Χάος χτες απο τις καταιγίδες στη Σαουδική Αραβία
To Iveco στο τέλος πως δεν έσπασε στα δύο.Χάος χτες απο τις καταιγίδες στη Σαουδική Αραβία
Τι να καταλάβει το τέρας!To Iveco στο τέλος πως δεν έσπασε στα δύο.
Απ'τις.... αναταράξεις, δεν θα μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους, οπότε, μην προτείνεις τίποτα!!!!Τι να καταλάβει το τέρας!
Πάντως εγώ απ' ότι κυκλοφορεί εκεί, ένα τέτοιο ήθελα να μου δώσουν να κάνω μια βόλτα.
Μήπως να το έλεγα στην δουλειά να φέρουν κανένα να κάνουμε "Tours, ready to race"?
Είναι ο μόνος που.... έχουμε!!!!Για να καταλάβω η ΚΤΜ τρέχει με τρείς εργοστασιακές ομάδες (ΚΤΜ, HUSQVARNA,GASGAS) δηλαδή με τριπλάσιο αριθμό απο μηχανάκια και η χοντα μόνη της.....Είναι αυτός αγώνας ???
ας κατεβαζε και αυτη......δεν την περιοριζει τιποτα....Για να καταλάβω η ΚΤΜ τρέχει με τρείς εργοστασιακές ομάδες (ΚΤΜ, HUSQVARNA,GASGAS) δηλαδή με τριπλάσιο αριθμό απο μηχανάκια και η χοντα μόνη της.....Είναι αυτός αγώνας ???
Έχει γίνει η ktm στα ραλυ και στο χώμα γενικά ότι είναι η ducati στο motogp. Ακόμα και οι ιδιωτικές ομάδες όλες πάνε εκεί. Δεν ξέρω. Η Honda δεν δινει μοτοσυκλέτες σε ιδιώτες η δεν την προτιμάνε? Η Sherco? Περίεργα πράγματα. Η yamaha εν τω μεταξύ εξαφανισμένη. Γενικά το αγωνιστικό division της yamaha τα τελευταία χρόνια κούκου ρουκου. Την είδαμε και στο motogp.Για να καταλάβω η ΚΤΜ τρέχει με τρείς εργοστασιακές ομάδες (ΚΤΜ, HUSQVARNA,GASGAS) δηλαδή με τριπλάσιο αριθμό απο μηχανάκια και η χοντα μόνη της.....Είναι αυτός αγώνας ???
Ακριβως ετσι.Για να καταλάβω η ΚΤΜ τρέχει με τρείς εργοστασιακές ομάδες (ΚΤΜ, HUSQVARNA,GASGAS) δηλαδή με τριπλάσιο αριθμό απο μηχανάκια και η χοντα μόνη της.....Είναι αυτός αγώνας ???
Ακόμα και να έδινε μηχανάκια σε ιδιώτες (μπορεί και να το κάνει, δεν εχω ασχοληθεί) δεν δίνει τις δυνατότητες για υποστήριξη που παρέχει η ΚΤΜ στους πελάτες. Στην ΚΤΜ πληρώνοντας ένα ποσο μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ανταλλακτικά σε όλη την διάρκεια του αγώνα το οποίο είναι πολύ σημαντικό, επιπλέον οταν οι περισσότεροι τριγύρω σου τρέχουν με ΚΤΜ με αυτό θα πας και εσύ για να μπορείς να εκμεταλευτείς και υλικά και τεχνογνωσία που μπορεί να χρειαστείς απο κάποιον άλλο.Ακόμα και οι ιδιωτικές ομάδες όλες πάνε εκεί. Δεν ξέρω. Η Honda δεν δινει μοτοσυκλέτες σε ιδιώτες η δεν την προτιμάνε?
Υπάρχουν περιπτώσεις που υπάρχουν αλλαγές, πχ την τελευταια χρονιά πριν καταργήσουν το xωροδικτύομα για πλαίσιο είχε τρέξει ο Sunders με το gasgas με της επόμενης γενιάς πλαίσιο οπότε έχουν και την δυνατότητα για development πάνω στον αγώνα. Για τον Price θυμάμαι που είχε αναφερθεί στη δική του περίπτωση την 1η χρονιά που έτρεχε με ιδιωτικο και έλεγε για τις διαφορές που είχε με το φάκτορυ και πόση διαφορά είχε μετά όταν πήρε parts απο τον Suderland οταν βγήκε εκτός αγώνα, αλλα δεν θυμάμαι τις σχετικές αναφορες με τις αλλες φάκτορι ομάδες.Το ότι κατεβάζει τρεις "ίδιες" ομάδες δεν ξέρω πόσο ισχύει, στην βιογραφία του Toby Price ο ίδιος κάνει διαχωρισμό.
Όσο μας είχε πει ο Ορφανος ο τακαρισιος...πάνω από 30000Μια που το συζητήσαμε... Για πες εσύ με το μουστάκι πόσο πάει το εργαλείο, τιμουλα;
Αυτή εδώ η φάτσα θυμίζει τον Aron Canet από τη moto2 στα motogp αλλά χωρίς τα τατουάζ. Τι φάτσα ο τύπος!Μια που το συζητήσαμε... Για πες εσύ με το μουστάκι πόσο πάει το εργαλείο, τιμουλα;