Λευκάδιος
Μέλος
Απ'τα γκάζια του?Αυτο το είχα ονομάσει terminator, πήγε να με
εξολοθρεύσει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Απ'τα γκάζια του?Αυτο το είχα ονομάσει terminator, πήγε να με
εξολοθρεύσει
Sent from my iPhone using Tapatalk
μηπως το μπροστινο θελει μια γεφυρουλα???So simple
![]()
![]()
Οδηγίες προς ναυτιλλομένους: http://nx650elsinore.blogspot.gr/2010/12/how-to-build-your-very-own-nx650.htmlΑλητειαααα![]()
Γενικά δεν βάζουν,κανονικά το ντομι έχει μια βάση φτερού η οποία δεν μπορεί να μείνει για αισθητικούς λόγους όταν αφαιρείται το φτερό.Δεν νομίζω να φτάνει σε ακαμψία τις tarozzi κλπ αλλά είναι αρκετά στιβαρή σαν κατασκευή.μηπως το μπροστινο θελει μια γεφυρουλα???![]()
Η συγκεκριμενη γεφυρα ειναι γεφυρα ακαμψιας και οχι στηριξης του φτερου Το οποιο φτερο οως ξερεις πιανει απ' ευθυας πανω στις μποτεςΟδηγίες προς ναυτιλλομένους: http://nx650elsinore.blogspot.gr/2010/12/how-to-build-your-very-own-nx650.html
Γενικά δεν βάζουν,κανονικά το ντομι έχει μια βάση φτερού η οποία δεν μπορεί να μείνει για αισθητικούς λόγους όταν αφαιρείται το φτερό.Δεν νομίζω να φτάνει σε ακαμψία τις tarozzi κλπ αλλά είναι αρκετά στιβαρή σαν κατασκευή.
Πάντως οι απόψεις για τις γέφυρες διίστανται,το σίγουρο είναι ότι ένα σετ ελατήρια και καλό λαδάκι μόνο καλό θα κάνουν.
![]()
Μου φαίνεται,αν δεν είναι, ίδια με αυτή στο 600αρι μου. Μοιράζονται το ίδιο πιρούνι άραγε; Έχω βρει μία γέφυρα από χοντρό αλουμινίο που κάθεται κουτί στις τρύπες, αλλά είναι πανάκριβη ( αν θυμάμαι καλά περίπου 230). Έχω σκεφτεί αν μπορούσα να φτιάξω μία μόνος μου. Οι τρύπες στο πιρούνι υπάρχουν μέτρημα και τρύπημα χρειάζεται.Η συγκεκριμενη γεφυρα ειναι γεφυρα ακαμψιας και οχι στηριξης του φτερου Το οποιο φτερο οως ξερεις πιανει απ' ευθυας πανω στις μποτες
Μας εχεις τρελανει με τα μεταποιημενα ντομι που βαζεις![]()
Πιθανοτατα να ειναι ιδια Και τετοια εχει και το ΤΑ650 και το ΑΤΜου φαίνεται,αν δεν είναι, ίδια με αυτή στο 600αρι μου. Μοιράζονται το ίδιο πιρούνι άραγε; Έχω βρει μία γέφυρα από χοντρό αλουμινίο που κάθεται κουτί στις τρύπες, αλλά είναι πανάκριβη ( αν θυμάμαι καλά περίπου 230). Έχω σκεφτεί αν μπορούσα να φτιάξω μία μόνος μου. Οι τρύπες στο πιρούνι υπάρχουν μέτρημα και τρύπημα χρειάζεται.
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Δεν φαίνεται ιδιαίτερα συμπαγής-ακαμπτη. Επίσης δεν ξέρω αν θα έχει διαφορά σε αίσθηση στην οδήγηση με μία πιο νταβραντισμενη...Πιθανοτατα να ειναι ιδια Και τετοια εχει και το ΤΑ650 και το ΑΤ
Η γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειζεται πιο ενισχυμενη Ποσο μαλλον αν κοστιζει 230Η συγκεκριμενη μια χαρα την κανη την δουλεια της
Λάθος διατύπωση ίσως αλλά η γέφυρα μοιράζεται με το φτερό τις 4 βίδες και το καμπύλο σημείο της είναι ακριβώς μέσα στο φτερό.Η γέφυρα μπορεί να υπάρξει χωρίς το φτερό και τούμπαλιν,δεν ξέρω όμως αν το φτερό χωρίς την γέφυρα είναι σταθερό και δεν κάνει κάποιο κρακ.Η συγκεκριμενη γεφυρα ειναι γεφυρα ακαμψιας και οχι στηριξης του φτερου Το οποιο φτερο οως ξερεις πιανει απ' ευθυας πανω στις μποτες
Ίσως να ταίριαζε καμιά Tarozzi απο XT600 αλλά πρέπει να την μετρήσεις πρώτα για να σιγουρευτείς αν ταιριάζει(41mm αμφότερα τα καλάμια τους).Δεν φαίνεται ιδιαίτερα συμπαγής-ακαμπτη. Επίσης δεν ξέρω αν θα έχει διαφορά σε αίσθηση στην οδήγηση με μία πιο νταβραντισμενη...
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Ακόμη(σχεδόν 30 χρόνια μετά) οι επιστήμονες προσπαθούν να ανακαλύψουν τα μυστικά της τελειότητας αυτού του μοτέρ
![]()
Που βρισκεται η συγκεκριμενη;;;Ακόμη(σχεδόν 30 χρόνια μετά) οι επιστήμονες προσπαθούν να ανακαλύψουν τα μυστικά της τελειότητας αυτού του μοτέρ
![]()
Ευρωπαία είναι σίγουρα.Τώρα είναι Ιταλίδα,Αυστριακιά,Γερμανίδα? θα σε γελάσωΠου βρισκεται η συγκεκριμενη;;;
Να παω κ του δικου μου να εξετασει !!!!!!!