Domi's corner

Δυστυχώς δεν έχω ψαχτει προσωπικά...ο Κωστής el-Gatto μου είχε τοποθετήσει κάτι τέτοιο, αλλά πάνε αρκετά χρόνια και δεν θυμάμαι.
ευχαριστώ.

Κινεζομαρσπιέ , όμως όχι αυτά από το idea hellas , δεν ταιριάζουν.
Έχει και ο Goffi Workshop μαρσπιε και διάφορα άλλα πραγματάκια.
Ότι θες ρώτα...

Τα προβολια θα του περίσσεψαν από κανένα αυτοκίνητο

Καλημέρα
Έχει ασχοληθεί κανείς με golden valves, emulators κτλ για βελτίωση της ανάρτησης?

Καλημέρα
Έχει ασχοληθεί κανείς με golden valves, emulators κτλ για βελτίωση της ανάρτησης?
Emulators εχω βαλει στο μπροστινο του transalp 650 και ναι μεν βελτιωθηκε κατα πολυ η λειτουργεια του μπροστινου αλλα οχι τοσο που να δικαιολογειται το κατα την γνωμη μου υψηλο κοστος αγορας τους (εγω τους πηρα μεταχειρισμενους οποτε δεν με πονεσε πολυ)
Καλυτερα να ψαχτεις με αλλαγη ολοκληρου του μπροστινου οπως ειχε κανει ο Λευκάδιος και ο R Maniac

Καλημέρα

Μετά από 7 χρόνια συμβίωσης...θα σου έδινα την εξής συμβουλή : ''Get used to it'' Μην προσπαθήσεις να το αλλάξεις , δεν βελτιώνεται. Το πολύ πολύ ελατήρια μπροστά. Εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος να ξοδέψεις άλλο ένα domi....που σημαίνει ότι πας για ολόκληρο μπροστινό (640 συνήθως) και καινούργιο πίσω.

Μετά από 7 χρόνια συμβίωσης...θα σου έδινα την εξής συμβουλή : ''Get used to it'' Μην προσπαθήσεις να το αλλάξεις , δεν βελτιώνεται. Το πολύ πολύ ελατήρια μπροστά. Εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος να ξοδέψεις άλλο ένα domi....που σημαίνει ότι πας για ολόκληρο μπροστινό (640 συνήθως) και καινούργιο πίσω.
Έχω ήδη 2 ζευγάρια ζάντες (χώμα-δρόμος) με καινουρια ρουλεμαν κτλ, δε νομιζω να μπω στη διαδικασία νέου μπροστινού με δουλειές στον τόρνο, φρένα, άλλη ζάντα κτλ γιατί μαζί με την αγορά πίσω ανάρτησης θα φύγει 1,5 χιλιάρικο και δεν τα δίνω για παλιό μηχανάκι. Θα παίξω όσο μπορώ όπως ειναι και μετά θα πάρω κάτι περισσότερο χωμάτινο, πιο ελαφρύ και πιο έτοιμο.

Καλημερα στην παρεα, καινουργιος στο forum, παλιος στα μηχανακια, περυσι εκανα ολοκληρωτικο lifting στο domi μου.
Μια φτηνη και αξιοπιστη λυση για το μπροστινο ειναι απο XR650 (μεταχειρισμενο) χωρις καμια μετατροπη κουμπωσε και γαζωνει στο χωμα, χωρις κανενα
κραδασμο στην ασφαλτο.
Ευχαριστω για την αποδοχη

Καλημερα στην παρεα, καινουργιος στο forum, παλιος στα μηχανακια, περυσι εκανα ολοκληρωτικο lifting στο domi μου.
Μια φτηνη και αξιοπιστη λυση για το μπροστινο ειναι απο XR650 (μεταχειρισμενο) χωρις καμια μετατροπη κουμπωσε και γαζωνει στο χωμα, χωρις κανενα
κραδασμο στην ασφαλτο.

καλημέρα
έχεις pm

κραδασμο στην ασφαλτο.

Πολύ καλό μπροστινό του XR650,τι τροχό/φρένο έβαλες μπροστά;

Πολύ καλό μπροστινό του XR650,τι τροχό/φρένο έβαλες μπροστά;
Ναι κανονικα του XR, πηρα την παρτιδα ολοκληρη του XR, ζαντα, καλαμια και τιμονοπλακιες

Ωραία δουλειά ....μπράβο.
Για πες και για άλλες Μοντες, όπως τι αμορτισέρ φοράς πίσω

Ωραία δουλειά ....μπράβο.
Για πες και για άλλες Μοντες, όπως τι αμορτισέρ φοράς πίσω
Αμορτισερ πισω yss, βγαζει για domi, φιλτροκουτια κλπ δεν υπαρχουν, τα πλαινα πλαστικα εφυγαν και μπηκαν
2 προστατευτικα απο aliexpress Voor Ducati Scrambler 620 800 Zadeltas Ondersteuning Rekken Bagage Zijrek Montage Beugel Houder Klassiek Urban Enduro Sixty2 Icoon - AliExpress 201355758
Φτερο κατω απο το φως απο το καινουργιο Transalp Motorfiets Voorspatbord Snavel Kuip Cowl Extension Wheel Extender Cover Voor Honda XL 750 Transalp XL 750 TRANSALP 2023 2024 - AliExpress 201355758
Φτερο τροχου εμπρος Universal Motorrad Kotflügel Vorne Kunststoff Kit Kotflügel Für KTM Honda Kawasaki Suzuki Motorrad Zubehör Moto Kotflügel garde - AliExpress 201355758
Γεφυρα για εμπρος τροχο και βαση φτερου Fit Voor Honda Xr650l Xr 650l 1993-2023 Motorfiets Voorvork Brace Cnc Aluminium Beugel Vork Stabilisator - AliExpress 201355758
κτλ

Back
Top Bottom