endtourista
'' ... ''
- Όνομα
- ΣΠΥΡΟΣ
Τερματισμός STAGE 2 -3η ημέρα, 3/1/2022
κατάταξη στην 79η θέση (+16 θέσεις)
με χρόνο 4.53'.51'' (+1.22'.31'')
κατάταξη στην 79η θέση (+16 θέσεις)
με χρόνο 4.53'.51'' (+1.22'.31'')
Πολύ κρίμα !Έξω ο petrucci
Εκτός Rally Dakar ο Petrucci! Εγκαταλείπει η ακριβότερη συμμετοχή του Dakar! | MOTOMAG
Μετά από 115 χιλιόμετρα μέσα στην ειδική σήμερα, ο Petrucci αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα.www.motomag.gr
Έξω ο petrucci
Εκτός Rally Dakar ο Petrucci! Εγκαταλείπει η ακριβότερη συμμετοχή του Dakar! | MOTOMAG
Μετά από 115 χιλιόμετρα μέσα στην ειδική σήμερα, ο Petrucci αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα.www.motomag.gr
Και να τρώει λίγο περισσότερο για να καταλάβει η μηχανή ποιος κάνει κουμάντο.Είναι Τρίτη, ήθελε μάστορα.
Αν τερματίσει -στο σύνολο του αγώνα- κάτω από 50η θέση στη γενική θα είναι θρίαμβος. Ελπίζω και θέλω βέβαια να πάει πολύ καλύτερα αλλά κυρίως να τερματίσει χωρίς ατυχίες.Σήμερα Τρίτη 3 Ιανουαρίου, stage 3: Al Artawiya -> Al Qaysumah, ο Βασίλης είναι 31ος στη γενική κατάταξη και 24ος στη σημερινή.
Γιώργο, τα στοιχεία είναι σωστά?Σήμερα Τρίτη 3 Ιανουαρίου, stage 3: Al Artawiya -> Al Qaysumah, ο Βασίλης είναι 31ος στη γενική κατάταξη και 24ος στη σημερινή.
Σπυρο, Γιωργο και Στεφ, τα ιδια ειδα κι'εγω που μολις μπηκα για να δω τι εγινε σημερα, μακαρι νατανε το παιδι τοσο ψηλα!Γιώργο, τα στοιχεία είναι σωστά?
Το stage 3 είναι αύριο για παράδειγμα.
Οι θέσεις? Εγώ βλέπω 93 γενικής και 79 stage 2.
Και εγωΓιώργο, τα στοιχεία είναι σωστά?
... και όλοι, γιατί έτσι είναι!Και εγω
Advphone
Πω πως την πάτησα...Γιώργο, τα στοιχεία είναι σωστά?
Φέρτε του τώρα τον ΑΛί να τον καρατομίσει !!!Πω πως την πάτησα...
έχω πάρει 3 εβδομάδες άδεια και προσπαθώ να χαλαρώσω χωρίς να κοιτάζω ημερολόγια, ιντερνετ, κτλ.
Μόνο λίγο το dakar που με ενδιαφέρει κοιτάζω.
έχεις δίκιο...
και έγραψα "σήμερα Τρίτη 3 Ιανουαρίου" , ενώ είναι Δευτέρα... Μου θύμισα τη 3χρονη κόρη μου που ρωτάει τη μέρα ειναι και μετά από 2 λεπτά λέει άλλη μέρα.
Ευχόμαστε καλή τύχη στον Βασίλη, και να κρατήσει στα χέρια του την ελληνικη σημαια στον τερματισμό. Να χαρούμε σαν Έλληνες και να αισθανθούμε υπερηφάνεια, για εκείνον πρώτα από όλα, και μετά για εμάς!!!!!!!!...., αλλά έχω την πεποίθηση ότι ο Βασίλης θα πάει καλά αν έχει και τη τύχη με το μέρος του και δεν αντιμετωπίσει μηχανολογικά προβλήματα.
Να σημειώσω ότι τη πρώτη μέρα πέρασε 25 θέσεις μπροστά, από την 120η της εκκίνησης στην 95η, πράγμα που προφανώς δεν είναι λίγο. Και μόνο να τερματίσει για μένα θα είναι μεγάλο επίτευγμα για πρώτη συμμετοχή.