CFMOTO 450MT

πυξιδας990

Μέλος
Περιοχή
Λεωνιδιο Τσακωνιας
Όνομα
μανωλης
Μοτό
aprilia DORSODURO RED
Δεν κανει όμως το ίδιο ταξίδι σε άσφαλτο ....
γιατι να μην κανει...με 120-130 θα πηγαινουν και τα 2 ανετα

dgiotsop

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
Suzuki v strom 650
Υπάρχει κάπου στην Αθήνα να κάνουμε test drive?

R.E.H

Μέλος
Περιοχή
Νικαια
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
RE Himalayan 450
RE Super Meteor 650
BMW r850gs
Υπάρχει κάπου στην Αθήνα να κάνουμε test drive?
Λ. Αθηνών 405, Αιγάλεω
2105821869
smoto

Αυτό που έμαθα σήμερα είναι ότι έχουν προπωληθεί 750 μηχανές ήδη οπότε θα υπάρχει αναμονή για να την παραλάβεις.

:friendship:

Τελευταία επεξεργασία:

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Λ. Αθηνών 405, Αιγάλεω
2105821869
smoto

Αυτό που έμαθα σήμερα είναι ότι έχουν προπωληθεί 750 μηχανές είδη οπότε θα υπάρχει αναμονή για να την παραλάβεις.

:friendship:
VOGE 525DSX και CFmoto 450MT θα παίξουν best seller τα επομενα χρόνια Ελλάδα πρώτες θέσεις.

GeorgeKor

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
ΚΤΜ 790adv
Οποίος πρόλαβε κ πηρε το cf moto 450mt , ειναι πολυ κωλοφαρδος , μαλλον θα βγει πολυ καλο .
Οπως τυχεροί ήταν κ αυτοι που πήραν με 9500euro, το πρωτο τενερε 700.. παραλίγο να το πάρω κ γω τοτε το ΤΕΝΕΡΕ , σε αυτη τη τιμη .. το έχασα για ενα μήνα, στη προπαραγγελια γιατι ήμουν εξωτερικό

Sent from my iPhone using Tapatalk

vagg

Μέλος
Όνομα
vaggelis
Μοτό
crypton r 115
Ο ορισμός του clickbait... ένα βίντεο που δεν λέει τίποτα και με τον τίτλο φέρνει την καταστροφή...

Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ακριβως. απλως ο ανθρωπος παραθετει 3 πραγματα που εχει ακουσει και παρατηρησει. καλο ειναι να παρακολουθησει καποιος το καναλι του. ο κος νικος απο πανω δε μπηκε στο κοπο να δει το βιντεο, απλα "χαρηκε" που ειδε αυτον το τιτλο. πολλοι περιμενουμε να δουμε τι και αν θα βγαλει κατι

Augotaraxos

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Κώστας
Μοτό
Γκόλφω
CRF 300L
To είδα χτες στο νησί δικάβαλο, παίζει να είναι το πρώτο που ήρθε και κατευθείαν μπήκε στα βαθειά ως ενοικιαζόμενο για τουρίστες.

John400

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Γιαννης
Μοτό
Xrv750
το είδα και εγώ στο νησί σου σήμερα (είμαι για δουλεια ) με έναν κοκκινισμενο από τον ήλιο τουρίστα πάνω και μου έκανε εντύπωση …

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
το είδα και εγώ στο νησί σου σήμερα (είμαι για δουλεια ) με έναν κοκκινισμενο από τον ήλιο τουρίστα πάνω και μου έκανε εντύπωση …
Νταξει δε θα χε βάλει αντηλιακό..

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
YAMAHA XT 600e 02
BMW R80 GS 88
Νταξει δε θα χε βάλει αντηλιακό..
Χρειαζόμαστε μισή ώρα την ημέρα, ημίγυμνοι χωρίς αντηλιακό, για να συνθέτουμε την απαραίτητη για τον οργανισμό μας βιταμίνη D.
Αν είμαστε γυμνοί, φτάνει ένα τέταρτο. :D

Top Bottom