petros KLR
Μέλος
Επιτελους....να κ ενας που ξερει τι θελει !!!!!M αρέσει.
Επιτελους....να κ ενας που ξερει τι θελει !!!!!M αρέσει.
Μην παίρνεις κ όρκο, ποτέ δεν ξέρω τι θέλω.Επιτελους....να κ ενας που ξερει τι θελει !!!!!
κι εσύ δικός μαςΜην παίρνεις κ όρκο, ποτέ δεν ξέρω τι θέλω.
Kawasaki 2 - bmw 1Με προβληματιζει το μονοκιλινδρο... Τα αλλα της κατηγοριας ειναι δικυλινδρα νομιζω και kawasaki και bmw... Διορθωστε με αν κανω λαθος.... Αλλα ειναι πιο ομορφο απο τα αλλα!!!
Αμαν......αλλος Θοδωρης (αναποφασιστος αγοραστης) μας βρηκε.....βρε αγορι 2 μηχανακια εχεις.......προσφατα τελειωσες την αφρικανα....τι κοιτας συνεχως αλλα........χαχα !!!!!!!Μονο η kawasaki... Ομορφα, αρα θα ναι και πιο ανετη και για μακρινα... Λοιπον ειμαι για καφε αλλα δεν μπορω να τραβηξω φωτο, εχω βαλει το xt660 διπλα σε ενα beneli 525 οκ ανεβαινουμε κατηγορια και παλι στα ιδια εξοδα, αλλα παιδια για τα λεφτα του επαθα ΠΛΑΚΑΑΑΑΑ.... Νομιζα για αρχη οτι ηταν το vstrom το nephew...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλοι με έναν κυρίαρχο θα καταντήσουμε..Οχι οχιιιι ουτε καν δεν υπαρχει σαλιο γοα κατι καινουργιο... Απλα αν φυγει το χτ! Θελω να βαλω το πολυ ενα χιλιαρικο και να παρω κατι ποιο οικονομικο γιατι ασφαλειες σηματα κλπ δεν βγαινω και αναγκαζομαι να περνω για ενα μηνα πιμακιδες για το αφρικα, καλα καθε μερα σε εφοριες ειμαι αλλα θα την βαρεθω αυτη την διαδικασοα πιστευω
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε όχι και κατάντια ο κυρίαρχος! Εδώ μέχρι και σε άγρια μονοπάτια σε ταξίδεψε...Όλοι με έναν κυρίαρχο θα καταντήσουμε..
Λες λες ????? μην με ψηνεις!Όλοι με έναν κυρίαρχο θα καταντήσουμε..
Μίλησες για 1000ρικο.....Λες λες ????? μην με ψηνεις!
Βρε γεροντα εχεις ξεμωραθει με το μονοκυλινδρο.......βαζε τα γυαλια σου οταν διαβαζεις........να βαλει διαφορα ενα 1000αρικο εγραψε το αγορι να παρει κατι πιο μικρο........μεσαιου κυβισμου εχει......χαχα !!!!!Μίλησες για 1000ρικο.....
Ασε που την Κυριακή λασπωνομαστε και τώρα πίνω καφεδάκι και δεν με κοροϊδεύει ο κόσμος, όπως όταν είμαι με τη χοντρή.
Ξέρεις... Οι μπεμβεδακηδες μόνο για καφέ πάνε κλπ κλπ!
Advphone....
Πρώτον.... Δεν φοραω γυαλια γιατί είμαι ακόμα τζοβενο.Βρε γεροντα εχεις ξεμωραθει με το μονοκυλινδρο.......βαζε τα γυαλια σου οταν διαβαζεις........να βαλει διαφορα ενα 1000αρικο εγραψε το αγορι να παρει κατι πιο μικρο........μεσαιου κυβισμου εχει......χαχα !!!!!
Καλοοοο.......ο κυριαρχος ειναι μια φουσκα σαν τοχρηματιστηριο κ θα σκασει......μολις βρεθει τετ α τετ.....με τον Αυτοκρατορα απο το Akashi......χαχαχα !!!!!!Πρώτον.... Δεν φοραω γυαλια γιατί είμαι ακόμα τζοβενο.
Δεύτερον.... Εννοείται ότι θα βάλει ένα χιλιαρικο επιπλέον για έναν "κυρίαρχο", γιατί οι τιμές εδώ και κάποιους μήνες έχουν εκτοξευτεί.