Κοίτα από όλα τα 500άρια δικύλινδρα αυτή τη στιγμή -οκ για το ΚLE δεν ξέρω- το πιο off road είναι. Λόγω αναρτήσεων (200 διαδρομή) και τροχών με ακτίνες tubeless, καρατιμόνας για γράπωμα κλπ. Εγώ πέρσι με αυτό πήγα Trophy και από όλη την διαδρομή μέχρι Καρπενήσι την πήγε μια χαρά. Μετά κλάσαμε με την παρέα και γυρίσαμε πίσω.
Τα κάνει όλα και συμφέρει, αλλά δεν κάνει πραγματικά καλά τίποτα. Για να τα λέμε όπως είναι. Αλλά θα κάνεις την δουλειά σου μια ζωή: σκούτερ κάθε μέρα, εθνική λίγο αργά και χώμα με προσοχή.
Κάνει ταξίδι με 130 και με 140 στην ανάγκη, δεν θα χαλάσει ποτέ -detuned Honda copy είναι- και δεν καίει και τίποτα σοβαρό μεταξύ μας.
Και έχει τα πάντα ΟΛΑ στην αρχική τιμή: κάγκελα σωστά, σχάρα, ποδιά αληθινή, κεντρικό σταντ μέσα στην τιμή όλα. ΟΛΑ
Επίσης πρέπει να σου κάνει στο κάθισμα με το ύψος σου αλλιώς θα πρέπει να ασχοληθείς με πατητά και τη σέλα για ψήλωμα κλπ
Είναι η απόλυτα λογική επιλογή της κατηγορίας. Αλλά νοστιμιά ΔΕΝ έχει. Πουθενά όμως!
Είναι σαν να κάνεις υγειινή διατροφή: το νιώθεις σχεδόν αμέσως ότι σου κάνει καλό.
Αλλά περνάς από σουβλατζίδικο και έχεις σιελόροια και χωρίς να το καταλάβεις έχεις βγάλει πορτοφόλι και απαγγέλεις "ένα με κοκορέτσι και διπλό σκορδοστούμπι, κρεμμύδι, μπούκοβο".
Τωρα θα μου πεις και γιατί πήρα 450 ΜΤ; Που είναι χειρότερο -πολύ- στα φρένα, με λιγότερα άλογα (-4) και με πολύ χειρότερη διαχείρηση καυσίμου και θέλει και έξτρα κάγκελα και ποδιές κλπ; Γιατί 21-18 και στημένο από μαμά για χώμα.
Το Maverick είναι ντεμεκ GS το ΜΤ είναι ντεμεκ Τούαρεγκ. Vivere pericolosamente!