Σοβαρό αφιέρωμα είχε "τότενες" !!!!Εν τω μεταξύ στο star που είχε αφιέρωμα στο Dakar στις ειδήσεις, ΚΑΜΙΑ αναφορά στις Ελληνικές συμμετοχές....
Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με δεδομένο ότι λέει το μηχανάκι Βουκεφάλαεχοντας ακουσει την εμπειρια απο το στομα του αλλου Βασιλη (του Βασιλη Ορφανου) καταλαβαινει κανεις οτι προκειται για τον δυσκολοτερο αγωνα του πλανητη. Πραγμα που σημαινει παρα πολυ καλη προετοιμασια , φυσικη κατασταση ,ψυχολογια και σθενος!
Ξεπερνας ορια για πλακα.
Ευχομαι καλη δυναμη στον Βασιλη και καλο τερματισμο!
Θα σε παρακολουθουμε ελπιζω απο την '' cosmote tv sport ''
....και τον νου σου στις αλεπουδες τις ερημου..
Επειδή έκατσα και είδα ολόκληρο το live βίντεο με το πέρασμα από τη ράμπα που μας συστήθηκαν οι αναβάτες των δικύκλων σε πληροφορώ ότι πάρα πολλοί οδηγοί είχαν μαγουλάκια και μπουτάκια και κοιλίτσες και επειδή για να φθάσεις να συμμετάσχεις στο Dakar πρέπει να έχεις δώσει περγαμηνές -υποχρεωτικά- σε άλλα long time rallye προφανώς έχουν τη φυσική κατάσταση για να ανταπεξέλθουν. Δε ξέρω τι έλεγε ο Πέρνατ, μου φαίνεται αστείο όμως να σκεφτόμαστε ότι οποιοσδήποτε από τους συμμετέχοντες πάει για βόλτα στο Dakar. Προφανώς το Dakar είναι το πιο επίπονο από όλα, αλλά έχω την πεποίθηση ότι ο Βασίλης θα πάει καλά αν έχει και τη τύχη με το μέρος του και δεν αντιμετωπίσει μηχανολογικά προβλήματα.Με δεδομένο ότι λέει το μηχανάκι Βουκεφάλα
και τα μαγουλάκια που βλέπω
εύχομαι το παλικάρι να τερματίσει γερός και δυνατός.
Όπως έλεγε ο Πέρνατ
το Ντακάρ δεν είναι βόλτα