Ένα από τα πιο περιεκτικά thread's με mod's για το dominator:
Budget Nx 650 Dominator adventure bike build
Budget Nx 650 Dominator adventure bike build
Εκτός απο τις λάσπες οχι δεν έχει κάποια άλλη διαφορά.Σ'αυτην την βόλτα πάντως φάγαμε αρκετή ώρα μέχρι να λυθούν τα χαμηλά φτερά.Ο Γιάννης που καβαλάει το ντομι στο βίντεο τελικά έβαλε και αυτός ψηλό φτερό (θα βαρέθηκε να το βγάζει και να το δένει πίσωΕπειδη σκεφτομαι και εγω για ψηλο φτερο ,ειναι και low budget αναβαθμιση, να ρωτησω κατι σαν ασχετος ? Εχει τοση διαφορα στο χωμα το ψηλο απτο χαμηλο? Εκτος απτον κινδυνο να στομωσει απο λασπες, κατι αλλο?
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Γιώργο ο καθένας κάνει ότι θέλει με το δικό του μηχανάκι,εγώ είπα απλά την γνώμη μου για το συγκεκριμένο ντομι και μόνο.
Κώστα, ευχές για hot miles με τη Dommie! Σε περίπτωση οποιουδήποτε φρένου σε σχέδια, προβλήματος κλπ οι φίλοι δεν κάνουν ψυχρές συναλλαγές αλλά gentlemen agreements. Το full cash back ισχύει πάντα στους φίλους που εμπιστεύονται...Το αρκετά σπάνιο... Μου βάζει φρένο στα σχέδια, Γκαμοτο!
Αυτό θα πεί εγγύηση...!!!....
Κώστα, ευχές για hot miles με τη Dommie! Σε περίπτωση οποιουδήποτε φρένου σε σχέδια, προβλήματος κλπ οι φίλοι δεν κάνουν ψυχρές συναλλαγές αλλά gentlemen agreements. Το full cash back ισχύει πάντα στους φίλους που εμπιστεύονται...
Have fun με το απόλυτο fun bike!
Η μόνη περίπτωση να το καβαλήσεις ξανά, είναι να ανέβω χολωμόντα, γιατί το εργαλείο τα 600 χλμ τα έχει για brekfast.. Xε χε.....
Κώστα, ευχές για hot miles με τη Dommie! Σε περίπτωση οποιουδήποτε φρένου σε σχέδια, προβλήματος κλπ οι φίλοι δεν κάνουν ψυχρές συναλλαγές αλλά gentlemen agreements. Το full cash back ισχύει πάντα στους φίλους που εμπιστεύονται...
....
Θα γίνω άνθρωπος του καφέ.... Μια χαρά άνθρωπες είναι και αυτοί!
Τώρα Κώστα που το πρόσεξα ....καλύτερα, την τρίζει την όπισθεν το μοτοσακόΠαπουτσάκια..... Με το φιλαράκι μας τον Αλέκο στο ρόδαμότο!
ΚτΜακια.... Τρέμετε
![]()
![]()
Advphone....
ποιας χρονολογιας domi ειναι χωρητικοτητας 13 και ποιας 16; Το δικο μου ειναι 96 και εχει 16λιτρο ρεζερβουαρ.@yns και @gsmaniac καλορίζικα και καλοτάξιδα τα Ντομί σας.
Αν ψαχτείτε για ντεπόζιτο Acerbis έχετε υπόψην ότι για τα δικά σας το ντεπόζιτο είναι έτσι
![]()
και όχι έτσι
![]()
Βέβαια αν θέλετε να τα κάνετε χωρίς φέρινγκ το δεύτερο είναι σαφώς προτιμότερο απο αισθητικής πλευράς,μπαίνει αλλά ίσως θέλει μικρή μετατροπή στο μπροστινό μέρος της σέλας.
Α και τα στοκ ντεπόζιτα σας είναι 13 αντί 16 λίτρων των επόμενων μοντέλων (και αυτά είναι ανταλλάξιμα αλλά δεν ταιριάζουν επίσης στα φέρινγκ.
Για αναρτήσεις όπως είπε ο @stefanos aftermarket ελατήρια για μπροστά (αν δεν έχουν ήδη) και ένα αφτερμάρκετ αμορτισέρ (ίσως ενα οικονομικό YSS ή μεταχειρισμένο WP κλπ) θα το μεταμορφώσουν προς το καλύτερο.
Αν θέλετε να ψαχτείτε με DIY ρίξτε μια ματιά εδώ
Γνώμη μου μην το κάνεις έτσι γιατί 1.Το δικό σου είναι αρκετά σπάνιο στην Ευρώπη και είναι κρίμα να το πετσοκόψεις ... και 2.Αυτό στην φωτό δεν είναι καν ντομι
Ο συγκεκριμένος είναι παλιός αγωνιζόμενος εντουράς και έχει επίσης ένα ντομι με κοστούμι LC4 640 Adv με το οποίο έτρεχε παλαιότερα σε Trail Rides
![]()
Την 1η σωστη κινηση την εκανες. Φτιαξε κι αναρτησεις κι εχεις σουπερ μεκανακι για τις κοντινες χωματαδεςΠαπουτσάκια..... Με το φιλαράκι μας τον Αλέκο στο ρόδαμότο!
ΚτΜακια.... Τρέμετε
![]()
![]()
Advphone....
Γιάννη για δες και εδώ acerbis fuel tank 23 litersHonda Dominator Nx 650 - CrosShopΓια (καινούρια) ντεπόζιτα Acerbis έχω βρει αυτό εδώ:
Depósitos combustible NX 650 dominator
Έχει και βιδωτή τάπα.
Θέλει άραγε κανείς να πάρουμε μαζί και μου το στέλνει με το καράβι Κρήτη;
ποιας χρονολογιας domi ειναι χωρητικοτητας 13 και ποιας 16; Το δικο μου ειναι 96 και εχει 16λιτρο ρεζερβουαρ.
Για την ακρίβεια 1992 εως και τα τελευταία 1999.Το δικό σου 95άρι δεν είναι? Είναι ίδιο με αυτό που είχα.Τα 93 με 95 με τα χωνευτα φλας εχουν το 16αρι ντεποζιτο .
Ανταλλάσσεις το 640 με το 1200 εμαθα και σου δινει και 3000€?Πήρε το Ραμολι την αρχαιολογία και θα μας ζαλισεται τώρα........
Ρε πάρτε ένα σκατεμ να λύσετε τα θέματα όλα
1996 μοντέλοΓιάννη για δες και εδώ acerbis fuel tank 23 litersHonda Dominator Nx 650 - CrosShop
Και εδώ Oversized fuel tank Honda NX/Dominator 88/91 Lt. 23 black Power, Fuel Tank Acerbis
Με επιφύλαξη τα παραπάνω καθώς δεν έχω αγοράσει κάτι απο εκεί ..
Για την ακρίβεια 1992 εως και τα τελευταία 1999.Το δικό σου 95άρι δεν είναι? Είναι ίδιο με αυτό που είχα.
Ειχα την εντυπωση οτι τα υπολοιπα,με τη λεπτη σιλουετα, ειχαν το μικρο ντεποζιτο!Γιάννη για δες και εδώ acerbis fuel tank 23 litersHonda Dominator Nx 650 - CrosShop
Και εδώ Oversized fuel tank Honda NX/Dominator 88/91 Lt. 23 black Power, Fuel Tank Acerbis
Με επιφύλαξη τα παραπάνω καθώς δεν έχω αγοράσει κάτι απο εκεί ..
Για την ακρίβεια 1992 εως και τα τελευταία 1999.Το δικό σου 95άρι δεν είναι? Είναι ίδιο με αυτό που είχα.