Όπως τον κόβω παίζει και να το πήρε στην πλάτη το μηχανάκι να ανέβει τον αμμόλοφο και να λέει "έσπρωχνα" για τους τύπους...Σημερινό βίντεο. Μπορώ να πω αρκετά παραστατικός με χιουμορ!
128 χλμ αμμόλοφοι...
Τιτάνας!
Όπως τον κόβω παίζει και να το πήρε στην πλάτη το μηχανάκι να ανέβει τον αμμόλοφο και να λέει "έσπρωχνα" για τους τύπους...Σημερινό βίντεο. Μπορώ να πω αρκετά παραστατικός με χιουμορ!
128 χλμ αμμόλοφοι...
Άντε τώρα να χορτάσεις το Βασίλη άμμο στο Σχοινιά!!8η μέρα #147, Βασίλης
Ειπα να του στειλω φωτο με παϊδακια, εκει που ελεγε για μπαρες και ζελεδακια, αλλα λεω ασε.Άντε τώρα να χορτάσεις το Βασίλη άμμο στο Σχοινιά!!
Νομίζω ότι μόνο η ακτογραμμή Δυτικής Πελλοποννησου πλέον θα του κάνει για προπονηση.Άντε τώρα να χορτάσεις το Βασίλη άμμο στο Σχοινιά!!
Εγώ τον νιώθω πάντως, να του πούμε να αποσυνδεθεί το εμπρός φρένο από την λάμπα να φτιάξειΟ Πετρούτσι διαμαρτύρεται για παρεμβάσεις "εκ των έσω" ώστε να βγούν κερδισμένοι συνάδελφοι του. Το KTM του σβήνει χωρίς εξήγηση (η μετάφραση από τα Ιταλικά έλεγε ότι καίει περισσότερες ασφάλειες από βενζίνη, αλλά επιφυλάσσομαι για την ορθότητα της μεταφρασης). Αισθάνεται σίγουρος ότι τον σαμποτάρουν και έχει τσαντιστεί γιατί έχει φοβηθεί για τη σωματική του ασφάλεια.
Αυτά.
Όποιος μάζεψε τη κούκλα από τη πίστα των μεγάρων να μιλήσει τώρα, εγώ τη πέταξα εκεί για να καταστραφεί.
Είναι αγαθός ο άνθρωπος, ακόμη δεν έχει καταλάβει. Νομίζει πως αν απολύσει έναν μηχανικό θα φτιάξει.Εγώ τον νιώθω πάντως, να του πούμε να αποσυνδεθεί το εμπρός φρένο από την λάμπα να φτιάξει
Θυσία θα τον κάνει στην πυράΕίναι αγαθός ο άνθρωπος, ακόμη δεν έχει καταλάβει. Νομίζει πως αν απολύσει έναν μηχανικό θα φτιάξει.
Πόσο απολαυστικός είναι ο Βασίλης στα live που κάνει!!! Σπουδαίο πράγμα το χιούμορ στους ανθρώπους.
(τον petrux τον φάγατε.)