Αυτός ρωτάει.Και εσύ τι του απάντησες .;;;
Από ντροπή,έφτιαξε ψεύτικο προφιλ
Αυτός ρωτάει.Και εσύ τι του απάντησες .;;;
Με λίγο αλοιφή θα φτιαξειΚαι εσύ τι του απάντησες .;;;
Ντομάτα και κρεμμύδι στον τρίφτη, μια πρέζα ζάχαρη, μισό πορτοκάλι χυμό και το άλλο μισό φέτες πάνω στα κοκοράκια, κανέλα, μπαχάρι, σιγανή φωτιά και τοπικές χυλοπίτες.Και εσύ τι του απάντησες .;;;
Εντάξει, βόλτα μπορεί να μην πάει, αλλά θα φάει καλά!!!!Ντομάτα και κρεμμύδι στον τρίφτη, μια πρέζα ζάχαρη, μισό πορτοκάλι χυμό και το άλλο μισό φέτες πάνω στα κοκοράκια, κανέλα, μπαχάρι, σιγανή φωτιά και τοπικές χυλοπίτες.
Τα κοκοράκια δεν αφήνουν καμμία χρονια παραπονεμενη.Δε ξέρω αλλά αυτά τα κοκοράκια μου φέρνουν στο μυαλό τη διαφήμιση απο την εποχή που σχεδιάστηκε η πρώτη γενιά domi που βέβαια φορούσε ένα μοτέρ που είχε σχεδιαστεί και αυτό καμμιά δεκαετία πίσω.
(Καλά μαστορέματα)
80.000χλμ έκανα με το 95άρι συν 50.000 που είχε όταν το πήρα.Κάποια στιγμή (κάπου στα 65.000+) στέγνωσε από λάδι λόγο αμέλειας μου .Τα κοκοράκια δεν αφήνουν καμμία χρονια παραπονεμενη.
Είναι σχεδιαστικό λάθος της κεφαλής.
Είσαι η εξαίρεση ...το έχουμε ξαναπεί80.000χλμ έκανα με το 95άρι συν 50.000 που είχε όταν το πήρα.Κάποια στιγμή (κάπου στα 65.000+) στέγνωσε από λάδι λόγο αμέλειας μου .
Κοκκοράκια δεν άλλαξα ποτέ.
![]()
Ναι τα διάβαζα για χρόνια.Μιλάμε για κινητήρες με το λιγότερο 100.000 έως άγνωστα χιλιάδες χιλιόμετρα που οι περισσότεροι τα αφήνουν στεγνά από λάδι (γιατί είναι Χονδα και δεν χαλάνε) και οι υπόλοιποι δεν κάνουν σωστό rebuild όταν χρειαστεί.Είσαι η εξαίρεση ...το έχουμε ξαναπεί
Σε μια μεγάλη ομάδα domi στονφατσομπουκι βάζουν καθημερινά βιδεακια από κακαρισματα.
Πολύ σκληρός... τους έβγαλες όλους άχρηστους...!!!!Ναι τα διάβαζα για χρόνια.Μιλάμε για κινητήρες με το λιγότερο 100.000 έως άγνωστα χιλιάδες χιλιόμετρα που οι περισσότεροι τα αφήνουν στεγνά από λάδι (γιατί είναι Χονδα και δεν χαλάνε) και οι υπόλοιποι δεν κάνουν σωστό rebuild όταν χρειαστεί.
Κάποιοι δεν ξέρουν να τοποθετούν σωστά τον τεντωτήρα καδένας,άλλοι δεν ξέρουν να μετράνε το λάδι,δεν μετράνε σωστά τα διάκενα στις βαλβίδες,δεν καθαρίζουν ποτέ την σίτα στον σκελετό (βασικά δεν ξέρουν καν την ύπαρξη της) και δεν τελειώνει η λίστα με την κακή συντήρηση/χρήση.
Στα κοκοράκια τους φίλε.Ναι τα διάβαζα για χρόνια.Μιλάμε για κινητήρες με το λιγότερο 100.000 έως άγνωστα χιλιάδες χιλιόμετρα που οι περισσότεροι τα αφήνουν στεγνά από λάδι (γιατί είναι Χονδα και δεν χαλάνε) και οι υπόλοιποι δεν κάνουν σωστό rebuild όταν χρειαστεί.
Κάποιοι δεν ξέρουν να τοποθετούν σωστά τον τεντωτήρα καδένας,άλλοι δεν ξέρουν να μετράνε το λάδι,δεν μετράνε σωστά τα διάκενα στις βαλβίδες,δεν καθαρίζουν ποτέ την σίτα στον σκελετό (βασικά δεν ξέρουν καν την ύπαρξη της) και δεν τελειώνει η λίστα με την κακή συντήρηση/χρήση.
Ποιος κοροιδευε??Δεν θυμάμαι που κοροϊδεύατε για το domi Κάμελ τρόφι αλλά...
![]()
Waypoint on Instagram: "1988 Camel Marathon rally on matching Honda NX650 Use #waypointgp to be featured! "
25K likes, 92 comments - waypoint.gp on July 26, 2023: "1988 Camel Marathon rally on matching Honda NX650 Use #waypointgp to be featured! ".www.instagram.com
Χαχαχαχα.Ποιος κοροιδευε??
Υπάρχουν πολλά βιδεο και άρθρα για το συγκεκριμενο event, που μάλλον έγινε για διαφημιστικους λόγους.
Δεν θυμάμαι το όνομα του πολύ γνωστου ποδοσφαιριστή που συμμετείχε
καλησπέρα Κώστα, έχεις να προτίνεις μήπως επιλογές από πιο φαρδία μασπιέ για το Ντομι γιατι στο ιντερνετ δεν έχω βρει πολλές επιλογές. Ταιρίαζει από κάποια αλλή μοτο?Είσαι η εξαίρεση ...το έχουμε ξαναπεί
Σε μια μεγάλη ομάδα domi στονφατσομπουκι βάζουν καθημερινά βιδεακια από κακαρισματα.
Δυστυχώς δεν έχω ψαχτει προσωπικά...ο Κωστής el-Gatto μου είχε τοποθετήσει κάτι τέτοιο, αλλά πάνε αρκετά χρόνια και δεν θυμάμαι.καλησπέρα Κώστα, έχεις να προτίνεις μήπως επιλογές από πιο φαρδία μασπιέ για το Ντομι γιατι στο ιντερνετ δεν έχω βρει πολλές επιλογές. Ταιρίαζει από κάποια αλλή μοτο?
ευχαριστώ