πυξιδας990
Μέλος
γιατι να μην κανει...με 120-130 θα πηγαινουν και τα 2 ανεταΔεν κανει όμως το ίδιο ταξίδι σε άσφαλτο ....
γιατι να μην κανει...με 120-130 θα πηγαινουν και τα 2 ανεταΔεν κανει όμως το ίδιο ταξίδι σε άσφαλτο ....
ποιο κτμ?τοσα βγαζει το κτμ με 1κ
390ποιο κτμ?
Λ. Αθηνών 405, ΑιγάλεωΥπάρχει κάπου στην Αθήνα να κάνουμε test drive?
VOGE 525DSX και CFmoto 450MT θα παίξουν best seller τα επομενα χρόνια Ελλάδα πρώτες θέσεις.Λ. Αθηνών 405, Αιγάλεω
2105821869
smoto
Αυτό που έμαθα σήμερα είναι ότι έχουν προπωληθεί 750 μηχανές είδη οπότε θα υπάρχει αναμονή για να την παραλάβεις.
![]()
ακριβως. απλως ο ανθρωπος παραθετει 3 πραγματα που εχει ακουσει και παρατηρησει. καλο ειναι να παρακολουθησει καποιος το καναλι του. ο κος νικος απο πανω δε μπηκε στο κοπο να δει το βιντεο, απλα "χαρηκε" που ειδε αυτον το τιτλο. πολλοι περιμενουμε να δουμε τι και αν θα βγαλει κατιΟ ορισμός του clickbait... ένα βίντεο που δεν λέει τίποτα και με τον τίτλο φέρνει την καταστροφή...
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νταξει δε θα χε βάλει αντηλιακό..το είδα και εγώ στο νησί σου σήμερα (είμαι για δουλεια ) με έναν κοκκινισμενο από τον ήλιο τουρίστα πάνω και μου έκανε εντύπωση …
Χρειαζόμαστε μισή ώρα την ημέρα, ημίγυμνοι χωρίς αντηλιακό, για να συνθέτουμε την απαραίτητη για τον οργανισμό μας βιταμίνη D.Νταξει δε θα χε βάλει αντηλιακό..