Dakar 2022: Βασίλης Μπούδρος #147!

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Ξέχασα.... Τερμάτισε και ο κλοπυ Ράιτ του Γκαντι!!
Να τα λέμε και αυτα



Advphone
Με τον τσουπωτο...
Να τα λέμε και αυτά...
 

Aldebaran

Πορτοκαλί μέλος.
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Voge SR4 Max

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Την περασμενη Κυριακη ανεβαινοντας με το αυτοκινητο απο νοτια Γαλλια προς το Νησι και ενω εχω σταματησει να βαλω βενζινη καπου κοντα στη Dijon, ερχεται και σταματαει απο την αλλη μερια της αντλιας ενα Τ700 με ενα τυπο της ηλικιας μου. Του πιανω κουβεντα, αρχικα για το πως την παλευει πανω στη μαμα σελα του Τ700 για τοσα χιλιομετρα, και μου λεει στη συνεχεια οτι εχει και ενα 990 και ενα ΚΤΜ450 Rally Replica με το οποιο τρεχει αγωνες. Τι αγωνες τον ρωταω? Ραλλυ Αφρικης και Dakar (οταν ητανε στη νοτια Αμερικη) μου απανταει αταραχος!! :cool: Ωραιος τυπος, στο καπακι καναμε καλη κουβεντα :ok:

Ο τυπος λεγεται Joerg Majoli και εχει Facebook και Instagram για οποιον τον ψαξει, οπου θα βρει και στοιχεια για τη συμμετοχη του σε αγωνες και στο Dakar. Εχω ειμαι σε επαφη μαζι του στο LinkedIn, πληροφοριακα ητανε στη Γαλλια για διακοπες σε χωματινες διαδρομες στα βουνα της Massif Central (οπου εχω παει κι'εγω στο παρελθον) και η βαση του ειναι στο Saarbrucken στη Γερμανια.


 

zanny

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στάθης
Μοτό
Husqvarna TE630
KTM EXC-F 500
Εξαιρετικό βίντεο - ντοκιμαντέρ Ιταλού συμμετέχοντα
Ο αγώνας όπως τον βίωσε (με αγγλικούς υπότιτλους )
Απίθανο.
Για μένα αυτά τα video αποδίδουν 1000% περισσότερο την αίσθηση τέτοιων αγώνων, η διοργάνωση θα έπρεπε να τα χρηματοδοτεί με κάποιο τρόπο.
 
Top Bottom