O Λευκάδιος στην "γωνία" του domi... Έχει ποσταρει πίνακες με όλες τις διαφορές και δίνει ακριβώς την ίδια ιπποδύναμη σε όλα.
Εγώ νομίζω ότι τα πρώτα είναι πιο σβέλτα λόγω ρύπων... Μπορεί να κάνω και λάθος.
Η αλήθεια είναι ότι είναι ψοφιμια... Όλα!!
Advphone....
Κάνω παράθεση εδώ για να υπάρχει και το λινκ που θα βάλω στο τέλος.
Καταρχάς τα 38+ πουλάρια που έβγαλε το δικό σου είναι πολύ ικανοποιητικά για μοτέρ 30 ετών.Λογικά έχει υποστεί κάποιο φρεσκάρισμα κάποια στιγμή (ίσως και περισσότερες φορές).Στον Μόνο είχα ρυθμίσει και το δικό μου και μου είχε πει ότι στην δυναμομέτρηση με τακουνάτα ελαστικά υπάρχουν απώλειες τουλάχιστον 5-10%.Οπότε παίζεις κοντά στα 40 τροχό δηλαδή περίπου όσα έβγαζε όταν ήταν καινούργιο ..
Συμφωνώ με τον
@KORAX ότι δεν θα πάτε για dragster,το δυνατό σημείο του μοτέρ αυτού είναι κυρίως οι μεσαίες στροφές που σε συνδυασμό με την κλιμάκωση του κιβωτίου έδινε πολύ καλές ρεπρίζ σε σχέση με τον τότε Ιαπωνικό ανταγωνισμό.
Εδω μπορείτε να δείτε διάφορα τεστ (με δυναμομετρήσεις.επιδόσεις κλπ) πολλών μοντέλων ντομί απο τον Ιταλικό τύπο της εποχής,υπάρχει και long term στα 100.000χλμ με δυναμομέτρηση πριν και μετά
Home
ΥΓ1.Ο πίνακας αυτός είναι λάθος στην κοινή ιπποδύναμη,τα υπόλοιπα στοιχεία είναι (νομίζω) σωστά ..
ΥΓ2.Γενικά τα παλαιότερα RD02 θεωρούνται δυνατότερα και σαν στοκ είναι ελαφρύτερα κατά 10 περίπου κιλά σε σχέση με τα στοκ '92 και μετά ..έχω οδηγήσει το RD02 του
@yns (όταν το είχε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης) και ήταν πολύ πιο μανιτζέβελο απο τα RD08.Νομίζω τον μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό έπαιζε πρωτίστως η διαφορετική θέση οδήγησης και το μικρότερο ντεπόζιτο 13 λίτρων παρά τα λιγότερα κιλά.