηςτο μπροστινό έχει "μόνο" ρύθμιση απόσβεσης, δεν έχει προφόρτιση
το πίσω έχει και απο τα 2 ...
Πάντως παρόλο που είναι φθηνό στην απόκτηση, δεν δείχνει φθηνό καθόλου, και οι αναρτήσεις του δουλεύουν αρκετά καλά ...
όχι για την απόσβεση είναιΝομιζα οτι τα κοκκινα ρυθμιστηρια ηταν για ρυθμιση της προφορτισης
Φαίνεται πολύ ωραίο και έχει τα σωστά κυβικά.όχι για την απόσβεση είναι
Βέβαια, στις φωτογραφίες από το πλάι, φαίνεται ότι παίζει να ενοχλούν τον συνεπιβάτη, όπως συμβαίνει συχνά με τις μεταλλικές βαλίτσες που είναι τετραγωνισμενες..Στις φώτο φαίνεται "πολύ" μηχανή..
Σοφή η επιλογή των Μεταλλικων
Είναι μοναχικός καβαλαρηςΒέβαια, στις φωτογραφίες από το πλάι, φαίνεται ότι παίζει να ενοχλούν τον συνεπιβάτη, όπως συμβαίνει συχνά με τις μεταλλικές βαλίτσες που είναι τετραγωνισμενες..
Εχεις σχεδιο εσυ που τις προτεινες..!!!Είναι μοναχικός καβαλαρης
Είναι πολύ καλύτερο απο κοντά ....Φαίνεται πολύ ωραίο και έχει τα σωστά κυβικά.
ΣαταναΕχεις σχεδιο εσυ που τις προτεινες..!!!
Δεν θα βολευεται κανεις πισω..θα απογοητευτει ο Πανος...
Θα του πεις...δοκιμασε το GS..δικαβαλος με το γιο..τη κορη..τη συζυγο...κ τσουπ...αλλος ενας...στη μεγαλη κ ζεστη αγκαλια.....της....Μερκελ...χαχα..!!!
Το τελευταίο που ζητάω από εσένα, είναι να μην βάλεις ποτέ μπαούλο στην ουρά.Η σύζυγος δεν έρχεται μαζί μου ...
Κάθετε στο σπίτι με το μωρό ...
Ο γιος και η κόρη που κάποιες φορές ακολουθούν δεν έχουν θέματα με την άνεση, είναι σε ηλικία που βολεύονται παντού και αντέχουν την ταλαιπωρία ...
Το επόμενο θα είναι τρίκυκλο με καλάθι για να πηγαίνω ταξίδια με την σύζηγο και το μωρό όταν τα άλλα δύο θα ζούνε την ζωή τους ....
Θέλει σχάρα για να μπεί ....Το τελευταίο που ζητάω από εσένα, είναι να μην βάλεις ποτέ μπαούλο στην ουρά.
Από τις φώτο... Φαίνονται πολύ όμορφα τα οπίσθια της χιονάτης.
Επειδη ξερω το γουστο σου στις μοτο......μετα μονο με URAL..σε βλεπω..!!!Η σύζυγος δεν έρχεται μαζί μου ...
Κάθετε στο σπίτι με το μωρό ...
Ο γιος και η κόρη που κάποιες φορές ακολουθούν δεν έχουν θέματα με την άνεση, είναι σε ηλικία που βολεύονται παντού και αντέχουν την ταλαιπωρία ...
Το επόμενο θα είναι τρίκυκλο με καλάθι για να πηγαίνω ταξίδια με την σύζηγο και το μωρό όταν τα άλλα δύο θα ζούνε την ζωή τους ....