Το πρωτο .....Αυτό θα κάνω.... Έχω καταλήξει σε αυτά τα 2 ήδη.
Μέχρι τότε θα το φάει η λασπη
![]()
![]()
Advphone....
Ναι.... Αλλα κάνει μόνο για καφέ.Το πρωτο .....
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Η καλύτερη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις -ειδικά στο χώμα- είναι ανάρτηση πίσω & ελατήριο εμπρός. Έβαλα wp (μεταχειρισμένα) στο δικό μου & η διαφορά είναι ...εμφανέστατη. Αποστάτες στο τιμόνι χρειάστηκε να βάλω, για πατάκια αγόρασα από ebay επέκταση universal κ την κόλλησα στα ήδη υπάρχών. Τεπόζιτο έβαλα της acerbis, μέχρι τότε κουβαλούσα ένα τρίλιτρο μπετονακι της touratech & μου έδινε αυτονομία λίγο κάτω από 300 χλμ (ικανοποιητικό αριθμό για Ελλάδα).Κουκλι... Για πες 2-3 πραγματάκια που συζήτησα με τον Γκάντι, αλλά δεν είχε απαντήσεις.
Έβαλες αποστάτες στο τιμόνι και αλλαξες τα πατάκια?
Έκανες τίποτα με ανάρτηση?
Τεποζιτο από ebay?Η καλύτερη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις -ειδικά στο χώμα- είναι ανάρτηση πίσω & ελατήριο εμπρός. Έβαλα wp (μεταχειρισμένα) στο δικό μου & η διαφορά είναι ...εμφανέστατη. Αποστάτες στο τιμόνι χρειάστηκε να βάλω, για πατάκια αγόρασα από ebay επέκταση universal κ την κόλλησα στα ήδη υπάρχών. Τεπόζιτο έβαλα της acerbis, μέχρι τότε κουβαλούσα ένα τρίλιτρο μπετονακι της touratech & μου έδινε αυτονομία λίγο κάτω από 300 χλμ (ικανοποιητικό αριθμό για Ελλάδα).
Τοχα βαλει κ παλιοτερα,πολυ αλητικο εγαλειοΑλητειαααα![]()
Γνώμη μου μην το κάνεις έτσι γιατί 1.Το δικό σου είναι αρκετά σπάνιο στην Ευρώπη και είναι κρίμα να το πετσοκόψεις ... και 2.Αυτό στην φωτό δεν είναι καν ντομιΑυτό θα κάνω.... Έχω καταλήξει σε αυτά τα 2 ήδη.
Μέχρι τότε θα το φάει η λασπη
![]()
Advphone....
Ο συγκεκριμένος είναι παλιός αγωνιζόμενος εντουράς και έχει επίσης ένα ντομι με κοστούμι LC4 640 Adv με το οποίο έτρεχε παλαιότερα σε Trail RidesΉ ετσιΚλεμμενη απο fb ,ενα πατρινο dommie)
![]()
Μιας και δεν είσαι άνθρωπος του "καφέ" θα συμφωνήσω με τον Γιώργη παραπάνω ότι δεν θα ήταν καλή ιδέα η μετατροπή του σε cafe racer...Το πρώτο acerbis μπαίνει με το φερινγκ που έχω τώρα?
Το αρκετά σπάνιο... Μου βάζει φρένο στα σχέδια, Γκαμοτο!
Έτσι να τα κάνουμε
![]()
Θα γίνω άνθρωπος του καφέ.... Μια χαρά άνθρωπες είναι και αυτοί!Μιας και δεν είσαι άνθρωπος του "καφέ" θα συμφωνήσω με τον Γιώργη παραπάνω ότι δεν θα ήταν καλή ιδέα η μετατροπή του σε cafe racer...
Βελτίωσε το στα σημεία και πιες του το αίμα...!![]()
για να το λεει ο γιωργης @Λευκάδιος μαλλον πρεπει να βαλεις χειροφρενο και οχι απλα φρενο....Το πρώτο acerbis μπαίνει με το φερινγκ που έχω τώρα?
Το αρκετά σπάνιο... Μου βάζει φρένο στα σχέδια, Γκαμοτο!
Αυτο με τις λάσπες.....Επειδη σκεφτομαι και εγω για ψηλο φτερο ,ειναι και low budget αναβαθμιση, να ρωτησω κατι σαν ασχετος ? Εχει τοση διαφορα στο χωμα το ψηλο απτο χαμηλο? Εκτος απτον κινδυνο να στομωσει απο λασπες, κατι αλλο?